65

dsadsadasa

преди 1 година

Доста гнусно е, че тея мутри и подобни чучела ги създаде ГРОБ последните 15 години, а сега техните служители-драскачи по-надолу се скъсват да пишат против Радев, Рашков и други подобни, нямащи никакво отношение в случая.....

64

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще излезе,че двете момичета са причинили катастрофата....

63

Анонимен

преди 1 година

Симона Радева, защо е освободена без обвинения?Укриване на виновния,не е ли е достатъчно за обвинение??А, злоупотреба със служебно положение и власт??Изтичане на информация от полицията към убиеца на двете жертви,не я ли прави виновна?Каква е тази Изпълнителна власт в България, която закриля престъпници и ги оневинява?? И как тогава обикновенните хора,които не са сред "силните" ще имат доверие на тази полиция?

62

рибока

преди 1 година

И в момента някаква по нова тв говори глупости,че прокурорка отказала да му образува досъдебно производство,защото карал без книжка.Дори Иво Никодимов е по-коректен,като споменава,че е отказала,защото предния път е бил през 2009 и е изтекъл срок по-дълъг от една година,след което обаче си прави някакви необясними разсъждения,че не бил си възстановил правата.Каква мисъл само - според него,ако не си е изкарал книжка отново срокът в закона се удължава. - ако има книжка ЗАЩО ЩЕ МУ ПИШАТ АКТ?БИСЕРИ

61

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев оня Партизан шеф с роднини юдеоевреи и нацисти е хитър и изтънчен.......значи Близнашки е карал при катастрофата на държавата

60

Факт

преди 1 година

Каквито и закони и правила да се приемат ако мвр и полицията са в това плачевно състояние където всеки си прави каквото иска,няма контрол,наказания и тн.с две думи бардак, нищо няма да се промени.Сега е момента за грандиозни и бързи чистки там...

59

Анонимен

преди 1 година

Цепи кола на две, убива две момичета и успява да избяга така, че да го търсят? Рамбо и Роки ряпа да ядат. Тоя е железен извънземен. Нещо не е както трябва, това е невъзможно да се е случило по този начин!

58

Ку-Ку

преди 1 година

Мафията си има държава

57

Мартин

преди 1 година

Нормален човек да са го осъдили по бързата процедура. Но нали е на генерал-полковник Атанас Семерджиев внук... Затова се правят на ударени.. Тепърва ще се случват трагедии от поколенията на недосегаемите. Докато не ни уври главата като народ.

56

пак 62

преди 1 година

Несъгласните с мнението ми явно не са били в тези среди и не вярват, че мрежата дори не е национална, а глобална. Всяка голяма, мръcна далавера се развива с благословията на европейските политици, които пък служат на американските, а те пък са на подчинение на светата троица - Ватикана, Ситито и Тел Авив. Ако осъзнае в каква паяжина е оплетен, обкиновеният, почтен човек ще лудне! Тези двамата са дребни бушони, но и тях ще измъкнат срещу мълчанието им. Затова го инструктираха 5 часа в дома му.

55

Сърп и чук

преди 1 година

Още е под въздействието на наркотиците.Той е виновен,другите виновни са държавата която създаде тези криминални типове и примиреното овче общество.

54

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро ще го обявят за международно издирване. На първа инстанция виновен, за да посъбере пари за втора инстанция. На втора инстанция невинен, за да може да фъсне, докато роднините на жертвите обжалват. Като многото други преди - едни "братя", един с нож и т.н.

53

Анонимен

преди 1 година

Моля ??? Отказва обяснения ??? Вие сипахте ли му кафенце с кроасан сутринта ??? Питахте ли го добре ли се е наспал ??? Вие сериозно ли ??? Това ако беше по бай Тошово време, досега да го бяха посинили и почервенили от тупаник в дрангулника! Не обяснения, щеше си каже и майчиното мляко! Рашков това ли ти е полицията, пияницо нещастна ?? Така ли защитаваш потомците на комунистическата номенклатура, от която си част ти самия ???

52

Анонимен

преди 1 година

А aлкoxoлика рaшкуф странно мълчи - ЗАЩО ЛИ???

51

Анонимен

преди 1 година

Радев, благодарим ти за промяната!

50

рибока

преди 1 година

Ха-ха-ха!Ако тези глупости в статията за Симона бяха вярни,вече щеше да е с обвинение.Да не се окаже накрая,че въобще не е била там?

49

Анонимен

преди 1 година

НЕ ВЯРВАМ ДА Е КАРАЛ СЕМЕРДЖИЕВ! По мое мнение ключовете, полицайката и стълбата са постановка с цел уличаване на татуирания. Той си е деградация от всякъде, но в случая е една изтривалка. Има нещо много, много гнило, което се опитват да прикрият.

48

Терминал 2

преди 1 година

До Анонимен 50 "И оная защо е пусната?! Що не я наградите?" Има време, не бързай. Сега първо ще го потулят, а после ще оставят момичето да си довърши "следването" по "Право". Там ще я повишават, докато не стане от топ съдиите или прокурорите и ще работи ли работи на Мафията. А вие? Вие ще го ..... .

47

Брендо

преди 1 година

Вие от плебса май не разбрахте, че в момента текат по -ожесточени совалки, отколкото за правителството, за да опазим мрежите си, които са далеч по-важни за нас от живота на двете размазани момичета. От това се изхранваме всички в елита, като се почне от премиера (който и да е той) и се мине през партии, съд, прокуратура и полиция. После се чудите що съм в Украйна и никой не ме пипа. Честита ви демокрация, пиленца шарени!

46

рибока

преди 1 година

Щом за Симона няма обвинение писанията са версии кой чул от друг,кой си го е фантазирал и тем подобни глупости.За обвинение спрямо нея не се изисква автотехническа експертиза,а за наркотици едва ли ще е положителна пробата,защото като гледах един клип с Боби стар за най-развратната мис силикон от 2018,говори това,което се очаква от участничка в конкурса,а не това което е - личеше и че си измисля всичко казано,докато постът сега е на възмутена дама от фантазиите на журналистите.