62

Анонимен

преди 1 година

Моля някой да смени памперса на джо, че пак се разсмърдя.

61

Vol'Jin

преди 1 година

Виж сега както Фау 2 става Томахоук, Сурия става Слейпнир така и Жан Рено си остава Жан Рено:"Моята страна понякога е правила грешки , но аз съм патриот".

60

Много е нехарконско

преди 1 година

Знам, знам , че е много нехарконско така с томахавката и с груба сила. Не се извинявам ... Принципно нали знаеш, че на 50 метра къде удари нищо не остава живо. Па и да плуваш и да не плуваш ....

59

Ах ти палавник ...

преди 1 година

Заредете една 3 .... Виж как се раздвижиха нещата там е ... Сакси казвал ли съм ти ЦРУ кви сателити имат ... Може да ти прочете вестника от орбита! Предайте на заобикалящите държави, че се извиняваме за притеснението и ще сведем колатералните до минимум!

58

Ей Саксииииии

преди 1 година

Запазената ти марка други да ти вършат работата малко пропадна, религиозните ти преторианци направили комбина с едни турци като по времето на Левски. Сега няма да говорим за това колко отрязани глави има за тоя номер, но едни хора подочуха един разговор дето проведе с тях. Един сателит се пренасочи към определена триангулирана точка откъдето си се обадил, а някъде се диктуват координати! Дишай спокойно в момента си мешена!

57

TCT

преди 1 година

Няколко пъти се пише "торпедота". Правилно е "торпеда", както се пише по-нататък. Моля, внимавайте с правописа. Сред читателите име и морски офицери

56

Риторичен въпрос

преди 1 година

Българино, можеш ли да се наречеш истински патриот ако не си пребил поне един русо-фашистки окупатор?

55

Анонимен

преди 1 година

До Striker "Даа, очакваме Курск - 2 и поредния индийски сериал от Кремлин с няколко стотин загинали мужикистанци." Любопитен ФАКТ. Моряците на Курск са можели да бъдат спасени, но Кремъл се е опасявал от "изтичане на тайни" и не е допуснал да се осъществи спасителна мисия. Затова в началото, когато се разбра, че е потънала, лъжеха, че нямало оцелели. За да не се разбере какво са решили за живота на горките морячета.

54

Анонимен

преди 1 година

Смърт за укрофашистите и техните поддръжници.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 "ни пък съм фен на Путин!" Русофилът лъже сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спи.

52

Striker

преди 1 година

Даа, очакваме Курск - 2 и поредния индийски сериал от Кремлин с няколко стотин загинали мужикистанци.

51

Мужик

преди 1 година

Какво стана с лазера от китайски фенерчета и дрон с резервоар шише от кока кола? На подводницата витлата сигурно са от китайски вентилатори, като тия на македонското знаме.

50

Vol'Jin

преди 1 година

Аз да кажа нещо само - религиозните путкиии заспали не само не уважават какъвто и да е светски закон ами не уважават светая светих - ПЛАТЕНИЯ ГОДИШЕН ОТПУСК. И на всичкото отгоре си уреждат тайни сбирки посред нощ с убийствени цели. И после се чуват разни радиошумове и крясъци и писъци Асасиноооо ....

49

Анонимен

преди 1 година

Много подводници имат руснаците,не е само една.Ние също имаме подводница,казва се СЛАВА.

48

Анонимен

преди 1 година

И кво стана пак? Имат супер торпедо ама ше стане къде 2027 ама може би и не баш.

47

Зевзек

преди 1 година

Това корито на сръбския Белград ли са го кръстили? Вероятно върви със сръпска скара и Лепа Брена.

46

В русия съм...

преди 1 година

Никакви оръжия нямат руснаците това са кьор фишеци. руската армия е бннда от корумпирани пияници това е истината

45

Анонимен

преди 1 година

Тази седмица подводница. Другата седмица очаквайте друго супер руско оръжие.

44

Анонимен

преди 1 година

Информацията е грешна , това не е нова подводница , а крайцера Масква трансформирал се на подводница. След него на въоръжение идва и Оптимус Прайм

43

Анонимен

преди 1 година

Една украинка каза,че същата пропаганда им водели малко преди да започне войната.Тези същите са тук и сега искат да съсипят България!Махайте се и си отивайте да си защитавате Украйна на фронта!Нас не ни намесвайте!!!