88

Анонимен

преди 1 година

неслучайно за да се възползвате от 25 ст намаление по бензиностанциите ви искат талоните - за да знаят как да ви намерят като връщате парите. ако не вярвате че ще ги връщате да ви просветля че зъболекарите ги бяха принудили да връщат ковид помощите докато не протестираха, което почти не бе отразено от медиите. нито факта че киро умното наруши договора като им спря помощите 2 месеца по-рано

87

Анонимен

преди 1 година

Тази зима от Кавказ, в направление Бургас, по тръбите вместо газ, ще пристигне Дядо Мраз :()

86

нема страшно

преди 1 година

Лъжлив Киру и крадлив Асан ще ви топлят зимъска .

85

Анонимен

преди 1 година

До Бай Илийчо Избора на тежки диалектни думи има за цел да покаже праволинейността и здравите устои, но вместо това, използвани в услуга на руския нацистки терористичен режим, имат ефекта на халтура, демонстрация на примитивност и, в крайна сметка, на изостаналост и отмиране.

84

Бай Илийчо

преди 1 година

Ша са топлим с евроценостите ! А дя? Де бой де ? Ама ша са развъртим със сопите ! Мариз могу ша има!

83

Боб

преди 1 година

Има предлажение да се отопляваме с дърва, но и те са в Сибир и Русия..

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Путин: "ние няма да се предадем". Думите на един "печелещ" двубоя със Запада. :)))))

81

Анонимен

преди 1 година

Урсула ще спи с шушони. Ще и казват Усрушушона. Вярвате ли, че тя ще пести? Тези хора има басейни у дома си. Нито от ток ще пести, нито от газ. 16000 евро е заплата и. За кво и са тези пари ако ще пести? Баламосва робите да пестят. Ама робите ще останат без работа щото фирмите на газ ще намалят производството с 15%, a това ще доведе до 15% допълнителна безработица. Единствения начин е да я свалят германците.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Който е съгласе от сега да почне с икономиите.

79

Анонимен

преди 1 година

неслучайно за да се възползвате от 25 ст намаление по бензиностанциите ви искат талоните - за да знаят как да ви намерят като връщате парите. ако не вярвате че ще ги връщате да ви просветля че зъболекарите ги бяха принудили да връщат ковид помощите докато не протестираха, но не се разчу щот не бе отразено толкова в медиите. че и киро наруши договора като им спря помощите 2 месеца по-рано.

78

Ahahahaha

преди 1 година

Никой не бил побеждавал пРосия? Мхмм, залягай над книгите, обратното на остър си ...

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 Избора на тежки диалектни думи има за цел да покаже праволинейността и здравите устои, но вместо това, използвани в услуга на руския нацистки терористичен режим, имат ефекта на халтура, демонстрация на примитивност и, в крайна сметка, на изостаналост и отмиране.

76

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е защо България не се е обявила против? Значи сме съгласни да намалим с 15%??

75

Анонимен

преди 1 година

Това е първи пакет санкции на РФ.

74

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ СМЕ ЗНАЕЛИ ЗА РЕМОНТИРАНИТЕ И ВЪРНАТИ ТУРБИНИ ВСЯКО ЛЯТО !!! ЗАЩО КАНАДА ЗАБРАНИ ВРЪЩАНЕТО , КАКТО Е ПО ДОГОВОРА ??? ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ОСТАВИ ТУРБИНАТА ПРИ ТЯХ , А НЕ В ПОДСТАНЦИЯТА ??? ЗАЩО НИ СМЯТАТЕ ЗА ЛУМ.***.Н.ЧЕ.ТА ???

73

Анонимен

преди 1 година

Ах санкции ех санкциики уплашиха СССР ах санкции ех санкциики утепаха СССР. Самоубииството на евро гейците е тотално. Та нима мислите че плановите ремонти са за първа година. Всяка година се правят но Руснаците пускаха резерви и не се усещаше липсата на газ. От 150 милиона им пуснаха само една четвърт от нужното количество. Днес немците пратиха на урките три ПРО и резултата го усетиха. Протата станаха на кюфтета а газта за немция намалява драстично. Ех санкциики дебелия улезна съде картофите.

72

Анонимен

преди 1 година

мухузол

71

Анонимен

преди 1 година

я се чудим на Путин оти не земе да напръска Киев с мухузил и да приключим с тази тема..че свръши войната набръзо

70

Анонимен

преди 1 година

неслучайно вместо да намалят цената на горивата по бензиноатанциите ви искат талоните - за да знаят как да ви намерят като връщате парите. ако не вярвате че ще ви накарат да ги връщате зъболекарите ги бяха принудили да връщат ковид помощите докато не протестираха

69

Анонимен

преди 1 година

Сега ще си вземе танкера от Турция, с новите турски цени. Накратко : Договорят Кирчо и Ленче сгъстен газ от Америка с танкер. Пристига в БГ, но няма изградена инсталация, защото не са в дамаджани. Питат Гърция- те им казват, не може, всичко е предплатено тук за 10 години напред. Докарват го в Турция. Изненада - по турското законодателство, това вече е турска стока, щом е разтоварена газта в техните станции. И Турция им казва - ще ви го продадем на наши цени. И - в БГ няма газ и мълчат като г.