70

И Тръмп подкрепяме

преди 1 година

Линч за Сорос!

69

Анонимен

преди 1 година

До БГгражданин Внимавай мойто момче, ти също имаш IP и който рие гроб другиму сам пада вътре.

68

На третото изречение

преди 1 година

Спрях да чета сълзливата пропаганда.

67

БГгражданин

преди 1 година

Трябва на всички криминалки дето подкрепяте фашиското джудже дави вземат айпитата и да ви съдят за окуражаването към геноцид.

66

Ужас

преди 1 година

"След това умишлено подпалили основния склад, в който имало 140 крави, телета, прасета и прасенца." Ужас! Ужас! Насълзиха ми се очишките особено за невинните прасенца. Ужас! Варвари! Варвари!

65

БГгражданин

преди 1 година

чета и не вярвам колко ниско долко долу може да падне човешко създание родено в Европейска България. Да бяхте се родили в Амазонската джунгла при канибалите да може би щях дави разбера. Тотален провал за учители родители дядовци баби правителство.

64

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Сега вече с контрола над Новорусия Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения, а истински хляб, месо, яйца, плодове и зеленчуци ще ядат в Русия.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нещастнико, скрий се със злобата си и пълната липса на факти. Какви руснаци през втората световна те сърбят по малкото мозъче сега, когато се обсъжда житото на Украйна?

62

Пурко

преди 1 година

Голяма работа,пък ние тук сами си избихме кокошките(птичи грип)прасетата(свински грип),козите(фалшив шап)Само да ни каже някой и трепем на поразия.А пропо,какво стана с оградата в Силистренско срещу дивите румънски прасета че бая пари дадохме.Там ли е още.

61

Анонимен

преди 1 година

До БГгражданин Провокаторе, доноснико, *** се прегледай бе, може случайно нищо да ти няма. И за какво убийство пишеш, кой къде в този форум е писал нещо за убийство????

60

Възмутен

преди 1 година

Ох, много съм възмутен от това как Путин нападна бялата невинна пухкава демократична миролюбива украйна без никаква причина и изнасилва украински жени и избива украински дечица, ох, целият съм във възмущение!

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Абе аматьор, НАТО ще те запази точно толкова, колкото запази кипър и както е запазил сега Украйна. Ако продължаваме да се завираме между шмарите, камък върху камък няма да остане тука. Само такива като теб не могат да схванат, че не ни е работа да се бъркаме в тези конфликти, защото при всички случаи сме програмирани да сме на губещата страна.

58

БГгражданин

преди 1 година

Питам и админите на сайта. Докога ще се пишат положителни и радостни коментари под ваша опека подкрепящи убийства и палежи на хора в независима европейска държава. Докога ще разрешавате това зверство на страниците на сайта си???????Харесването или нехатесването на нация или държава не е разрешение да се пропандира убийства палежи мародерства и т.н. над независим народ от друг народ. Какво било преди 200 години според някой си самозван историк също не е оправдание за престъпленията.

57

Shark

преди 1 година

***, душико продажна, ти когато нашите живтони ги клаха, когато заравяха прасетата живи и унищожаваха поминъка на стоци хора, ти мисирко недна, написа ли такава протяжна статия. А!!!! НАПИСА ЛИ БЕ!!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Вече нарицателно за долен убиeц и изнaсилвач ще бъде "руснак". Джуджето съсипа страната си за десетилетия напред заради единия егоцентризъм и мания за величие.

55

Анонимен

преди 1 година

Укрия никога не е била житницата на света, заглавието е подвеждащо.

54

Анонимен

преди 1 година

Айде сега пишете как руснаците минираха украинските пристанища за да не могат самите те да ги атакуват.

53

До37

преди 1 година

Не знам кой е умник и кой не е,но явно и ти си ходил он-лайн (демек не си)на училище.В България "пияни руски войници)е нямало.Страната ни е окупирана от украинския фронт през 1944г.Украинци влизат в България.И още са тук.

52

СС

преди 1 година

Стига с тези манипулации вече бе, не ви ли е срам! Украинска пшеница и слънчоглед влизат в България без никакъв контрол, третирани със забранени в ЕС препарати и на много по-ниски цени. Това убива нашите производители. Имате ли идея какви са цените на препаратите, имате ли идея, че слъчогледа тепърва ще се прибира и ако влезе голямо количество от Украйна нашият ще се продава за без пари. Ще престанете ли да говорите глепости най-накрая, а. ПРОДАЖНИЦИ!!!

51

Анонимен

преди 1 година

За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът