11

Анонимен

преди 1 година

Напълно логично, новата естествена граница между Русия и Украйна е Днепър.

10

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама по-добре е тоа "говорител" да се опита да "изясни на американския народ" якото поскъпване на ВСИЧКО в собствената им държава. Там след определени прагове (доста ниски, в сравнение с нашите мерки и теглилки) на повишавне на цени, инфлация и безработица, винаги започват буйни и бурни фолклорни изпълнения ...масови и брутални

9

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще анексира нови територии. Русия никога няма да остави Украйна, лошото е , че сега Европа се намеси в тяхната война, за разлика от Босна и Херцеговина. Ако бяха оставили тази война само на участниците в нея, без разрастване под формата на световна закрила, изпращане на оръжия и т.н., нямаше да има такъв световен проблем с газа, петрола, храните, изобщо адската криза, която се задава.

8

Това е пропаганда

преди 1 година

Русия губи войната всеки ден

7

Анонимен

преди 1 година

До 6Хитлер го прибра мечока, без кожа зад Москва 2 години. И си цъкаха рускинии на воля в сталинград :)) Ако не беше САЩ, още мечока щеше да е без кожа. Да не забравяме, че Фон Браун и атома принадлежат на Райха.

6

По същество

преди 1 година

Като не искате да сядате на масата за преговори, а искате да ги победите на бойното поле, защо ревете, че се държат като победители във война? Колкото повече въоръжаване престъпния режим на Зеленски, толкова повече територия ще вземат руснаците. Имахте шанс да се съгласите на Крим и Донбас, имахте и много други шансове. Фактите са факти. Освен ако не искате атома да лети - вразумете се и си признайте, че не сте хегемон.

5

T.Шак

преди 1 година

Както е писал Бисмарк: "Знам поне сто начина да изкарам руския мечок от бърлогата му и нито един как да го върна обратно там". Е, изкарахте мечока - сега си носете последствията!

4

Анонимен

преди 1 година

Нищо неможе да анексира преди края на войната. Моментни изявления и действия нямат значение. Те уж анексираха Харков април... после изядоха боя там и избягаха. Преди да загуби едната страна нищо няма значение. Всичко е психо война в момента.

3

Стига

преди 1 година

бе! Нали бяха без униформи, оръжия, беприпаси и имат масово дезертьорство...

2

Анонимен

преди 1 година

Украина? Няма такъва държава!

1

Анонимен

преди 1 година

Русия, много добре знае какво да сподели на САЩ, само достоверна информация им се дава и все пак доста ограничена