98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 Ако на САЩ им бяха наложили поне 1/10 от санкциите над Русия , щяха да имат не милиони зависещи от купоннната система , а стотици милиони . А САЩ са избили милиони души след ВСВ . Да се чуди човек , защо на тях никой не им налага санкции . Няма ли ООН ,няма ли демократичен свят .......

97

Анонимен

преди 1 година

Щели сме да мръзнем зимата хахааххаах колко жалки русофилски опорки. Колко ниско ниво!

96

Анонимен

преди 1 година

Мъж с ракия търси жена с туршия за зимата.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 "Мен ме е яд само ... " Единственото, за което те е яд, е, че таксиметровото шофьорче сбърка фатално да свали историческата маска на нацистка Русия. А така хубаво се беше прикрила и 75 годинки си вършеше безобразията като позираше като "антифашистка" (но ние знаем още отпреди, че Сталиновите дивизии и ЕсЕс дивизиите на Хитлер са правили заедно военни паради и заедно са нападали Полша :)))))) )

94

До 97

преди 1 година

Златостанция е. Дори и златните находища са огромни. Не разбирам какво сте се фиксирали с изказване на Киро? Киро е дислектик. Мозъкът му работи различно от нормалните норми. Освен това не го е измислил той. Кукловодите му го карат да говори против руснаците. Той е завършил руско училище. Баща му е изпратен като агент на запад още 1988г. Будалкат ви.Руски гардове го пазят в Дупница 2г.преди да стане министър в 1-вото служ.на Радев. Играе го двоен агент.Усетиха се и Херо го свали.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 "Тук хора с доходи за интериорни климатици, Х-7мици и Q-8мици," Казва се "инверторен климатик", не "интериорен климатик", и не правиш разлика между Ауди А8 и Кю 8. Определено е забавно.

92

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще има в сайтовете за запознаства следните обяви"Заклет русофоб си търси русофилка да я топли","Симпатична русофилка си търси русофоб да го излекува от фобиите и да му стопли сърцето" и т.н.Всички ще студуваме.Мен ме е яд само,че не беше нужно да страдат толкова хора като правят нов световен ред.Беше си добре.Просто украинците трябваше да спазват Минските споразуменния.

91

Анонимен

преди 1 година

Чакайте да дойде студа и тогава със сигурност ще има смачкани лидери. Хората като останат на тъмно, студ и глад ще станат агресивни. Всеки да се замисли ако няма ток колко неща няма да има. Колоната за бензин не работи, телефона не работи, хладилник няма, лаптоп, парно, котлон, асансьор, банкомат и да не продължавам, че е страшно. Лидерите може да имат алтернатива, но другите нямат.

90

Анонимен

преди 1 година

Русофилчетата са типичен продукт на комунизма: нискообразовани, не особено интелигентни, мързеливи и чакащи наготово "някой" да им "даде": решения на проблеми, инструменти за справяне със същите, пари или каквото там се сетите. Затова и когато пред Европа стои проблем, си мислят, че европейците просто ще седнат и ще гледат какво става - щото те така биха направили. Абе, другаре, не разбрахте ли най-накрая? Вие не сте европейци и оттам идва цялото разминаване с реалността :)))

89

рН

преди 1 година

В края на Октомври и началото на Ноември ще видим!

88

Анонимен

преди 1 година

Тук хора с доходи за интериорни климатици, Х-7мици и Q-8мици, пишат коментари във възхвала на САЩ и ЕС. В 22:45 pm. Не е ли забавно? :)))))))))))))))))

87

Анонимен

преди 1 година

До Адолфин - там е работата, че Путин не блъфира и ***-илите гейропци го знаят много добре!

86

Анонимен

преди 1 година

До 95:Ти нали не си слаб?Има фронт.Заминавай там и не ни мъчи с шизофренията си.

85

Анонимен

преди 1 година

Анимационно филмче "Ледена епоха"! Трета серия ! Гледайте по къщята от 1-ви октомври ! Напълно безплатно с любезното съдействие на ЕС, по заръка на САЩ.

84

Анонимен

преди 1 година

До До62 Газови находища "От 9-те най- големи 4 са в Русия." Значи, кво? :))) Газостанция с ракети, така ли? :))))

83

Гуню

преди 1 година

Той вече успя. Ще зъзнат европейците през зимата, а на Путин му дреме на дедовия!

82

Адолфин

преди 1 година

Много слаби политици в Европа. Как пък няма някой с топки направо да праща армията срещу Блатная. Очевидно Путин блъфира за атомните бомби... слаба слаба Европа

81

Анонимен

преди 1 година

До До 85/91 Ток па що няма да има? :)))) Да не би Джуджа да прекратява и доставките на хамстери, които да въртят колелата, които произвеждат ток? :)))))

80

До62 Газови находища

преди 1 година

Най-големите газови находища в света 1. Южен Парс / Северен Дом, Иран/Катар,; 2. Уренгой, Русия; 3. Ямбург, Русия; 4. Хаси Р'Мел, Алжир; 5. Щокман, Русия; 6. Галкиниш, Туркменистан; 7. Заполярни, Русия; 8. Хаготон, САЩ; 9. Гронинген, Холандия. От 9-те най- големи 4 са в Русия. Какво е казал психопата Киро не важно. Молете се да не каже, че Турция е сергия с баклава!

79

Анонимен

преди 1 година

До евроатлантик "а останалите приложиха някакъв наръчник за заобикалянето им." Кой бе? :))) Литва, Латвия, Естония, Румъния, Нидерландия, Великобритания и Финландия показаха на таксимертровия шофьор комбинацията :))))