28

Анонимен

преди 1 година

Той е много неадекватен лидера ви Караджов, такива смешни приоритети никой не си е поставял в БГ :))) България е най-бедната в ЕС, тоз му бил приоритет да праща макета на луната, смех в залата :)))

27

Анонимен

преди 1 година

ами махйате се и не се връщайте.Мястото ви е на диванчето на Слави да критикувате и да четете в едит на Тошко интелектуалните напъни.

26

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно че чичо Кико не става за държавник. Чиновник в някое министерство- вероятно, ама да играе тоя дето задава курса на държавата - не. Странното е че се държи за бившите комунисти като за сламка, а за псевдо десницата на Прокопиев няма какво да говорим. Силно се надявам в следващия парламент всички общо да нямат повече от 60 депутата!!!!!

25

До 19

преди 1 година

Не се казва обЕснява,а обяснява!Първо се ограмоти и после обЕснявай защо харесваш Караджов.

24

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия обобщения и опорката мафия, върл противник съм на ИТН и от самото им създаване бях на мнение, че нямат място в политиката, но на Караджов не може да му се отрече, че е спец и си разбира от работата. Ама, нали простоКиро задава тон и все мафии му в устата, без да успя поне малко да сбори някоя, а сам взе да действа като такава.

23

Анонимен

преди 1 година

Славчо ще праща ли макета на луната от диванчето ? Хората му гласуваха доверие, избраха го за първи, той се отметна 3 пъти :)))

22

?

преди 1 година

Киро за разлика от Бойко на мафията им вика Мафия. А Бойко на ДПС и Пеевски им вика надежден партньор.

21

Так Маки мафия

преди 1 година

ИНТ си показа тъмната страна

20

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура!

19

Майора

преди 1 година

А какво друго очакваш от просто Киро , ние си имаме поговорка за това"Крадеца вика дръжте крадеца " и " На .... ... пречи"! Друго не може да се каже за уж бореца срещу олигархията , а сам доведен на власт с нейна помощ , която плати протестите и в знак на благодарност Кирчо закри спец звенара! А какво да кажем за еко милионера Сандов който спря строежа на "Струма" благодарение на което страната ще загуби 2,4 млд евро и за тунела под Шипка!

18

Анонимен

преди 1 година

Петков трябваше да ви изгони,ама се опитваше да крепи коалицията,а вие му се качихте на главата.

17

Анонимен

преди 1 година

Един съвет . Не дръжте пари в евро и лева защото ако Путин врътне кранчето и Ес трябва да си купува газа и петрола с долари а не с рубли и евро, еврото ще се срине здраво . Има такива очаквания. Русия няма да иска ЕС да и отхапи територии както стана с Украйна .

16

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Вие от ИТН,не сте виновни,ами тези,които ви дадоха тези министерства,на Регионалното и на Външното. За да ги управляваш,трябва да имаш...капацитета за това,а вашия е само да обслужвате...определени хора,с определени...интереси,чрез вожда ви Славун Кукубендов. Колкото и да вдигаш врява,това е истината,за нищо не ставате,а и едва ли повече ще се...докопате до Парламент и Правителство.

15

Да, мафия сте!

преди 1 година

Мафия сте бе, Гроздю! Мафия сте бе, "брокерче" на Сактия "стратег"! Защото чалгарската ви сбирщина е креатура на мафията, на зловещата българска мафия, в сравнение с която "Коза Ностра" са чавдарчета! Креатура сте на задкулисието, на чудовището от сарайските дворци, на сикаджийската Мутра, на кремълските *** и национални предатели! Мафия сте, само мафията изпълнява мокри поръчки, каквито изпълнихте вие, бе Гроздю?! Да, ама българският народ удари мощен шут в насраните ви ***, нали

14

Анонимен

преди 1 година

Ами мафия сте,беее!Умишлено Провалихте 3 парламента!Как няма да е яростен Петков.Целият народ вече ви нарича мафия,не само Петков.

13

Анонимен

преди 1 година

Слави е отроче на Илия Павлов, съответно на Доган, как да не сте мафия :)))

12

текме

преди 1 година

Но добре ви лъсна отборчето като мафиотски къртици - белязани сте с клеймо отзадъ. Полезно е да изплува ***. Аде ходи си друсай чалгата сега.

11

:):)

преди 1 година

Гроздане, гроздане, това разиграване на България в тежък момент от Група Чалгари приятели на Таки няма да ви мине за трети път. ХАйде стига. Имахте мандат, имахте министри видяхме колко струвате. Не ставате - дошли сте за далаверата. За това Киро ви разкара. Далавераджиите вън. Това е Промняната!

10

Анонимен

преди 1 година

ИТН и озлобения инвалид + неговия аватар тоше = завинаги на ***

9

истина

преди 1 година

Кирето и Асенчо са харвардска чалга.