31

Анонимен

преди 1 година

Убеждават ни, че "всички спечелени пари отиват за финансиране на войната", но това не е истина. Руската Дума разглежда законопроект за ежегодна 13-та пенсия на всички руски граждани и селяни в пенсионна възраст. 13-тата пенсия ще се дава от декември 2022 г. и ежегодно.

30

Анонимен

преди 1 година

Западът е в будна кома, на командно дишане. САЩ е в рецесия официално, ЕС е пътник със затихващи функции. В същото време БРИКС се разраства, Иран, Аржентина и Индонезия вече са кандидати членки. Новият Световен Ред и зануляването ще се прилага в колониалните територии като Буулгаристан.

29

Анонимен

преди 1 година

Измислил гамбит този на снимката, чудо на чудесата просто, нещо като руската техника.....хахахахаха :))) Сега може и да свързват двата края, но след години ще са във фалит, ще карат само на боряшник простолюдието им :)))

28

42 имат предвид

преди 1 година

Заобикаляне на санкциите от западни, японски и южнокорейски компании, не от Русия. Обратната психология действа на някои видове мислене като опитите на Павлов, дори по добре.

27

Анонимен

преди 1 година

Колективният запад си пада по елементарните обяснения "когато санкциите направиха Русия уязвима, Максим Орешкин измисли гамбит". Колективният запад си мисли, че ние не вдяваме и прави откровена реклама на своя "засланьiй казачок" и шестоколонник Максим Орешкин.

26

38 ти знаеш

преди 1 година

От колко години съществува този газопровод?Ще ти помогна, съществува от годините, когато още си бил в някои органи на баща си.

25

Анонимен

преди 1 година

Какво е измислил в крайна сметка, не стана ясно, освен да заобикаля по някакъв начин санкциите :))) Нали си беха самодостатъчни, що им требва да търсят вратичка с Запада :)))

24

Абе русофоби

преди 1 година

Нали викахте да изключат Русия от SWIFT и край и каква стана тя в последствие? Нещо на тролейбуса му се откачиха прътовете?

23

Анонимен

преди 1 година

айде щото много бумкате, сега се влючи в задължителната евакуация и го давай по-тихичко, неделя е ходи си епилирай ръчичките

22

Русия потъва бързо

преди 1 година

Няма изход от икономическата забрава за Путин: Русия ГУБИ финансовата война със Запада, като санкциите катастрофално осакатяват страната, показва нов доклад. Това е присъдата от доклад, съставен от Йейл, който погледна отвъд подбраните икономически цифри на Кремъл за достъп до частни руски език и други нетрадиционни източници на данни.

21

На страхуващите се

преди 1 година

От Русия т. нар. русофоби се предлага лечение с намаление на разширени вени около някои телесни отверстия в случай на възпаление или спукване от доктор Ох вече по-малко боли.

20

Анонимен

преди 1 година

Вижте долу вдясно на фиксинга на валутите какво пише.....RUB - НУЛА!

19

Анонимен

преди 1 година

Този, в списъка ли е..

18

Анонимен

преди 1 година

Ако не са руските КОНТРАГЕНТИ на Запад - Шрьодер, Льопен, Фараж, Конте, Орбан и вся дсталная - никкави "експерти" като тоя нямаше да помогнат на мов довъ!

17

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците са пред фалит, а благодарение на такива молодци рублата е по-силна от всякога.

16

Анонимен

преди 1 година

Новият световен ред важи за колониалните територии като БГ. Русия и Китай се отърваха. Индия, Бразилия, ЮАР, Аржентина, Индонезия и други, също искат да играят в новия мулти полярен свят. За фалиралите болгарушки остава да слушат команди от другарката Урсула как да гладуват санкциите.

15

Анонимен

преди 1 година

ЕС е бита карта - чака ги гладна зима, стачки, загуба на работни места. Германистанската икономика буксува. Няма пари за помощи.

14

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на химарс ще е същата като на байрактарите и джавелините, нещо не се перчите вече с тях, що така бе Миме

13

Анонимен

преди 1 година

Големите хамерикански градове са жунгли - наркомани, бездомници, болести. Все повече народ не може да си плаща сметките и излиза на улицата.

12

МНЕНИЕ

преди 1 година

Много заблудени хора са подведени от САЩ Пропагандата - те си мислят с малките мозъчета че Русия е Територия , а не Държава . Че всяка САЩ Частна каубойска фирма от Тексас или Невада , може да си копае въглища , петрол и газ от Сибир и да ги продава на добродушните чичковци и лелички от ЕС . Да ама Не .