30

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

*** на хуййй ***

29

Аман от измамници

преди 1 година

Спрете да ги каните такива "експерти" по студиата за Бога...Писна ми да им слушам словоблудствата. Виж го и на какво прилича. Риза с точки доподопно джендърско излъчване ръси апокалиптични сценарии, които си заслужавали за да го нахакаме на Путин. Моментално възобновяване на доставките от Газпром и спираме да говорим за газова и енергийна криза. Толкова ли е сложно?!

28

Анонимен

преди 1 година

+има газ, нема газ" Всеки ден ново 20 йсе. Ако заима цените на всичко ще литнат до небесата, защото ще е адски скъп. И цената, разбира се ще я платим ние. Кой друг?

27

Нормално!

преди 1 година

Искат извънредни пположения, маски, затваряния, да подкерепяме *** на украйна.... сега всички ще плащаме :) С други думи, всеки се спасява както може. Очаквайте пандемия от умрели от глад и студ тази година! Овцете се стрижат яката!

26

Мусолини

преди 1 година

За всички народи от Унгария на изток ще направим лагери в които ,,трудът ще ги направи свободни"

25

Анонимен

преди 1 година

И тоа "експерт" и той големо откритие направИ ! И оди по студията да открива очевидни неща за пари ! Алоу , "Булгария он-ер"-а , викнете ме мене , я че ви го кажем същото , само , че безплатно ...

24

национални предателю

преди 1 година

До Българин- "само цититам Йенс Столгенберг," ми това имам предвид. Само цитираш лисиците какво мислят за кокошките! Собствена глава нямаш - нито собствен род!

23

do 29

преди 1 година

лошото е че те пак ще имат ай фон и мерцедес просто през доставчик а не директно ще се случват нещата :Д а другото написано от теб си остава валидно

22

Разочарован

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА до последният оцелял българин

21

Българин

преди 1 година

До национални предателю - само цититам Йенс Столгенберг, дори използвам неговата лексика на английски. Видеото с изказването му циркулира в Интернет.

20

Анонимен

преди 1 година

Много е важно зимата като зъзнете с децата да ви топли това, че руснаците няма да имат iPhone 23 и биг мак с кола

19

НЯКОЙ

преди 1 година

САЩ толкова ненавиждат Путин, че са готови да пожертват цяла Европа във война срещу Русия. Тук не става въпрос за Украйна, въпросът е, че САЩ губи световното си господство, затова е готов да жертва европейските народи.

18

предателска логика

преди 1 година

"По -добре на Вуте да му зле отколкото на мене да ми е добре!" - ей такава ви е логиката на вас краварофилите!

17

българин

преди 1 година

Нищо друго не искам само да видя Кирчо и Кокорчо в затвора.Съсипаха ни за половин година

16

национални предателю

преди 1 година

До 'Българин' По - добре да ви няма такива българи, отколкото да ви търпим 'свободата на словото'! Зарди вас , петата колкона ще се 'оправяме' още 50 години!

15

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Инфлацията.

14

vse taq no

преди 1 година

но трябва жените в европа да се размножават само с черни мъже за да им от новите европейчета и всичко да е градивно

13

Анонимен

преди 1 година

Орбан: "Вместо това сега седим в кола със спукани гуми" ***/dimsmirnov175/35663

12

Българин

преди 1 година

По-добре трета световна война, отколкото да позволим нa Русия да спечели Украйна. НАТО трябва да се намеси в Украйна с ядрени удари по Русия, а България да стане форпост за изстрелваne на натовските ядрени ракети срещу кървавия режим в Москва.

11

Анонимен

преди 1 година

Цялата система на социално-политическото управление на Запада, било то в Европа, било в Европа, е изградена чрез представители на средната класа, квалифицираните потребители. Днес този инструмент се разрушава. Вместо средна класа се появяват нови бедни, които имат светоусещането на средната класа, но нямат пари.