53

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

НИНОВА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ И ВЪЗВЪРНА ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА В ГЕРБ!....ТОЙ И ПРЕЗИДЕНТА МИСЛИ СЪЩОТО......ХА,ХА,ХААААААА

52

Анонимен

преди 1 година

За 7 месеца комунистите от БКП, техните внуци от ПП и комуниста Бойкикев от ДБ откраднаха милиони колкото ГЕРБ не можаха за 12 год.

51

Анонимен

преди 1 година

Винилът на сцената с надписите и колажите струва над 1500 лева. Хората нямат пари за хляб, те тръгнали да правят пир по време на чума.

50

Малко за политика

преди 1 година

До Пешо: Никого не ограбва БСП. Кой има деца? Не са ли точно работещите. Имаме ли демографска криза? Имаме. Ако не подпомагаме днес семайствата с деца откъде хора за промишлеността утре. Социалната политика е политика за бъдещето. А да бъркат в бюджета без това да дава нищо на държавата всички могат.

49

Ало!

преди 1 година

думата е ПРОВАЛИ не промени!

48

Анонимен

преди 1 година

Баджо (Р.Радеф)казах ти да не взимаш думата се се излагаш.

47

Анонимен

преди 1 година

Тия трябва спешно да идат на интоксикация:)))))))))))

46

Корни

преди 1 година

На теория БСП са много загрижени за народа. На практика не им пука за народа защото са едни ояли се корупционери, които бяха финансирани от ГЕРБ и Москва. Не чакайте от БСП да направи нещо полезно за България. Те знаят само "бля-бля-бля".

45

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 46: Газовата криза у нас (по-точно повишаването на цената на газта) не се дължи на БСП. Ако зависеше от БСП щяхме да плащаме по схемата на Газпром и да апродължим да получаваме руски газ. Което не пречи да доставяме и газ от Азърбайджан. Нямаше да изхоним и 70 руски дипломати. Тези "постижения" ги дължим на Киро и Асен.

44

Пешо

преди 1 година

Няма безплатни неща - спрете с тези фантасмагории. БСП ограбва работещите българи и после щедро раздава чужди пари. "Безплатните" неща винаги завършват с катастрофа. Бай Тошо даваше уж безплатни неща и накрая държавата фалира, защото тя плащаше за "безплатното".

43

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 43: Комунисти в България отдавна няма. Стар ти е копи/пейста. Нещо друго да измислиш?

42

Пешо

преди 1 година

Този бивш журналист пак ли рецитира партийни лозунги?

41

Анонимен

преди 1 година

Така е. Рекордна инфлация, газова криза. Малки бизнеси на ръба на фалит. Звучи точно като управление на комунистите. Определено променят. След тях потоп.

40

Ирена

преди 1 година

Махни се бе,колкото повече време минава,толкова повече разбиране какви негодници сте Пълна победа на ГЕРП и точка.Тая га..вра трябва да спре

39

Анонимен

преди 1 година

Майната им на БКП и Кирчо.

38

Малко за политика

преди 1 година

Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца.

37

Анонимен

преди 1 година

Саше Саше и ти си една фурнаджийска лопата, интресчия лаладжия. Гологлав клоун.

36

Анонимен

преди 1 година

Двама комунисти пият и празнуват днес на Бузлуджа. Вече пийнали добре. Единият казва:- Отново сме на власт. Що не вземем да конфискуваме на Киро плажа Корал и имотите?- Не може, сега сме коалиция.

35

Мария

преди 1 година

Как да разпознаем некадърниците? Лесно е, всички те са в БСП. Ако само един кадърен се появи, веднага го надушват и го изключват от партията на чичковите червенотикви!

34

Анонимен

преди 1 година

"Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата." === Ахахахахахахахабахахаха :)))))) Е тук съм напълно съгласен с този 0xлюв. Прав е :)))