16

Анонимен

преди 1 година

Шкафчетата, Буци. Напълни шкафчетата с комисионни. Цяла България знае как беше при ГЕРБ - пуска се обществена поръчка , 70% се разпределя и връща нагоре към Толупа и проекта се прави некачествено и некъдъpно с 30%, евентуално.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

14

Анонимен

преди 1 година

В голема грешка си дърто. Народа ще гласува за Възраждане. Или искаш за теб. Само Възраждане ще Възроди държавата. Всички ги е страх от Възраждане щото са Гузни всички са краднали и Възраждане ще ги прати при бай Ставри.

13

Анонимен

преди 1 година

Смея се на герберите тук, които все подхвърлят цените на ток, парно, гориво, сякаш вожда им ще ги намали, жалки са или много ограничени.

12

ГЕРБ сираци

преди 1 година

Никой не ни иска....Всеки се стиска....А Боко само писка.....

11

Офффф

преди 1 година

Като нищо може и да стане, нашите политици,правят всичко "за благото на народа". Ама ,като искате ,явете се заедно,всички про американски партии

10

Анонимен

преди 1 година

Истинските проблеми на ГЕРБ ще започнат след края гешефтурата.

9

Анонимен

преди 1 година

България ще бъде спасена само ако ПП получат пълно мнозинство. Дори БСП са *** в управлението. Възхода на Лукойл като монполист и неплащач на данъци започва през управлението на тройната коалиция, при Станишев. И по времето не ГЕРБ се бетонира. Да не си мислите че Лукойл е дал част от територията си на Доган на добра воля

8

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ ще спечелят повече от предишните избори, това е факт. Даже очаквам да се обединят в обща коалиция за да имат по-големи шансове. И въпреки това, пак ГЕРБ ще им диша във врата. Партията на чалгаря Трифонов е аут, изигра си ролята по сценарий писан неясно къде (може би в руското посолство).И това което очаквам е... догодина - пак на избори!!!Е, много ли ще ни е гот???!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ще се случи едно добро,а това е че няма да има ИТН в парламента и ПП и ДБ ще спечелят най-много гласове, които може би ще се достатъчни да управляват самостоятелно. Дано да спечелят те. Баба ми вече може да си купува повече неща с пенсията си, въпреки високите цени. А Слави Трифонов ще си харчи парите от Русия на спокойствие.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами защото пак същата конфигурация ще бъде в парламента, но вместо ИТН ще влезе Янев. ДБ ще успеят да влязат, само ако са в коалиция с ПП, каквото желания изрази Христо Иванов. Никой няма да има мнозинство и пак същите неразбории, пак имитация на дейност. Е, освен ако ГРОБ не се хване с ДПС и подкрепени от *** да си направят правителство. Вече нищо не може да ме учуди.

5

Новия

преди 1 година

Ще бъдете първа политическа сила, ама друг път.Ще сте на първия ред пред съда, само Каскетев да го няма и ще видете от къде изгрява слънцето, ама друг път.

4

Византиец

преди 1 година

Връщайте България в 1018та година

3

мхм

преди 1 година

На хората ,нещо взе да им идва в повече евроатлантическите хоризонти.

2

Анонимен

преди 1 година

То само това остана-крадящи ѝ неуки !

1

Анонимен

преди 1 година

Амин!