168

Xaxa

преди 2 години

Единствената заплаха са copocoиднитe п.о.д-л.о.г.и, а немската пртия ГЕРБ е една от тях. Шушумигавият т.и.к.в.о-ч 20 години лижеше ЕС и САЩ зadници и приемаше всички антибългарски закони в НС,които му бяха спускани от Козяк включително и фашистикия закон, който позволява на някакво си министърче да затваря бизнеси и хора, да монтира КПП-та и да кърти пейките от градинките. Ние не сме забравили слугите на т.иквата,които ни тормозеха и убиваха последните 2 години - Щабчето, Ботокса, Математика ...

167

Анонимен

преди 2 години

Южен поток беше първо спрян от Орешарски а после и от герб заради американски натиск . САЩ не е член на ЕС а само колонизатор в България . След като Орешарски го спря тръбите не бяха местени а работата на общата фирма продължи да отчуждава имоти . Чак около две години след идването на власт на боко тиквата проекта бе окончателно спрян и руснаците си взеха тръбите. Тиквата е обещал на руснаците че ше направи проекта обаче като идва на власт казва - Големите началници на България забраниха .

166

Хехе

преди 2 години

Баце тва за шопите е толкоз верно колкото за останалите - ми че то вкъщи от 10 годин съм със собствено парно, котле на пелети , купил съм си и соларка на покрива,че си купим и фотоволтаик да връща ток малко. Пелетите съм ги заредил от Брашов още април, да не зависим от местните апапи. Шопа има пари, уредил си е нещата той от години - тоа газ ти си го ползвай на тиа цени

165

Анонимен

преди 2 години

Има мазут. През 2009 когато Путин се изгаври с Европа и спря газа при минус 20 градуса за 10 дни за 2 дни тецовете минаха на мазут. Така че гербавата другарка Десислава Атанасова ДГД.

164

Аман бе

преди 2 години

Няма по загубено време от това да четеш генерацията на тази кокошка - край с това за мен, няма нищо съществено в нейните терзания. Злобна, посредствена мадама, без харизма и каквото и да е решение за каквото и да е - така че със сигурност няма да гласувам за ГЕРБ

163

Анонимен

преди 2 години

най ме радва че шопите ще отнесат всичко

162

Джеки Чан

преди 2 години

Американците са казали на Борисов "ти повече никога няма да си премиер. Изпълнявай нашите команди щото ще изкараме видео компромата в който Гешев те опъва еротически изотзад".

161

SWAN

преди 2 години

Няма да им се размине на маймуните да не ги скубят! Ще плащат същия (руски) газ, но през посредници на 10-торна цена. И да искат няма да им спрат пOpнoто :)))))))))))))))

160

Анонимен

преди 2 години

Ако няма парно, поне ток ще имаме ли, а ако имаме парно на каква цена ще е? Щото ако е по 500 лв на месец при разсрочено плащане, не го щъ! Ех тези умнокрасавци как ни закопаха с цените!

159

Анонимен гербер

преди 2 години

Герб Победа !!! Само Бойко Векики, всички други са менте, то се видя.ГЕрб ФОРЕВЪ !

158

Dead Moroz

преди 2 години

Бойко е откраднал от българския народ 10 милиарда $$$. И сега ще си строи пирамида на гробищата в Банкя за да го погребат с имането - пачки и кюлчета. Може и един Майбах да вкара също в гробницата, както и печен вол и много суджуци.

157

Петров

преди 2 години

ГЕРБ е партията на Бойко от СИК. Това е мафиотска партия. ДПС е мафиотска партия. БСП получава пари от другите мафиотски партии. Като дойде студа и глада през зимата може Борисов и Доган да бъдат линчувани от подивели тълпи.

156

Октомври

преди 2 години

Праз има достатъчно и ще мааме пръжки с лук.

155

ЛЪЖА

преди 2 години

ГЕРБ не са спирали Южен Поток! Това се случи при Орешарски! Но е най-хубавото нещо ,което можеше да се случи на България! Балкански поток е Българска собственост, докато за ЮП, психопатът от Кремъл щеше да изпрати варварите си, на "благородна" мисия да си пазят собствеността!

154

Иван

преди 2 години

Парното е чисто порно. Топлофикация София рекетира хората и ограбва милиони българи на които не предоставя никаква услуга. 10 души печелят от Топлофикация, а 5 милиона българи губят.

153

Съпричастност

преди 2 години

Да си закачат и вратовръзките на сградата на сос

152

Анонимен

преди 2 години

герб спряха южен поток и ни вкараха във война с Русия . Твърдо подкрепят санкциите както всички евроатлантически партии .

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183Съществува ли Югото още, мислех, че всеки мрази сърбежите, без макетата разбира се :)))

150

анонимен

преди 2 години

Отваря се курс за мазохисти и успешно завършилите, спокойно могат да се присъединят към генетично увредените мазохисти гласуващи за ПП.

149

Анонимен

преди 2 години

При такова слънце е грехота да се топли вода лятото на газ.