22

Анонимен

преди 1 година

Дано има зла прокоба и застигне тия които ни ограбиха и сьсипаха

21

Анонимен

преди 1 година

Левски преди 150 години ни е развалил рахата с Османската империя и ние сме си го обесили. Сега Кирето ни развали рахата с Руската империя.

20

Анонимен

преди 1 година

Що така скъпо? Нали изгонихте руснаците и сега сте енергиино независими ?

19

Вьзмутен

преди 1 година

Те натвориха мръсотията щеше да е по добре слави да ги остави хората да ги свалят с камьни на площада

18

Аз промяната

преди 1 година

Бойко кадъна, ти която си в харема на Ердоган, да е проклето името ти, къде е газа *** ***? Изправи се сега пред верните си кадънки и им размахвай договора които сключи преди години, а тръба нямаше по която да дойде. Кажи ни ти, о *** на кадъните защо толкова тачиш ти турските и руските приоритети, а обрече народа български на високи цени?

17

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Слави, Киро още щеше да управлява днес..

16

Аз промяната

преди 1 година

Севда ПР ок е насъскала кадъните да изкарват бойка кадъна велика. Нали уж кадъната беше договорила милиарди кубици газ от Азербайджан, нали уж имахме диверсификация? И тази мантра на гроб отиде при идола н бойка кадъна Бай тошко в земята. Питайте кадъната къде е газа. Питайте я защо ударно направи турски паток, а ние сега ще мръзнем. Кадъната питайте.

15

Анонимен

преди 1 година

Българите ядосаха Путин още кога свалиха Борисов.

14

Анонимен

преди 1 година

Подготвяйте зелените енергии че тая зима ще има тракане с зъби. Парното беше вдигнато с 40 % сега ако вдигнат газта с 60 % парното щее с баснословна цена на месец. Аз вече съм приготвил зелената енергия. С това по рно децата всяка зима бяха по доктори. Смених дограмата санирах панелите но с тази 50 градусова водичка в радиаторите повече от 16 неможе да вдигне. Навличахме се с вълнени дрехи. Вече съм приготвил 5 тона въглища и 3 кубика дърва. Ще грея децата със зелена енергия.

13

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия танкери, срокът на предложението изтече, няма да дойдат. Освен това няма къде да разтоварят. Всичко беше лъжа на Киро, но той това го може.

12

Вьзмутен

преди 1 година

Тая зима се радвай ако имаш хляб и мас за филии както вика бате буциИ електричество разбира се на студено се кара *** на тъмно не се стои

11

Анонимен

преди 1 година

Три зими подред се радвах на съседката,вън минус двадесет градуса,а тя щъка по бельо. Тази зима вероятно ще е навлечена като полярен изследовател .

10

Продж промяната

преди 1 година

Кире пьк ще похапва торти на морето с асенчо докато гладувате и теглите заеми

9

АК-47

преди 1 година

Е, про100киро нали каза на изпроводяк, че през септември ще се усети поевтиняването на газа, за какво увеличение става дума. Или на про100киро най накрая някой трябва да му зашие устата, че иначе ще играе гьостерицата, да не кажа по тежко нещо, че ще ме изтрият. По-просто момче дали има, само питам?

8

Пфу

преди 1 година

Ново увеличение с -60% ще означава глад и студ за мнозинството от пенсионерите и работещите бедниОт промяната добре ни натресоха

7

Анонимен

преди 1 година

И никакви последици за Кирил Петров..отива си но море, Путин е виновен, той е герой, Чао!

6

Ужас

преди 1 година

Жалко слави кьсно ги свалиТежко на дечицата които ще студуват и ще бьдат недохранвани

5

Продьлжаваме пеша

преди 1 година

Значи доматите стават на -6лв а хляба ще е по -5 така ли да разбирамеКакто прогнозирах преди месеци

4

Вьзмутен

преди 1 година

Жьлтопаветниците ни закопахаКирил , асен , и техният министър на енергетиката да понесьт отговорност за умишленно водене на страната кьм фалит

3

На гол гъз чифте пищ

преди 1 година

Ама яката санкционираме Путин,ей!Чак се тръшка от инат че го санкционираме!Мухах!