104

Анонимен

преди 1 година

Да ги обявяват и да ставаме да ги измитаме, че ми дойдоха до гуша!!!!!!!!

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Тези ваксини карат вируса да мутира и да става по заразен" --- и с и без вълшебни сиропи вирусът ще си мутира. Нормалната му еволюция е да става по-заразен и по-малко смъртоносен. При набодените свинчета, оцеляват мутации, които успешно преодоляват предполагаемата защита на факсините. Поради тази причина по прицнип не се и ваксинира по време на епидемия/пандемия. Но като за начало трябва хората да спрат да разглеждат сиропите за кромид като ваксини!

102

adventurer

преди 1 година

и още нещо ковида не е вирус, а бактерия и това го знам от лице с медицинско образование и срещо какво се боцкате, защото ваксина не действа на бактериите,това не са вируси..

101

Анонимен

преди 1 година

По интересното е каква работа вършат васините когато има държави на 80 % ваксинирани и пак са заразени. Тези ваксини карат вируса да мутира и да става по заразен. В Бг са малко ваксинираните и ако не са тези дето си веят за дниците по чужди държави да ни го докарват няма да има никакъв вирус.

100

До 96

преди 1 година

Да,така е! Там в панелките мн ги стресират! Псих.фактор,линейки....на село -двор,гораа!

99

Анонимен

преди 1 година

А са ми поискали маска, а да им пазарува друг, ще пазарувам там , където няма зомбита

98

Анонимен

преди 1 година

Маймунската шарка не мина и пак върнаха Ковид истерията.

97

Тааая

преди 1 година

Да не я е еваллл някой луд? Смешка......да си сложи памперс,че ще ѝ е нужен когато гладния народ вземе лопатата!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Който е ваксиниран преди повече от година, боледувал преди повече от 6 месеца, пак е на мушка на вируса. Имунитетът е нетраен. Доживотен имунитет при ковид и въобще при коронавирусите няма. Колкото и да се пенявите по форумите, това е положението." ---- и кво от това... настинка като настинка! Който се плаши от настинка да седи вкъщо под леглото и да не ни пречи на нормалните!

95

Анонимен

преди 1 година

нова куролоция преди да си отиде кабинета ще обяви и епидемия , литмуса на киро му дезорганизиран, предполагам хипоталамус е мислел да каже

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Вълната на неваксинираните . Отново!" --- хахахахаха, кажи го на португалците да ти се посмеят и те.

93

Титлата

преди 1 година

Професор вече я асоциирам със хора,били на хранилка по симпозиуми и разни форуми,наджобили се и сега вършат мизериѝте на своѝте попечители-сатанисти!

92

Нане

преди 1 година

Какви мерки, ще връщате бре нещ астници долни... ===)))

91

Анонимен

преди 1 година

Който е ваксиниран преди повече от година, боледувал преди повече от 6 месеца, пак е на мушка на вируса. Имунитетът е нетраен. Доживотен имунитет при ковид и въобще при коронавирусите няма. Колкото и да се пенявите по форумите, това е положението.

90

Инфлуенсър

преди 1 година

за 5 000 000 в Зелено, ще се Ваксинирам пред Камери, но с Водичка, след което ще го пусна във ФБРБук и ще кажа, че ми е 4-тият Бустер! Приемам Оферти!!

89

Тези

преди 1 година

Май наѝстина искат пбой! Запомнете ми думата: един ден по улицата ще ги бият и ще се чудят от къде им е дошло! Що ги слушате тези гоо.овновози бре нараде? Я се вдигнете и НИКАКВО послушание! БОГ ме е създал свободен човек ѝ не съм ничия собственост и притежание! Идва бой.....

88

Анонимен

преди 1 година

Щом пак ви ги пускат тия плашила , за да ви ангажират съзнанието и трябва да ви залисват, начи яко ше ви крадат

87

adventurer

преди 1 година

Това се очакваше да се случи, аз лично няма да си сложа намордника и брутално ще прегазя всички мерки, все ми е тая колко актове и глоби ще се опитат да ми наложат..

86

ЮдеюСемит-Лихвар

преди 1 година

ПП Печалбите Падат, трябва да се вземат НеЗабавни Мерки!

85

Що не си

преди 1 година

*** будката май. На ??? Пълно непослушание и отпор на тези чиррруси! Когато спрат да ръсят отгоре. И. Видя че някой наѝстина го е грижа зя мен, бих си вслушал в някого,но в старите репресори,доказали си като слуги на сатанягите и подтикващи към самоу.ийство с игли-ЧИБАА!