69

Ясен Желязков

преди 1 година

На когото не му харесва, на село! Баранки (овчици), козички, кравички. Завъждаш си ги доиш, квасиш, отделяш суроватка. Чакаш да зрее, то пък и горещо, разваля се, ядове, мирише. И чак тогава ядеш. Май на магазина пак е най-добре. В града е скъпо, ама се събуждаме в 10 и с бавни движения започваме да се мием, да пием кафе и да се възмущаваме, че е горещо. Бай ти Гошо от село в 10 се изпотил вече 10 пъти и е на ръба на силите си. А закупчика на млякото дава наистина стотинки. И затова ще е скъпо.

68

От Вселената

преди 1 година

Като гледам това горе на снимката няма нищо общо с кашкавала и сиренето. Сиренето и кашкавала се прави от чисто Козе, Овче и Кравешко. Може и от най-здравословното Магарешко и Конско мляко, но ще е много скъпо. Преди по магазините се продаваше сирене от Палмово масло. Забраниха го и сега му слагат Вода, Желатин, Трансглутаменаза заменящи млякото. Та за да бъдеме така здрави както нашите деди преди 1944г трябва да премахнеме съставката Комунизъм в Млякото! Родопа сирене не е видоизменено!

67

Анонимен

преди 1 година

Кажи, баба тенкю на Кирчо и Асенчо!

66

Albi

преди 1 година

Да и още скачат цените в момента докато пишем.Те направо летят. Някакъв апокалипсис е по магазините,а това е едва началото. Най-лошото предстои.

65

Анонимен

преди 1 година

Нямам спомен през комунизма да сме прибирали чистачките , ама като станаха промените, вечер акумулатора се сваляше и се прибираше

64

Анонимен

преди 1 година

определено има промяна

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 ------ да бе непоскъпнало . Затова има кашкавал на български производител - над 30 лв . за 1 кг.

62

Анонимен

преди 1 година

46 Чуваш ли се какво глупости драскаш. Не се крадяло през комунизма, хаха. Че то всеки по-дърт се хвали, че постоянно е крадял по нещо я от държавата, я от някой съсед. Естествено като чуеш какво точно са крадяли и те напушва на смях, но все пак кражба е било. Щом чак чистачките на колите вечер се сваляха и се прибираха смятай за каква мизерия говорим.

61

ПроСоТо

преди 1 година

ама в каква "криза" сме бре?!?!..Като гледам:..-През сто метра има магазин,предлагащ ИЗОБИЛИЕ от стока..Като влезна в кварталния магазин,..ами то просто не можеш да минеш от стока,..Днеска минах през "Бил".-Ами то едва успях да мина от натрупаната стока!..Каква "криза" ?!..Айдиотите,които блъскат тая МАНТРА толкова ли немат свян?...Аз по принцип купувам МАЛКО неща,защото живея скромно,но като гледам другите как блъскат количките ДО ГОРЕ,просто се питам:-Верноли българина е толкова беден и торм

60

пуйката

преди 1 година

Не ми се струва логично кутия сладолед да у на цената от миналата година на 3,50,а сирене,кашкавал и мляко от което се добиват да растат.То ми е ясно,че без сладолед може,но без сирене и мляко не може,а това са хранителни стоки с ограничена трайност.Няма и недостиг от тях.

59

Анонимен

преди 1 година

Щото нема внос на сухо мляко от Украйна)

58

Анонимен

преди 1 година

Айде пак платени статии на руското посолство! Нищо не е поскъпнало стига с лъжите на бойко и крадците!

57

Анонимен

преди 1 година

54 напротив, това са твоите грантаджии от дб и пп. Славчу излезе сам защото никой ме го бръснеше за нищо. *** пък ти е виновна още от кой мандат на боко. Оправдания пишман атлантишки.

56

Анонимен

преди 1 година

48 В същото време в Унгария натуралната руска газ е 200 евро. Тука опищяхте света, че от 180 лв искали да я вдигнат на 260 лв.

55

Вакс Ваксов-ваксинат

преди 1 година

Лажете кат дръти ромулци!!!Олиото скочи 2 пъти....

54

Анонимен

преди 1 година

До 43Ами защо стоиш в София? *** в родното си място, гледай си крави, овце и кокошки и пак ще си имаш "всичко".

53

Анонимен

преди 1 година

40 лв. кило саламур през управлението на слафчовите и курнелките. Жан виденов се се чуди от страни как може чак такова некадърие.

52

Народа каза!

преди 1 година

Ние сме доволни от предишното правителство и заплати и пенции всичко дигнаха а цените паднаха, но бойко пак наду цените и радев вдигнаха всичко но нищо на изборите ще гласуваме за пяртия ПП и нашите водачи премиера генерал Кирил Петков и Лена!

51

Тези екскременти

преди 1 година

Дето ги продават в родината кашкавал и сирене ли ги наричате?

50

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали. В Унгария цената на бензина за унгарските коли е замразена от година на 1.32 евро, което е 2.60 за литър, а при нас с кирчовите 25 стотинки, цената е 3.05 за литър