47

Анонимен

преди 1 година

Като не можете да се управлявайте демократично, най-добре да закриваме държавата. Няма сега да седим под ВоенниФатмашки диктатури в демократична Европа, защото избирате само клоуни и чалгари и тоталитарни партии от времето на сталинизма.

46

Анонимен

преди 1 година

Таз баба да се ориентира към домоуправител на блока си ама надали сигурно има вила нейде. Трябват ни силни хора лидери.

45

Ангелов:

преди 1 година

Тъй като периодът на предаване на властта е полувоенен господин капитан майор и тъй като вътрешен одит им е време да свършат малко работа все пак после след тези 168 часа отново ще са в отпуска ... Сте добри дошли , но може да ви почерпим в момента само чай, бисквити, че метаксата е на привършване!Пет звезди или седем? Вижте сега тъй като съм чист и пред закона и пред длъжностната ми характеристика и пред професионализма нямам нищо против за по едно малко с вътрешен одит

44

Анонимен

преди 1 година

олелее обединителите БСП с баба Корнелка с калашника как да се обединиш с тази

43

Анонимен

преди 1 година

Напротив ,нацията иска избори

42

Ангелов:

преди 1 година

Имаме крещяща нужда от подкрепления господин капитан майор, провизии, оборудване и промяна на бойният ред и статут - вражеските саботажи тежко увредиха мотивацията на личния състав както и желанието за боеспособност и победа. В допълнение група странични мародери извършиха коварен, подъл иннаказуем акт спрямо дългогодишен и ценен лейтенант! Има крещяща нужда от назидателно лечение на виновните!

41

АнонимеН

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦИЯТА ЩОМ Е КУПУВАЛА РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ ПРЕКУПВАЧИ НА МНОГО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ НЯМА РЕАЛНО И 5% АКО СЕ ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ А НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ!

40

Анонимен

преди 1 година

БСП и ДПС винаги са управлявали и крали заедно. БСП издигна Пеевски от ДПС за шеф на националната сигурност на България.

39

Съвет

преди 1 година

Говори за себе си, мисирко червена , не обсъждай други партии ! То ,комунист и партия е грозно съчетание !

38

Ситуацията:

преди 1 година

Ситуацията е плачевна господин капитан майор. Следен съм от двама щатни разузнавачи на врага с много странични доклади по мой адрес и постоянна намеса и саботажи на преките ми задължения. Смятам проблема за немаловажен и имаш спешна необходимост от назидателно решение, защото ако продължи още една година езък за хубавата база капитан майор!

37

Анонимен

преди 1 година

Интересите на нацията са БСП да си гледа партията и никога повече да не влиза в управлението на България. БСП 3 пъти фалира България в първите 15г след 1989г. С какви очи Нинова е вкарала като депутат Румен Гечев? Гечев фалира 2 пъти България докато беше министър на икономическото развитие при Жан Виденов. БСП когато са управлявали следва мизерия, фалити, свръх инфлация, приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери. Томове може да се напишат колко са вредни за България и за нацията.

36

Анонимен

преди 1 година

ИТН не беше партия на протеста, обра вота 2021, защото само те имаха шанс срещу Герб. Предложиха Никиту Василев и Паци Шнорхела. Дойдоха ПП, влязоха в коалиция и после излязоха. Заради Македонияяя и Гроздан Караджов. Който дори съпартийците му не го познават. А Слави холограмата седи на дивана и раздава фесбук правосъдие. Никой не го е виждал не знам от кога. И продължава да има хора, които мислят, че е направил нещо добро.

35

Анонимен

преди 1 година

Нинова сега от злоба няма да заспи 3 дни. Борисов управляваше 3605 дни, а Нинова не можа и 200 дни да управлява и то стъпила на гърба на Киро и Асен като дeрибей с 26 депутата. Чудиха се как са се отърват от БСП Киро и Лена. Не е само заради това, че Нинова каза Киро няма да е премиер. Играта е много по-дълбока. Заради комисионните от оръжието не можаха да се разберат. Алчнотията на всички е безгранична. Сега ИТН им крив. ИТН ли ги накара да нарушат споразумението?

34

42 -и чалгар

преди 1 година

Ти на какво викаш "коректно и почтен" бе, чалгарино?! На това ли ,че една година се гавреха с народа ни и разиграваха държава! Или че си оказаха жалки, коварни, двулични и нагли ***, поставили се в услуга на сарйския им господар и на геребарстката пасмина?! На това ли, че вместо да "изчегъртат" герберастите, както лъжеха, се обединиха и направиха коалиция, която свали Кирил Петков?! Че кое пък им е "коректното и почтеното" бе, чалгарино?! Хващай пакета памперси и - право на дивана!

33

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...***-Гошо,ИТН попаднаха в Кировия бардак,за да се направи нещо по-добро за народа и държавата,НО след като видяха какви ги вършат-лъжат,мажат,мачкат,злоупотребяват със закони и власт.....направиха най-правилното,махнаха се от тази сбирщина и помогнаха на нас да се прекрати този геноцид!

32

Анонимен

преди 1 година

Глупости. БСП беше в баово безпринципна позиция по отношение политическата си ориентация, като уж лява "социалистическа" партия и единственото което не и се случи, не да върне поне за малко номенклатурата си във власта. За това си желание, ще плати с нови загуби на електорат на предстоящите избори.Нинова е гробокопача на социалистите като гарантирана в последващите парламенти партия, но за сметка на това ще напише в биографията си член на министерски съвет. Личното срещу общото. Драма с близък

31

Анонимен

преди 1 година

БСП деградира. Те го знаят от резултатите на изборите. В 44 НС 80 депутати имаха. В 45 НС 43 депутата, в 46 НС 36 депутата, в 47 НС 26 депутата. За 48 НС ако имат 12 депутата, Нинова трябва да даде курбан. Тръгнали да плюят по ИТН понеже ги е страх от нови избори. Нинова никога няма да стане министър докато е на тази земя. ИТН може да си имат недостатъци, аз не ги подкрепям, нито съм им адвокат, но ако не бяха ИТН изобщо нямаше да я има тази закопаваща България коалиция. ИТН заради Радев влязоха

30

Анонимен

преди 1 година

итн се държаха коректно и почтено. Точно обратното поведение имаше БСП.с високо его, надменни, редом до кирчо и кокорчо действаха против националните интереси. Не осигуриха евтин газ, не овладяха галопиращата инфлация. Направиха непоправими грешки. Пред очите ни държавата се превръщаше в трето- разрядна.

29

Анонимен

преди 1 година

ИТН са за принципа. БСП, ДБ и ПП си гледат личния интерес. Въобще не ги интересува народа. На народа му трябва работа, пътища и защита от МВР. Това го няма. Демагози! Все друг им е виновен.

28

Анонимен

преди 1 година

Има такъв народ,но няма такава партия.Вече.