181

Анонимен

преди 1 година

Намерила е мостове другарката Нинова , но под всички мостове има само л.а.й.н.а ,изср.ани от комунистите и децата им ! Вони цялата държава след комунистически управления !!!

180

СТОЛЕТНИЦАТА В ШОК

преди 1 година

Никой не мъ ще....време ми е за отвъдното

179

ДАЙ МА КАКО!

преди 1 година

КАКАТА НАПРАВИ ГУША ОТ ПАТРОНИТЕ АМА НЕ ДАДА МАЛКО И НА ИТН. НА ПП И ДБ ЯВНО БЕШЕ ДАЛА И СИ Я ОБИЧАХА ДО ПОСЛЕДНО, А СЛАВИ ОСТАНА НА СУХО И СЕ РАЗСЪРДИ ЧОВЕКО.

178

Анонимен

преди 1 година

Моделът Бойко Борисов има много милиарди в чекмеджетата и срещу тези милиарди борбата е трудна, да не кажа невъзможна.

177

Гешев

преди 1 година

абе , къде е рашкОФ ?

176

Анонимен

преди 1 година

Стига ти с тези мутри Пеевски и Боко!БСП израсна много в организационно отношение!Няма нищо общо с миналото си!Най демократичната партия!Другите лидери командват от разстояние!

175

Зелен чорап

преди 1 година

Ха ха ха ,оказва се че и кокорчо подобно на кирчо няма никаква диплома от харвард

174

кибапчи

преди 1 година

нинова се прави на многострадалната Геновева , представете си на бузлуджа къв цирк ше изиграе . дали е успяла да събере клакьорите си да и ръкопляскат ?

173

Анонимен

преди 1 година

Нинова, старият модел ще се върне, защото нов просто няма. Ти, Кирчо и Асенчо направихте едно голямо нищо, а Славчо в помогна да покажете на всички колко не ставате. Така че не ми обяснявай колко много си направила, защото не направи нищо смислено. Успокоителното за мен е, че следващият парламент може и да е без БСП, пак благодарение на теб самата.

172

Анонимен

преди 1 година

Само БСП и ДПС. Те са доказали, че могат да крадат цял мандат!

171

Анонимен

преди 1 година

БСП и ДПС винаги са управлявали и крали заедно! БСП предложиха Пеевски за шеф на националната игурност на България.

170

Анонимен

преди 1 година

Долу мафията ГЕРБ,ДПС и ИТН!

169

от моста

преди 1 година

приятели така , ние в Харвард онака , не свърши никаква работа на кирчу и асенчу , просто продаваха мечти а някои им вярваха . нинова уж тарикат и тя се върза на представлението им , надявайки се на процент от продажбата . есента ше разберем колко ни струваше тая финансова харвардска пирамида.

168

Анонимен

преди 1 година

Како оти затвориите Цирко мъ. Знаишли колко убави номера предавахте. Особено убав номер беше кога Кирчо докара 4 пъти по евтина газ. Толко готин номер не бееме гледали от 30 години. Вчера Кирчо напраи пореднио убав номер кога каза че куректоро бил готов на 99 % ако беше останал у цирко следващият път щеше да каже че куректоро е готов на 99,5 %. Ше ни липсва цирко какоооо сега кво ше глеаме по телевизията турски сапуни ли.

167

Анонимен

преди 1 година

Корнелия не мисли за пари, само кога я гони куче и тича по въжен мост.

166

Анонимен

преди 1 година

"Яростта, омразата и желанието за бързо идване на власт на стария модел на управление от страна на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане, уби всяка възможност за държавническо и разумно решение за излизане от кризата."Да помислим преди да гласуваме!

165

мъка

преди 1 година

Мъка. Голяма мъка. Слави пак им се из плю в чинията. А как течаха комисионни от газ и оръжия.

164

Анонимен

преди 1 година

Тая е символа на алчността, корупцията, кражбата и лъжата. Заедно с чорапа, бойкикев и киро загробиха държавата и народа за години напред.

163

7373

преди 1 година

Корнела защо продължаващ да наглееш. Че си силно опростачена всички разбрахме и алчна и меркантилна и злобна. Спри се вече. Потърси причините в себе си. Аз искам да те питам как така изведнъж ти се обадиха от разни организации че и домоуправители. Ти до сега каква беше? Партията ти подкрепи ли избора на шеф на КЕВР. Май си виновна мира. Не се изживявай и като спасител и като жертва.

162

Анонимен

преди 1 година

Търсила мостове, за да скочи от тях. Хахахахахаха Че сега като я подпукат от партията няма къде да се скрие.