46

Zеления Vладо

преди 1 година

Капе някакъв бял секрет върху нас, вдигаме очички, казват ни, че вали!Умни сме и не вярваме, но шефа казва да се облизваме и мълчим!Този дъжд е демократичен- американски! Не стига, че ни лашкат нагло, но искат да се усмихваме и ръкопляскаме!

45

ББ

преди 1 година

До Анонименбитак...битак...обаче децата ви си купуват билети за ...битака...вашите в сибир ли са?манипулирате хората...само факти...моля желаещите да пътуват за сибир звънете на карадъя и костя роба му!!!

44

ББ

преди 1 година

До Анонименвсе едно дявола чете евангилието,напротив...от 75 имаме губернатори назначени от раша...и сме бедни,зависими,имаме си всичко...ама ни ограбват през ен.ча.ите си руснаците,работят с мафиоти...като дпс-гроб...внедриха ги в ЕС през юнкер-меркел-шрьодер...финансираха ги,купиха им тв-та и манипулират Народи...чудовищни манипулаций и престъпления се вършат!!!Хората си искат Свободата...Бог ни е създал...Свободни,и престъпници ни я отнемат с помощта на политици,прокурори,съдии,администрация

43

лапландеца

преди 1 година

За американските алчни убавци има Добра и Лоша корупция. Добрата е Тяхната корупция, склоняване на туземните бюрократични сили, администрации, съдебна система, разузнаване да сс благосклонни към американските финансови операции и капитал. Отделно са плануваните операции в които са въвлечени поредица от държави.

42

ББ

преди 1 година

До Ще ги чакада попитам г-н прЕзиденто... *** ли ще ни"изпепелят като ЗАРЯ",вярно е че "нямаме" Ф 16...но ни охраняват Ф 35!имаме искрени приятели...модерно въоръжени и решителни,русия щяла да ни изпепели....означава...и не се заблуждавайте,че ще има компромис или забавяне!!!!!!и пияни...дрогирани активисти на *** или в пАсолството,приятели играят опасни игри..играят с животите на Човечеството..на децата и внуците си,пътя е един..да намерим начин да живеем заедно..шанс на децата ни

41

мда

преди 1 година

Милиарди за безполезни самолети. Колко хора чакат за скъпи животоспасяващи операции, колко деца не могат да бъдат приети в детски градини и ясли защото няма места.

40

Анонимен

преди 1 година

Като чуя, че американците ше подкрепят "денокрацията и върховенството на закона" и знам, че това значи " ще корумпираме политиците и ще ги направим наши марионетко". А за грандиозната оферта за самолетите няма да коментирам, защото ме е яд. Продават ни ф16 на цената на ф35 и нашият човек е щастлов и доволен! Гнус!

39

Анонимен

преди 1 година

Боли ме за хвърчилата, никой не ги е искал на първо място, кажи нещо за инфлацията, цените, енергетиката, това ни интересува

38

Анонимен

преди 1 година

В социализма се чакаше за кола доста години.Налрая хората си твглеха вноските и си купуваха кола на старо.Друг е въпроса,че даже да дойдат може да ги свалят за една минута.

37

Анонимен

преди 1 година

Докато Радев е президент, американците няма да ги дадат.

36

Анонимен

преди 1 година

"Тати каза , че ще ми купи колело , ама друг път ...

35

Панайотов

преди 1 година

От цялото интервю излезе следната квинтесенция:Ще има като бонус бомби и втори седалки на същите пари!Найс!И това от специалист.Иначе не било като на селски битак, обаче изразните средства същите.ВВС никога не е била унижавана толкова много.Остава добрата новина, че поне имаме друг министър на отбраната

34

Иессс

преди 1 година

Въоръжаване и нищо друго ,САЩ са терористите на света а Европа им слугува и затъва в мизерия ама въоръжена ,ахх ***.

33

А бре Панайотов

преди 1 година

как са договорени гаранцийте, бре?Това е въпросът. Ни е казано 2025, че ще дойдат ще викаш на децата си.И за да вляза в стилистиката:- Сме ги платили предварително . Напълно!Когато си платил нещо предварително на 100 % ( изобщо не коментирам завишената цена на продукта) 10 г. по-рано ( некой да ти сметне интерест рейта - така ше вденеш), тоя дето е земал парите, не ти казва кога че ти го произведе и достави, защото той трябва да го е гарантирал преди парите. Иначе кво си платил?

32

Щирлиц

преди 1 година

Приятна изненада е поредното обещание,че сме платили правилните рисунки на отдавна остарял изтребител.От американските терористи толкова.

31

Анонимен

преди 1 година

Докато не вземат да ги окачват да гният по стълбовете на уличното за назидание нещата няма да се оправят.

30

Анонимен

преди 1 година

Ако бг дължи стока на уса ,а два три милиарда и им речем ще стане някой ден . Какво ли ще стане питам само.

29

Анонимен

преди 1 година

Имаше една песен за осем милиона мишлета. Мина време мишлетата останаха шест милиона ..дорде дойдат самолетите не се знае колко ще останат. Пък може и да дойдат ама да си пуснат товара и да си се върнат.

28

Anonymous

преди 1 година

Още един продажник за бесене!

27

Шменти капели

преди 1 година

Има договори. Значи трябва да има и неустойки. А има ли изобщо нещо черно на бяло.? Или само договорки.За един комшия *** питам.