51

Вин

преди 1 година

Почивка в България, е излишно неприятно изживяване за любителите на отрицателни емоции! Скъпо, некачествено, безинтересно, обирджийско! На избралите я, честито :)

50

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да плащаш за място, 20 лв/ден за паркомясто изглежда ок. Нали не очаквате колата ви да стои на нечия собственост (щото всяка земя има собственик, без значение дали е държава или частен субект) и да е безплатно. Бедните като не могат да си позволят тези цени, да ходят с влака или автобус.

49

Анонимен

преди 1 година

До ЕрбапНяма да те питам Кирчо на кой накъде е врътнал кранчето и кой го свали, или сам падна от стола. Всеки трябва да си плаща това което ползва. И магистралите трябва да са платени! Искам паркинг и плащам за това. Искам 2 шезлонга и чадър на първа линия и плащам повече за това, отколкото, ако съм на втора, трета линия или свободна зона. А не да идвам на плажа в 8,30 часа и всички шезлонги на първа линия с плажни кърпи без шееебеци на тях.

48

Лекар

преди 1 година

67, и безплатно ядене и пиене

47

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има общински безплатен паркинг и платено паркиране.Трябва да има общински безплатни чадъри и платени.Трябва да може да има избор човек,все пак отива да почива,а не да мисли за битовизми.

46

Анонимен

преди 1 година

Не паркирайте край морето, паркирайте в Каспичан, там е по-евтино

45

Анонимен

преди 1 година

Така печелят ромите. А тези с колите по курортите са по големи роми и от тях

44

Сапоро

преди 1 година

Цените в статията не са актуални.Всъщност на повечето паркинги цените са по три-четири пъти по високи от горе споменатите.Явно статията е платена и подвеждаща.

43

Христо Христов

преди 1 година

Щом има търсене - ще има високи цени. Ако трябва и по 14 лева на час, както е в развитите демокрации! Нали искаме да сме като тях?!

42

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо смятате, че някой е длъжен да ви поддържа инфраструктура и Вие да я ползвате безплатно? И да я ръсите с масло от 15-20 годишните си бараки. И сега като търсех къде да отида на море, задължително с опция паркинг. Но не "обществен паркинг". Демек на улицата. В центъра на София в паркинга при НДК винаги. При Борисовата градина в буферния паркинг.

41

Ербап

преди 1 година

Аз на черноморието работа нямам.Нито хотел имам нито ресторант.Иначе свят голям.Можем си ходим и по румънско,и по хръватско.Можем дето си щеме.И е време да попитаме точно тук и на място,до кога държавата ще дава субсидии на хотелиерите със крадените хотели? Не ви харесва промяната и за това бутнахте кирчо,щеше да ви врътне кранчето,ама Славчо му заби бучака в гърба.Наистина беше долно и подло,но иначе беше много ефикасно.

40

Хаха

преди 1 година

20 лв на Албена и пак неделя няма де да спреш. Просто не е за бедняци.

39

Анонимен

преди 1 година

Поредния изнудвачески начин хитрите българченца да изкарват парички...разбирасе с участието на общините и държавата. Не се инвестира в паркинг структури, не се прави достатачно паркинг, вместо да благодарят на хората дошли да почиват на черноморието те хитрите българчета измислили схема за печалба в рунтавата кочинка, КАТО НЯМА КЪДЕ ДА ПАРКИРАШ паркираш където може.

38

Анонимен

преди 1 година

По морето от всичко се печели, нема празно :)))

37

Анонимен

преди 1 година

То и на плажа места няма. Няма защото платената зона на хотелите е празна . И в останалата мизерна част да се нагъчкали като аспержи в консерва. Няма се да паркираш защото всичко заградено и пише частна собственост . Даже и треволяците . И всеки с таратайка.

36

toti

преди 1 година

Паркирай се под чадъра за 1лв.и ако не платиш /пуснеш СМС/ слагат го на жена ти.......

35

Анонимен

преди 1 година

Много гуши има за запълване. Ама и автомобилите станаха много. И ваканциеващите . Пари нямали . Лъжат.

34

Анонимен

преди 1 година

овцете плащат за сянка на концесионирани плажове и дават милиони по ресторантите. нормалните ходят на дивите плажове, паркират безплатно на пясъка и ядат евтино от кулинарните магазини

33

до 45

преди 1 година

А на теб нова глава.......най-малко.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами точно тези от Младост 4 като отидат в центъра и плащат по 2 лева на час. Никой не ги пита дали са от Перник или от Младост.