27

Анонимен

преди 1 година

пак се трият коментари. Защо бе днес. бг защото хората тук знаят повече от вас ли. НА * ДУ" ПЕНИ.

26

Опала

преди 1 година

До неразбраните и пускащите *** опорни - руснаците казаха, че не са удряли пристанището или цивилни обекти. Само си репортнаха, че са ударили военен кораб с боеприпаси и оръжия. Вижда се и на видеото. Няма нищо противоречиво в това. Вършат си работата с хирургическа точност руснаците. Украинците се опитват да шикалкавят, ама тоя тарикатлък руснаците от векове го знаят.

25

Анонимен

преди 1 година

35-про100то си е про100. Във черно море няма блокади. корабите си вървят,ама мозъка ти колкото шикалка.

24

Анонимен

преди 1 година

Утре руснаците ще обявят че са атакували пристанището в Одеса заради американски космически кораб,който пренасял оръжие моля ви се, и са го гътнали.

23

По същество

преди 1 година

Ко стана е, укр'оп'итеци? Не се получи да криете и носите оръжие под защитата на сделката с Русия? Виете на умряло сега, а вашите собственици отвъд океана са зелени като зеления клоун.

22

Анонимен

преди 1 година

Малии много ми хареса Путин в Техеран,стоеше и чакаше като някой просяк.хихихи!

21

Анонимен

преди 1 година

21- РУСИТЕ НЕ СА АТАКУВАЛИ ПРИСТАНИЩЕТО. ЗЕЛЕНИЯ ЛИЛИПУТ СЕ ОПИТАЛ ДА СКРИЕ КОРАБА СЪС ОРЪЖИЯ ТАМ НЯКЪДЕ АМА КАЛИБЪР ЧЕТАТА ГО НАДУШИЛИ И ГО СВЕТНАЛИ. ПРИСТАНИЩЕТО МОЖЕ ДА РАБОТИ.

20

Анонимен

преди 1 година

Въшкарите са гола вода само се хвалят а за нищо не стават . Индонезия прекрати подписани договори за руско оръжие , вече не им харесвало .

19

Анонимен

преди 1 година

Корабите от САЩ идват пълни с оръжие в Украйна. А си тръгват пълни със зърно. Такава е договорката. И Украинците са прави като казват, че Русия стреля по кораби със зърно и Руснаците са прави като казват, че стрелят по кораб с оръжие. Всъщност става дума за един и същ кораб.

18

справедлив

преди 1 година

Укрите и ОССРАЙНА трябва и ще бъдат изтребини.Цялото джендърско НАТО и ФАЩ се оказаха въздух под налягане.Лесно е да се репчиш на арабите и да им крадеш нефта ,но този път гадните кравари и техните европодлоги ще гризнат дръвцето.Лошото е нашите държавници-прислужници слугуват на тези ,които винаги са ни смятали за хора 2-ра ръка. Забравиха кой ни е дарил свободата , и се продадоха на варварите.Жалко.

17

Анонимен

преди 1 година

Бай дън затънал с десетки трилиони дългове, ама тръгнал на война с Русия. Ама нали печатницата не спира, пачките излизат с тирове......

16

Путински тpол

преди 1 година

Колеги, последно какъв е скрипта - няма нападение и е провокация на укрите, или нашите са нападнали кораб с оръжия? Че се обърках вече - сутринта спускате едно, следобяд друго... И супервайзорката я няма да я питам...

15

ама

преди 1 година

Много са зле рашките направо безаналогово тъ пи

14

1234

преди 1 година

Някой лъже! Кремъл веднага отрече, че ударът е техен! Вероятно е от извънземни!

13

хахахахаха

преди 1 година

Путин нема пари за народа,който гладува и живее в мизерия,обаче тръгнал на война!Пълен профан и неудачник!

12

Анонимен

преди 1 година

Краварските ла номети станаха на кюфтета. Какво са си мислили урките че покрай зърното ще мине и оръжие. А Руснаците ще спът.Нито един кораб със зърно нее ударен само краварското оръжие стана на кюфтета сега урките ще има да ядат до подуване.

11

пияница мистик

преди 1 година

Ахахахахахах, мал0yмните крепостници допреди час лъжеха както винаги, че не била тяхна атаката, сега изведнъж си признаха, явно за да излъжат отново, че са потопили някакъв измислен кораб с американски оръжия. От 4 ракети 2 свалени, едната ударила жп линия и убила двама човека, а последната паднала в полето, ама кораб били унищожили :)))))))))))))

10

Анонимен

преди 1 година

Имаше видео, едната падна в морето, сигурно е атакувала украинска ядрена подводница, другата изчеластри подкранов път на портален кран.

9

Анонимен

преди 1 година

До 17, не говорим за официална Москва, а това бяха блянове на проруските oтpепки из форума! Т.е. на такива като теб! Не се сбъднаха, както няма да се сбъднат и заканите ви че Украйна падала до зимата! Блатная вече загуби войната, която деградира до някакви локални битки, и терористичен обстрел на жилищни блокове и пристанища

8

Анонимен

преди 1 година

14 как се видя това? Какво си е върнала Украйна до сега със супер мега хипер трипер оръжията от запад? С 16 установки ще обърнат фронта? Много детски игрички сте играли щом мислите че това е възможно.