19

Анонимен

преди 1 година

До 24 Защото Русия вече официално води война с Украйна. А това означава, че важат военовременни правила по отношение на противника. Даже не четеш какво говори шефа ти от Кремъл, иначе щеше да знаеш, че целта му е Украйна да я няма. Путин сам се прецака, защото сега, за да обяви обща мобилизация, трябва да признае, че е лъгал през цялото време и това не е "специална военна операция". Затова много му се иска Украйна да"му развърже ръцете":за да не се налага да си признава провала. :))

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 "аве ссмешко да не съм на изпит че да ти пиша в художествен стил" Чисто правописните грешки нямат нищо общо със стила.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 "Даже една обикновена лада веста е по удобна от фолцвагена,реното или фията" Лада Веста е орязано старо Рено. :)))))

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - 2 изречения- над 5 грешки... "казваи", "по удобна" х2, "фолцвагена", "фията". Няма да броя липсата на главни букви и запетаи. Щом рашистанските фенове не сте се научили да пишете грамотно, как ще се научите да сглобявате автомобили бе... хахах!

15

Анонимен

преди 1 година

Дека ви е ПВО-то бе, рашистанци?

14

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 11 ако си мисли че руснаците произвеждат каквото и да било качествено е прекалил с пиенето на препарати за вана.

13

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен "Любопитно, нали?" Няма нищо "любопитно" в руските опорки, а "целите" на руснаците се променят според това колко бой изядат и къде могат да си проправят път с предвъзходстовото си във въоръжението.

12

Анонимен

преди 1 година

Даа, те и от потъналия Мацква с 500 души екипаж има само 4 загинали. Останалите 496 са се загубили някъде в морето, ама още ги чакат да се върнат.

11

отец Нафърфорий

преди 1 година

Това ще е дело руснак , те са майстори на самоделните дронове .

10

до анонимен

преди 1 година

"За три дена щяха да превземат Киев... После за 3 седмици... После за 3 месеца.." ---- Никой, си е поставял за цел да превзема Киед, ултимаума на РФ се касаеше единствено за Луганск и Донбас! Това е Воена операция, а не Война! Нито Ук ,нито РФ са обявили официално такава!! Любопитно, нали? Целта на Десанта в Киев и Харков беше да задържи армията на укрите там, за да не могат да бъдат предислоцирани в направление - ЛДНР. Е, пък каквото си взеха руснаците, си го взеха! Пито - платено! -)))

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "а сегашните произведени коли в русия са по добри по качество и удобство от доста западни марки." Даже западните автомобили произведени в Русия не са "по-добри по качество" от западните им еквиваленти, какво остава за пародиите на автомобили, наричани "руски".

8

Анонимен

преди 1 година

до 7 вече съветски коли никъде не се произвеждат че да ги карат,а сегашните произведени коли в русия са по добри по качество и удобство от доста западни марки.

7

Анонимен

преди 1 година

DO 7 Аз пък не познавам путинофил, чието дете е в Русия!

6

Анонимен

преди 1 година

Севастопол сградата на черноморски флод ранени 6 човека от счупени стъкла

5

Анонимен

преди 1 година

"Военната операция" нещо удари греда. Никой руснак не иска да воюва за Путин. Затова войниците са все от някакви далечни автономни области.

4

Анонимен

преди 1 година

Никога вече руснацитата не трябва да живеят в спокойствие за своя живот. Унищожиха множество суверенни държави и избиха милиони, наложиха със сила своите човеконенавистни режими, и продължават да изършват зверства. Също така трябва да им се забрани да пътуват по света, като севернокорейците

3

Анонимен

преди 1 година

До тюлпана Безсилието на руските терористи винаги дава резултат в още повече тероризъм. Нищо ново.

2

Анонимен

преди 1 година

"Губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев заяви по-късно, ....... По думите му няма загинали." Щом изрично прави такова уточненние, значи има. Просто ще ги водят "безследно изчезнали". Като морячетата от МаЦква и "невоюващите" в Украйна.

1

Стиа ве!

преди 1 година

Зеля днес е необичайно скромен, нещо!? Само 6 ранени!? Започвам да се съмнявам вече, че азовците наистина са обсадили Пудин в Кремъл. Хм!?