207

Анонимен

преди 1 година

Да пратят българските русофоби евроатлантици да го арестуват и докарат .

206

рибока

преди 1 година

Историята ще го осъди след хиляда години.Ако Германия бе спечелила ВСВ щяха да съдят Чърчил за бомбандировките над немски градове,но Господ си знае работата и я загуби и съдиха тях.За да съдят някого първо трябва да го победят,а в случая победата над Русия ще завърши с унищожението и на света.Каква дилема,а?Светът подкрепящ Украйна просто води "партизанска война",а целта на такава е да се откаже агресора поради прекомерни загуби.За да победиш трябва наистина да воюваш,но на кой му стиска?

205

ww

преди 1 година

не трябва да се забравя че фашизмът не е извращение на десет или 200 мерзавци А остър припадък на обезумели капиталисти

204

рибока

преди 1 година

След хиляда години историята ще го осъди,но сега Светът подкрепящ Украйна трябва да поклуша Орбан и да си фокусира усилията върху мирни прегонори.

203

има избор

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

202

А големия агресор

преди 1 година

Списъкът на Блум съдържа:Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държавиОбщо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие.

201

А големия агресор

преди 1 година

Найголемият агресор САЩ са царе на страховитите касапници, преврати и масови изтребления.Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Sin

200

Истината

преди 1 година

Утре Зеленски може да е Президент на Русия кой знае?

199

Истината

преди 1 година

Каквато и заповед да издадете или съдебна, тези чесни лица ще се превърнат в косвени жертви на военните разузнавачи.

198

Анонимен

преди 1 година

Аз лично не го мисля Копейкин след края на Путин. Той нали е бисексуал, може да се завърти и надясно. Ще се справи.

197

Анонимен

преди 1 година

Путин ще си плати накрая, но кой ще плаща на троловете? Руските *** ще намерят прехрана, а другите, които са само на помощи?

196

Анонимен

преди 1 година

Украинци, вигайте белия байрак и се предавайте на братята ви руснаци, за да оцелеете и живеете, затворили са ви в капан в Украйна и ви използват за пушечно месо, предавайте се , за да живеете и не се връщайте в Украйна,докато не приключи всичко, Зеленски ви набутва да умирате за чужди интереси, но защо той сам не е на фронта? Хмммм?

195

Боб

преди 1 година

По скоро Зеленски, а не Путин и по скоро ще е линчуван в Украйна отколкото осъден..

194

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Преди френската журналистка да се върне във Франция, укро-нацистките взривове насочени към едно училище, бяха разкъсали телата на две учителки и тя е видяла всичко това с очите си, имаше и един английски журналист, който беше низвергнат, защото показваше истината за украинските нацисти и техните зверства, затова се е принудил да замине в Белорусия

193

До България.

преди 1 година

Странно, не сме видели други фашисти тук, освен Възраждане. Не ми казвай, че са с ЕС.

192

Анонимен

преди 1 година

Да да, да се нареди на опашка след Джордж Буш, Тони Блер, Обама..

191

Анонимен

преди 1 година

"Немцы потребовали от Зеленского капитуляции перед Москвой!" (немците са поискали от Зеленски да капитулира пред Москва)" ......., струва ми се , че вече е късно за подписване на договори!

190

Анонимен

преди 1 година

До България Затова ли на гей парада в Берлин са преобладавали руските ***? Като нивидяли се юрнали натам.

189

Боб

преди 1 година

И аз призовавам да ми е безплатен тока, водата и отоплението! Те става, и пони да се опитам..и Украйна така..

188

Реалността

преди 1 година

В европейска българия.33 години се стигна до "Промяната продължава"??? Как добре го взаимствахте от предишния режим . Те имаха лозунг " Революцията продължава".Познай кой е общия знаменател тук? Браво българският куфелник.