60

Анонимен

преди 1 година

От много години насам сметките ми не надминават 3-6% от доходите ми. Ако неотложните ти месечни нужди са повече от 20% от доходите ти, има още накъде да се развиваш. Пари не пестя, а инвестирам в акции, фондове, криптовалути. Парите се обезценяват. Най-смешното нещо е да "пестиш". В банка се държат не повече от 30-50к за някакви извънредни ситуации. Всичко друго са глупости.

59

Анонимен

преди 1 година

И тука въпроса е какво може да спаси България ? ,,Членството,, или Белене ? С ,,членството,, опитахме вече . Време е за Белене и пак ке станем 9 милиона .

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60, да бе :) Всъщност е точно обратното. Ако наистина беше чел история щеше да знаеш как са спонсорилали 100 годишаната война. Щеше да знаеш как са издевателствали аристократите над селян ите и какви зверства е имало. Знаеш ли случайно за какво са се изпозлвали лабиринтите в дворците им, а? И тогава, и сега богатите са ботати и заради експлоатацията на бедните! И ако беше чел история или някога се беше разхождал във Франция щеше да знаеш, че днес е същото :) Ненавиждат плебеите :)

57

..

преди 1 година

ще си живея лятото и по всяко време както си искам. наречетеме руски нз си какъв си но не желая заради реално погледнато гражданската им война да нямам нафта за колата газ да се къпя 2 пъти в седмицата и да "пазя за сметки и хляб" да не говорим че БКП аа тоест ПП като те управляват винаги се говори за криза, за хляб и липса на пътища.. пускайте руския газ и давайте нещо да се случва в тая държава че ни върнахте 17 век

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Прав си! Аристократите откровено са си грабели, яли са си пасти и т.н. Народа се ядосал и откровено им резнал кратуните с онова устройство. Значи революция, суматоха и т.н.

55

А ВИЕ СПРЕТЕ

преди 1 година

ДА ПЛЯМПАТЕ. КЪТ СЗО-ТОСАМО ПЛЯМПА И НИЩО НЕ ПРАВИ.. ВИЕ СТЕ ЗАПЛАХА ИСТЕРИЯ ЗА БГ. НАРОДА.

54

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 59, последното което ми трябва е съвет от нукому неизвестен индивид в интернет :) Инвестиците са доста по-сложна материя от описаното от теб :) Очевадно не си разбрал квинтесенцията на поста. За това, че ти прощавам бръщолевенето :)

53

С ваксина гербулина

преди 1 година

мноого население замина...

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56, не си чел много история и очевадно не познаваш френската такава :)

51

морски

преди 1 година

Цени народни. Две за лев и едно бакшиш ти дават! Кеф!!.

50

пенсионер

преди 1 година

при очертаващото се правителство на импексова наистина трябва да пестим , и то много .

49

Анонимен

преди 1 година

Що не дариме и по една заплата за Украйна.

48

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Моят буфер, който заделям на месечна база е 5К. Проблемът обаче е, че нямам представа януари месец тези 5К каква стойност ще имат :) И тъй като съм от хората, които купуваха хляб с хиляди левове....... се притеснявам да не стигнем отново до онези времена. Иначе инфлацията от доста време е закотвена на 40% на месец. Не и според НСИ де, това го знаем. Ако прехвърли 50% си е хиперинфлация и както всички знаем.... това чудо спиране няма :)

47

Анонимен

преди 1 година

Както в края на XIX век. Всички в една стая, на одъра, завити с черги. Баня, пролет на реката. Пране лятото, че да изсъхнат дрехите бързо и пак да ги облечем.

46

Анонимен

преди 1 година

Социализма си беше хубав, тия ще ни вкарат в някоя война както са тръгнали да се заяждат. Трябва да се зареждаме с консерви, буркани по мазетата, и дебели дрехи за зимата.

45

страшна наглост!

преди 1 година

Спрете да живеете, за да си пълним ние гушите. То и преди Френската революция е било така - глад и мизерия за хората vs. разточителство и лукс за крадците. Но знаем и как приключва тази част от историята, нали?

44

Призив! Пестете!

преди 1 година

Хора за Бога моля ви се НЕ купувайте нищо излишно, никакви забавления, трябва да имате пари за маски, ръкавици и за жестоко РЕКОРДНИ СМЕТКИ, множество УДАРИ мизеруваме като Европейци заради тъпанарската Украйна, Мизеруваме заради новите ВИРУСНИ Вълни, и не на последно място Климатичен УДАР екстремно горещо ЛЯТО след това ЩЕ ДОЙДЕ ЕКСТРЕМЕН СТУД липса на ГОРИВА и ЖЕСТОКИ СМЕТКИ от Топлофикация. Иде задава се Жан Петковата кризисна зима.

43

Анонимен

преди 1 година

Трябва да пестите . Война е !!! Дайте още една заплата защото наще натовски украинци са пред стените на Москва . Още малко остана . Дайте да дадем . И никъв евтин ток и газ . Само с перки на пет пъти по високи цени ама зелени и независими от лошия Путин .

42

Тенгри Кан

преди 1 година

Чунким-санким сме имали някога пари за забавления;))) Никогиш! Пари за забавления? Какво е това?;))) Може, някои и да имат, ама при тях, квато и криза да настане, нема да престанат да харчат;))) Бая са се накрали и наклали;))) От копане с мотиката, техните пари, не са, вервайте ми;))) От як далавер импекс са;))) А далавер импекса, т.е. якото крадене е, когато докопаш държавната пара;)))

41

Анонимен

преди 1 година

а политиците ще пестят ли или за тях не се отнася