32

aZ-ът

преди 1 година

Другарката Нинова закопа БСП и й нанесе толкова щети, колкото и Костов не е. Тая жена, в личната си алчност и комплекси за власт - направи така щото и Коцето на следващите избори да има повече от "столетницата"

31

Анонимен

преди 1 година

Това да го говори на избирателите си, които от една година гладуват.

30

Никога не забравяйте

преди 1 година

Никога не забравяйте, когато БСП се докопа до властта. Нинова, моята фирма е пред фалит, защото голяма част от клиентите ми фалираха. Ей, популисти мръсни преди Борисов гледахме същите схеми, дрънкахте обвинения, уж сте прави, а държавата взе че фалира. Единствените управлявали с ДПС и тотално сринахте държавата. Лошото е че ПП правят същото като вас, много лъжат, обвиняват, а държавата е пред фалит. 100% зимата държавата няма да може да се разплаща, гаранция! Ни пенсии ни дяволи! БСП ВЪН!

29

факт

преди 1 година

импексова много я е страх че след някой месец няма да е министър :) чуди се как да привлече внимание .

28

Анонимен

преди 1 година

Другарко къдее Гечев той е шпец по Хипер инфлациите. По негово време хляба достгна 500 лева а долара 3 000 лева. Магазините бяха празни раздаваха ни купони за хляб. 20 и 30 годишните не помнят щото не са били родени но ние 50 годишните помним.

27

Анонимен

преди 1 година

Биволице горивото мина 3.80лв, олиото 7лв и ми приказваш какъв страшен подем имало!

26

Помня

преди 1 година

ГЕРБ са най голямата и стабилна партия. Това случайно ли е ?Едва ли. Народа помни.

25

НИНОВА

преди 1 година

Има номинален ръст Нинова, заради цените! Ама ти икономически министър като си, тези неща трябва да ги знаеш. Учи се по икономика в първи курс. ПП. Гечев сигурно ти е преподавал и за това не си наясно.

24

Анонимен

преди 1 година

Имаше Ковид, нали така? 300 000 действащи случаи, разбира се поне половината са били работници и служители на болнични. Помним статистиките, трендовете, прогнозите, съветите на професорите ... сертификатите .... Всичко.

23

КК

преди 1 година

Нинова, той и великия икономист Румен Гечев твърдеше , че няма фалит и че лева е стабилен, ама друго беше!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Ало,всички не сме простоватите баби и дядовци/с цялото ми уважение към горките хорица/,които лъготите без капчица срам! Аман от демагогската ви стъкмистика!Посочените от Крушовската лъжкинята проценти са ярко доказателство не за разстеж,а за огромната инфлация,която Кокорите предизвикаха с продажната си антибългарска политика!!! Само патологичен,безсрамен лъжец като тази може да има наглостта да твърди,че всичко е супер,при положение,че народът ни тъне в нищета мизерия и недоимък!Вън от властта!

21

селянин

преди 1 година

Що ли джоба ми опровергава Нинова ?

20

Анонимен

преди 1 година

Другарко едни трима подържаха Лоестият на власт и сега гледат парламата през кривио макаро. Същата участ те чака теб и оня сеяндур Свиленски. Вие двамката унищожихте партията. Заради вас БСП ще изчезне като партия. По интересното е как на 22 години стана милионерка и как от седесарка стана бесепарка. Ще вриш в казана другарко. Това те чака на оня свят. На този си прави по дебели баници че на оня ще ядеш пала марките на опашатите и рогатите.

19

F

преди 1 година

Защо се сравняват с годината на ковид пандемията когато световната икономика спря? Нинова е пълно зле както и хората които и вярват

18

Полицията са бандити

преди 1 година

Борисов и Гешев използват мутри и полицаи за Тероризъм, облъчват хора с СРС техника за гаври - радиация!

17

Анонимен

преди 1 година

E то няма как да няма някакъв ръст. Близо 300 000 и повече случаи на болни от Ковид ежедневно отчитахте миналата година по това време. Като прибавим и ръста на цените в добивната и преработваща промишленост ... И ХА.

16

Майора

преди 1 година

Какъв ръст бе Импексова? Та нали ако имаше ръст нямаше за 6 месеца да изтеглите 20 млд ле , инфлацията да е двуцифрена , цената на газта с 40% повече, всекидневно нарастване на цените на основните хранителни стоки , засилени кражби и измами , нисък морал! Нинче ти май още живееш пеи социализма!

15

Анонимен

преди 1 година

Ало, мислещите, ами нали тия комунисти ни ги довлякоха "Променящите"... Най-големите крадци в историята на България се изявяват последните месеци. Браво, Радев, браво, жълтопаветни борци!!!! По-добре не сме живели! Ураааааааа

14

Анонимен

преди 1 година

Тая лелка лъже, дори насън...

13

Анонимен

преди 1 година

Естествено по цени производството расте защото масово расте инфлацията във всички сфери и отрасли отчетена поотделно,но средно за всички в десетичнано изражение на проценти,а в натурални единици за нетно производство не е увеличено,даже спаднало щото не се развива равномерно заради инфлацията и покупателни възможности на купувачите за претежаване или търсенето се забавя,а инфлацията не позволява предлагането да се осъществява свободно на пазара за което и индустрията не спомага с внедряване