65

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ си ги отгледа тия, по модел на КГБ. Кадиров има същите агитки с ММА-ци в Грозни. Това са т.нар. "чакали" на Бойко Борисов, с които ни заплашваше, като му бихме шута. Стъки им е шефчето.

64

Анонимен

преди 1 година

Такива има хилядни и в България. Нахални, с пари и агресивни. Защитавани от прокуратурата и създадени от мафиотите от ГЕРБ. Изпълняващи мръсната работа.Не случайно една треторазрядна мутра, шофьор на Маргините беше 12 години премиер ..

63

Анонимен

преди 1 година

Ако беше гроб на власт, сега този щеше да е на малдивите с коктейл в ръка. При Рашков няма лабово. Проблема е каскета, ще го пазят

62

Анонимен

преди 1 година

На никой в тази държава не му е необходима полиция осве на самата нея да рекетират шофьори и измъчени старци

61

Анонимен

преди 1 година

Това са на боеко дечицата, той ги е създал, не ги пипайте.

60

Анонимен

преди 1 година

Този от години се знае, че кара винаги надрусан, защото като пренася наркотици за Брендо, който е на подчинение на Банкянския, взима от стоката за да не се притеснява.Сега ще се окаже, че е много добре момче, на мравката път прави, ама някой му сипал нещо в чая...

59

Анонимен

преди 1 година

Всички полицаи трябва да се разформироват. Това са държавни търтеи!! Заплатите им да се раздадат на народа.

58

Анонимен

преди 1 година

Най-много домашен арест да му наложат. След като шофира с 50 наказателни постановления по всичко личи, че е покровителстван от високо. Все пак е дясна ръка на Брендо, а Брендо работи лично за Борисов.

57

Анонимен

преди 1 година

Докато герп-дпс съществуват, все по-малко от вас и вашите деца ще съществуват.

56

Анонимен

преди 1 година

Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа. Дясна ръка на Ивелин Банев, известен като Брендо, който пък е дясна ръка на Боко Тиквата, известен и като Бойко Борисов. Бъдете сигурни че няма да го осъдят. Така както не осъдиха и сина на Лъчо Мозъка за убийството на Милен Цветков.

55

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е че на свързани с ГЕРБ лица все им се разминава. Вежди Рашидов , Станислав Николов, Димитър Гамишев, оня дето уби Милен Цветков, сега и тоя. Да припомням ли как Боко си караше правителствения джип без каско и технически преглед? Гешев ги пази.

54

абе

преди 1 година

а с доброто и невинно татуирано момиче полицайка какво става , някаква информация от фейсо , маминка нещо ново да е казала ?

53

боко

преди 1 година

До Анонименбраво! иван гещев не е разбрал..............***

52

боко

преди 1 година

добро утро!а голи глави и бради -допускат ли се?мошенници с униформа.

51

Анонимен

преди 1 година

Бивш полицай попада в разработка на свои колеги заради връзките си с известен наркобос. По-късно полицаят започва да расте в йерархията на МВР, а разработката срещу него е скрита. Накрая той става вътрешен министър, а контактите му с престъпния свят никога не излизат наяве.Това е историята на мутренския министър Младен Маринов, свързан с легендарния бос от ВИС-2 Методи Методиев Мето Илиенски, и пробутан от сикаджията Бойко Борисов за шеф на МВР.

50

Анонимен

преди 1 година

Този герберастки от па дък, Стъки и други тям подобни израснаха в безвремието на 90-те. Нямат образование, нямат възпитание, възхищават се на мутрите, а моралът за тях е някаква либерална глезотия. Тези хора избираха мутра за МП 3 мандата. Те измислиха епитета ,,умнокрасиви" , защото не са такива, За тях гордост е да си тъ п и злобен и изрисуван като стена на ке ***.

49

Анонимен

преди 1 година

Когато самия министър-преЦедател спи гол до шкафче пълно с пачки и кюлчета и пистолет върху него... Какво очакваме от структурите на властта надолу?? Да садят дръвчета и готвят супа за бедните може би?

48

Анонимен

преди 1 година

Естестевено че ще го покрият, нали работи за Брендо, а Брендо за Тиквата. Както покриха и убиецът на Милен Цветков заради синчето на Лъчо Мозъка, личния гиненколог на Матю Харев.

47

Анонимен

преди 1 година

"Да допълня, че всички мои познати от които нищо не ставаше, станаха полицаи!" - Потвърждавам хаха ... или таксиджии... Срамна професия няма, както няма и срамна работа, но е факт, че от който нищо не става... А относно това, че служители на МВР газят закона не мисля, че това е новина. Всички го знаят и тези, които трябва да направят нещо (МВР), за да го спрат не си мърдат пръста или поне не се забелязват някакви сериозни резултати. Естествено има много свестни хора, които са полицаи, но...

46

Анонимен

преди 1 година

А нещо за Антон, гаджето на Кокорчо, и как тия дни го арестуваха и него, че и откриха синя лампа в колата му? Не? Що тъй?