166

Анонимен

преди 1 година

До слава на Путин- ПРАВ СИ САМО БАЩИЦАТА ПУТИН МОЖЕ ДА НИ ПОКАЖЕ ОГРОМНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ- ДЕЦАТА НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЖИВЕЯТ В ТОЯ ЛОШ НАЦИСТКИ КОЛЕКТИВЕН ЗАПАД, КАКТО И ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН - ТАМ СА ИМ ДВОРЦИТЕ, САМОЛЕТИТЕ , ЯХТИТЕ, А В ТЕРИТОРИЯТА РУСИЯ Е РАЯТА, БЕДНА МИЗЕРНА ЕДВА СВЪРЗВАЩА ДВАТА КРАЯ- ТАКА СЕ ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ ЛЕСНО. А КОГАТО ОЛИГАРСИТЕ НЕ ПЛАТЯТ КОЛКОТО ТРЯБВА БИВАТ ИЗТРЕБВАНИ ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА- ЗАТОВА КРЕМЪЛ ГИ Е ПОДБИРАЛ СИРАЦИ- ПРОСЛЕДЕТЕ БИОГРАФИИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ.

165

български журналист=

преди 1 година

американски памперс!Типична американска пропагандна статия!Няма да я коментирам/който шаран се е хванал на въдицата и е повярвал на тази евтина пропаганда си е за негова сметка/

164

Ко

преди 1 година

А в Украйна защо са забранени опозиционните партии? А мъжете нямат право да напускат Украйна и ги мобилизират насилствено? Ехо ... А вие които сте за това Украйна да се бие, отидете на фронта и се бийте. Сигурно не сте виждали дори лопатка за окоп.

163

дообрее

преди 1 година

А ние колония на роби. Новосформирана американо бърска енергийна компания. Тоест колонизаторите ще ни дерат.

162

Иван

преди 1 година

Напишете "Саptured russian soldiers in Ukraine" в Ютуб и ще разберете реалността на специалната им операция!

161

рибока

преди 1 година

Ами в историята не се сещам да съм чел и за премиер грабнал пушката и отишъл в окопите на първа линия да се бие.Те имат задачата да мислят за хората,а мислите са продуктивни в спокойна обстановка - на дивана пред камината,а не при минус 20 в окопа,където е народа.И за това са винаги заедно и почти винаги се обичат.

160

слава на Путин

преди 1 година

Дано след ус× райна великия Путин освободи и България, та да няма повече такива платени фалшиви пропагандни статии

159

Анонимен

преди 1 година

След освобождението на Лисичанск, СВО се движи на запад с такава скорост, че тази нощ Пиндостан бе принуден да призове своите граждани да напуснат Украйна.

158

Анонимен

преди 1 година

Почти всички руски войници са от отдалечени и бедни райони на Рашистан с цел да не се допусне организация на масови протести срещу войната от близките на убитите в Украйна ...

157

Анонимен

преди 1 година

Естествено Путин не праща момчета от Москва и Петербург, за да е спокойно там. Не му пука за мужиците и семействата им, но те са си били мъртви души както описва Гогол. Жалко но факт.

156

Анонимен

преди 1 година

Престъпникът цар Путин ще стои редом до Хитлер в историята! Жалко за Русия!

155

мдааа... За жалост

преди 1 година

Доста подобни боеспособни украински "дечица" маат *** и се плицикат по южните морета и Европа избягали от родината си!!!

154

Мдааа Дааа

преди 1 година

А колко майки плакаха при нашествието на янки и наглосакси във Виетнам, Ирак, Либия, Сърбия, Сирия, Авганистан ... и къде ли не по света!!!

153

До 190

преди 1 година

Ти зомби ли си?Кремъл призна,че са изпращали наборници.И мислиш ,че няма подбор ли?Те изпращат и затворници и мародери,няма никаква професионална армия,нито морал,нито принципи,убиват безразборно,изнасилват,това са скотове.Разрушиха цели градове и оставиха невинни хора без дом.Я стига пропаганда!

152

BYOB

преди 1 година

Why do they always send the poor?

151

До 190

преди 1 година

Ама наистина ли ? Като ги гледам на дни коте повечето са на по 19 20 години. Щом така се отнасят с техните, как ли се отнасят с чуждите?Не е лесно да си русофил.

150

И

преди 1 година

Така нататък....имало едно време....

149

До177

преди 1 година

И аз това се чудя защо там са затворени коментарите. Като прочетох "новосформираната" българско - американска и веднага го асоциирах с фараони, пирамиди. Всъщност какъв келепир може да има бг народонаселението от подобно сдружение, освен никакъв.

148

Бандера

преди 1 година

Щото тo в уктайна въпросните "дечица" са всичките на първа линия!

147

До 178

преди 1 година

Не си спомням по- смешно и абсурдно мнение! На вас страшно ви е промит мозъка от руските медии, ако черпите от там твърденията си, защото всеки средно интелигентен човек знае, че Русия воюва на 80 % с наемни донаборници, и майката на този войник правилно отбелязва, че те са предимно от дълбоката провинция, бедни са и явно това ги прави добри...убийци за пари.