143

Пич

преди 1 година

Ееее, щом има... Ама само леки проблеми. Само за тази зима.

142

Споко

преди 1 година

Споко, лятото е жега, можем да се къпем със студена вода, а зимата е студено, не се потим и можем да мием веднъж в месеца само 4 точки от тялото за да не миришем на пот. Така ще навредим на Путин и на Русия.

141

В Белорусия

преди 1 година

В Белорусия купуват газта по дългасрочен договор на 128$ за 1000 куб/метра.

140

Анонимен

преди 1 година

Подготвят България за поредното предателство: договор с Газпром.

139

Анонимен

преди 1 година

Който иска газ - чемодан, вокзал, Сибир. Там газ колкото искате.

138

Анонимен

преди 1 година

Никакъв Газпром! Газпром ВЪН! Ще внасяме азерски газ, а до тогава ни трябва малко втечнен или малко от Гърция.

137

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът на мира ще донесе мир с мафията на ГЕРБ, ДПС и СЛАВИ. Този сламен човек ще върне всички фирми на Капъкуле да пазят контрабандата. Девизът му е: Където е текло, пак ще тече. Безлични никойковци, които няма да засегнат нито един интерес. Ще се носят по вълните на мафията на ГЕРБ и ДПС и СЛАВИ.

136

СМЕХ...

преди 1 година

Путин това чака , бе...ДАВИ ИЗКЕЦА ЗИМАТА С РУСКАТА ГАЗ ...за да обърнете резбата...!

135

САМО ДА ВИ КАЖА:

преди 1 година

ГАЗ ---ИМА .....НО , ЕВТИНА ГАЗ ВЕЧЕ ПО СВЕТА НЕМА!---ЕВТИНА РУСКА ГАЗ СЕ ДАВА --САМО ЗА ДУПЕ ...НО , И ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ !!! /..знаеме го от опит../

134

Анонимен

преди 1 година

Абе Пепи, много си заблуден друже, никой нищо не ти дава, всеи гледа да ти вземе. Защо колониите мизеруват, а когато колонизатори се махнат започва възхода им. Много заблудени хора има в БГ. Америка кледа каквото ценно имаме да го измъкне и да спечели някой лев, ЕС си плащаме и те ни дават под 1000 условия и отказване от много неща. Напълниха ни с техните магазини и стоки и всичко българско се затри, дори млекото, сиренето, доматите и още много.

133

Анонимен

преди 1 година

Брей, не знаех че БСП е било опозиция на редовното правителство! Нинова пък никога не е била министър в това същото правителство дето каза че не щем Газпром и че има уреден газ, седем чудесни танкера дето само чакат команда да потеглят към нас!

132

Нина от Крушата

преди 1 година

..."с десна ръка ---в левия джоб....ТУЙ Е НАШИЯ ЖИВОТ..!"

131

Анонимен

преди 1 година

Така ли ***,како.Чак сега ли разбра,че сме в газова криза.Щото доскоро бранеше като Матросов на амбразурата Кирчо Простоту-основният виновник за това положение заедно с Кокорчо,когото пък лично ти предложи за премиер.

130

Пепи..

преди 1 година

Ние българите сме уникални .За да се харесаме на Путин и Русия , се отказваме от парите които ни дават от ЕС и САЩ и от пълните магазини --и сме готови пак да водим скотския живот на соц-роби на труда ....в полза на Русия!

129

Наистина

преди 1 година

Изглежда парцелирането на министерствата е довело до това безумно задълбочаване на кризите - всеки си е копал за себе си и въобще никакъв синхрон и съгласуваност. После се сочат с пръст. Как може да отговаряш за индустрия и да не те интересува с какъв енергиен източник ще работи! Имало компенсации! Че те тези пари нали пак от производството идват! Или от заеми, дето пак производството връща! Затова БСП винаги ни вкарва в кризи! Мислят, че парите се само създават.

128

Анонимен

преди 1 година

Ще има по малко крадене .Това е лошо за БСП.

127

С БСП напред

преди 1 година

А докато беше във властта проблеми с доставките на газ нямаше ,нали другарко Нинова.Тогава всичко беше наред ,само и само да си министър и да има комисионни с износа на оръжие за Украйна,само че през Полша.Нагли сте.Правите ни на балъ-и.

126

Анонимен

преди 1 година

Слежебното правителство всичко съсипа. В събота на Бузруджа Нинова каза, че оставят държавата стабилна , а в четвъртък вече има проблеми с доставката на газ. Защо ли й викат госпожа Лъжа?

125

Анонимен

преди 1 година

Слежебното правителство всичко съсипа. В събота на Бузруджа Нинова каза, че оставят държавата стабилна , а в читвъртък вече има проблеми с доставката на газ. Защо ли й викат госпожа Лъжа?

124

перко

преди 1 година

С десни мерки - леви цели или просто казано, дясна ръка - ляв джоб! Такова крадене е достойно за Гинес!