332

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 367 Ние така сме си решили проблема, и то тва е крайния вариант. ЕС дава препоръки, щото Запада обича да се подсигурява. За разлика от некои съвееееЦки елементи, които обичат да правят нещата следварително. :)))) Ще се броим напролет. Само не ми обяснявай, как сме "щели да видим". Предизвикваш само смях. :))))))

331

До 365

преди 2 години

Меркел е основната Грешка на Европа! Руснаците я изпържиха. Само тя не го разбра!

330

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен364 Как не се бях сетил, ако проблемите се решаваха с един месец работа от вкъщи ЕС нямаше да стене всеки ден че Русия им намалила доставките на газ. Вземи ги светни как стават нещата и Русия приключва, за един месец. Хахахааа

329

Браво

преди 2 години

РУСИЯ УСКОРИ ОТКРИВАНЕТО НА АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ! РАЗВИТИЕТО СИ ДЪЛЖИМ НА ПУТИН! ИСКА ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ!

328

Анонимен

преди 2 години

През Студената война оцеля Европа без руски газ, просто им се довериха на рашките и станаха зависими, сега европейците осъзнаха, че са направили голяма грешка да им повярват :))) Те сами си забиват пирони в ковчезите рашките, това им е най-доходоносния бизнес :)))

327

Анонимен

преди 2 години

До 362 "нормалната температура" Ква"нормална температура" бе? :))) Че ще ми намалят температурата в басейна на 25 градуса ли? :)))) Фирмата ми е сметнала, че един месец хоум офис и ще смажем и най-неблагоприятния вариант за икономия на електричество :))))) Ще си работя един месец от вкъщи (без никакви намаления на температурата) а Путтттьо ще го до-а :)))))))

326

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 361 Ама война ли има? Щото по нищо не съм усетил.

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 355 Мизерията на богатите била да имат леки смущения в лукса казваш? Значи нормалната температура в жилищата и работното място на,, богатите'' е лукс а не нещо нормално. Така излиза по твоята логика. Смееех

324

Анонимен

преди 2 години

До 352 Говориш някакви детски приказки. Никой не е казал,че Европа е 100% обезпечена. Естествено, че ще посъветва за мерки от рано. Но не значи, че и Европа ще изчезне, както се надъхваш ти... пинкото от квартала :)) Естествено че всички ,ще имаме проблеми ,но такова е положението на вън е война и се вземат решения. Аман от хленчещи фили...които уж се имате за големи мъже :

323

СТОП ВОЙНА

преди 2 години

Одна из цели ета наглая анти руская ,анти украинская и анти беларуская диверсия заблокироват икономическое развитие ЕВропа и связи Русия - ЕВросоюз..Сумели..Другая нанести максимално болшие потери на народи Украйна,Руская федерация и Беларусь ..Третая унищожит советские армии на Украйна,Беларусь и Руская федерация.. Ета стратегие пробовали во Виетнамская война - виетнамизация на война - стот раз Мюсулманские наемники против великоправославние от Украйна /рускоговорящие..

322

Анонимен

преди 2 години

За болшевишките безмозъчни джендерасти имам новина, запада заедно с кремълските си сателити реши , че Русия ше е суровинен придатък вече на Азия. Гейропа ще гладува мръзне и студува и ще бъде давена в кръв и конфликти. Грантчетата ше секнат, а редовия джендераст, ше се върне в ТКЗС-то откдъто е изпълзяла цялата му фамилия, наздраве

321

Анонимен

преди 2 години

прав е...това всичкото е благодарение на политиката на Европа, която в стремежа си да се хареса на САЩ и педерастите...обрече населението на мизерия. Мерси ама изобщо не ме интересуваше какво се случва с Украйна, направихте ни косвени жертви

320

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 352 "за мизерията" Ква "мизерия" бе? :)))))) Абе вие не разбрахте ли, че "мизерията" на богатите е да имат некви леки смущения в лукса. Баси наивниците сте :)))))) Даже и на българите масово не им пука (щото си имат достатъчно) :)))) То затова се бореха господарите ви русНАЦИ - да сме МНОГО зле, за да може е такива неща да ни бутат. Ама не станА :))))

319

СТОП ВОЙНА

преди 2 години

В январ 2014 в Киев шел нарко переворот с помощи зомби пиво ,нарко конфети и черние пси генератори на майдане..В ето время Путинов и Медведев делали ПИАР реклама в Сочи..НЕ подкрепили охрана Русия с ничего.. Сейчас начали война против вес руский народ и против самая руская республика в Мире..Делают реклама на подставление лица на власт в Киев.. Вот герои от Киев во главе с артист . и вот злодеи от Кремлин.. которие уже убили сотни тисяч и оставили без работа милиони рускоговорящие..

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 345 Чакам да намалеят задръстванията по А6 един път уикенда да се прибера вкъщи навреме, ама гадните германци не слизат от тия коли. Аре бе, бензина няма ли да стане поне 20 евро, та да се придвижвам нормално :))))))

317

СТОП Война

преди 2 години

В 2022 года от смерт НЕбесного царя ,подставление лица незаконно на власт в КРемль начали война против РУСь.. Заблокировали Руская федерация и начали убиват наши братя и сестри в Киевска Русь / Украйна..Ети самие не помогли на народ Украйан 2014 против НАРКО переворот..Оставили анти руски анти украинские захватчики на власт в Киев..Сейчас поставление в Кремл начали военно терористические операции ,Оставили десятки милиони без доходи и работа .Убивают рекламно с цел еще болше снакции за народ Ру

316

Анонимен

преди 2 години

До 346 паткан България има и ток, ако не си чувал. Голямата част от хората се топлят на ток. И все им е там за твоята газ :))

315

Анонимен

преди 2 години

До 338 Ей охльов горивото е 4лв от месеци , а нито Европа е спряла да функционира, нито България. Явно само филите сте силни нандорум и на маса..цяла зима превземахте Украйна... още сте в донбас. Цяла пролет плашите, какво ще стане... НИЩО нестана. Живота си върви. Клоун от панела Ще уплашиш германеца с 100 евро отгоре сметка :))

314

Анонимен

преди 2 години

Болшевишката джендърска сгaн още си мисли че Гейропа е върха на цивилизацията че е фактор :D и не усеща , че запада се премести на изток при дръпнатите.... Гейропа се състои основно от замиращи дъртаци, чaлмйе и болшевичка джендария, която е най-креслива , но и най-глупава

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339 "жендъра знае само как отзад се цепи, брадва и дърво е виждал само на екрана" Когато съм цепил дърва с клинове, си ходил прав под масата. Най ме забавляват неграмотни русофили, които си мислят, че само защото са бедни, и "основите" на живота са им ясни. Не разбрахте ли бе, нищо не разбирате от живота :)))))