185

Ха-ха-ха

преди 1 година

СССР победи хитлеристака германия, а Украина ще победи путлеристка русия.

184

SS

преди 1 година

Не вземам ничия страна ! Но питам ? Колко пъти САЩ са били осъждани за въоръжена агресия спрямо други независими държави ? Оставете войната в Украйна ! Гледайте себе си ! И гледайте тук да не стане !

183

Анонимен

преди 1 година

Володя ако си украинец как да е, но ако си българин е много срамно написаното от теб, защото съветските народи дават 27милиона жертви във втората световна война, а специално Великобритания и половин Европа симпатизират на Хитлер както и сега.Не се опитвай да манипулираш хората с непео опорки и да търсиш ггадни дивиденти. СССР победи хитлеристка Германия. Това е неоспорим факт. Поклон пред жертвите дадени от СССР.

182

До володя

преди 1 година

Няколко дена преди германците да нападнат СССР, руснаците са им пратили влакови композиции със зърно. А днес пропагандата я водят по същия образец като хитлеристите. Дори V-то е взаимставно от тях.

181

Анонимен

преди 1 година

Руският посланник във Великобритания, една твърде антируски настроена страна дава авангардно интервю за Ройтерс, а ние малка и незначителна, но за сметка на това неблагодарна и предателска страна гоним нейно превъзходителство руската посланничка. Твърде глупаво и недостойно.

180

володя

преди 1 година

До ВЪПРОСРуснаците през половината втора световна война са били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер. Когато Хитлер е превзел Франция, Сталин му е пращал поздравителни телеграми. Когато англичаните са се борили с Хитлер, руснаците са подпомагали всякак Германия, със суровини и нефт, и са купували оръжие от Германия, дори военни кораби. След края на войната за това много не се говори, щото е някак неудобно...

179

Ха-ха-ха

преди 1 година

Абе той Путин каза че още нищо не е започнал като война и още света нищо не е видял. Просто за загрявака опука 40 хиляди руски войника, 1500 танка, 200 самалета, 15 кораба, а като започне истинската война тогава да видите какво ще стане.

178

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 Докато Украйна е била зависима от Русия всичко е било ок, но когато поиска да стане независима от нея това се превърна в огромен проблем. Това е същността на имперското мислене.

177

Анонимен

преди 1 година

"рашиcтите набират войници от затворите и бюрата по труда" - Русия си има друг приоритет - Сирия и праща войници там, Украйна са нещо дребно в случая Асад е силен приятел, а Украйна разпасана команда. Гледам, че от вчера насам вече над 1500 войничета е изпратил в Rojava(Роява ли се чете нз) в северо-изтока. "А със затворниците", ако инфото ти е вярно над 65% от БВП на бившата Украйна е в ръцете на Русия.за 5 месеца, ако вземат Одеса скачат на 75%.

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 Само какви глупости пишеш. През 91-ва се разпадна СССР. Какво значи тогава Русия е отдала Украйна без бой? А останалите бивши с бой ли е оставила? Украйна също за Крим не е воювала, но на реинкарнирания Петър I това се оказа недостатъчно, сега иска 1/5 от украинската територия да превземе. И запомни Украйна е самостоятелна държава и тя има право да избира своя път САМА, без да се съобразява дали това харесва или не на Русия.

175

Рибачев

преди 1 година

Свети Хаймърс се притече на помощ на укрите, а рашиcтите набират войници от затворите и бюрата по труда.

174

Анонимен

преди 1 година

До анонимен - Напротив, 91 Украйна избра независимост, и Русия и я даде без бой, нещо което Украйна не направи за Донбас, когато дойде техния ред за независимост. Май ти самия призна, че в действителност Украйна не е независима, а е направила своя избор в полза на запада, тоест - вместо да е независима, е избрала да е зависима от враговете на Русия. Е в този случай, не Русия а Украийна избира да бъде враг първа, Русия просто отговаря на това подобаващо.

173

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 186 По-малко гледай руската телевизия. Украйна е направила своят избор в ползата на Запада още през 1991г след като се разпадна Съюза. Опорката,че майданът е организиран от Щатите е една брадата лъжа. Все едно да кажеш, че протестите в България през 2020г са организирани я от американците, я ор руснаците, я от марсианците. Защо Русия не защитава с война своето население в Прибалтика или Средноазиатските републики? Просто в Украйна иска незаконно да отмъкне територията й.

172

Анонимен

преди 1 година

Тц тц нещо се опитваш да ни манипулираш но ние сме възрастни хора. Жалки намеци правиш. Дори 85г. бабички от нашия вход не им се връзват. Сорроски опорки.

171

До Тц,тц

преди 1 година

Войната навсякъде изглежда така и мирише еднакво - на кръв и на трупове.

170

Тц,тц

преди 1 година

Гледайки кадри какви са били градовете и останалите населени места в Украйна преди ВОЙНАТА,и сега, след унищожението от руския башибозук,разбираш каква диващина е РАШИЗМА. Той е като РАК за този ужасно заблуден народ,който ще страда дълги години заради собствената си глупост за избора, наречен руски президент.

169

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда няма умора.Според нея днес са унищожили складирани американски гаубици.Само че Украйна не държи тези оръжия на склад,а веднага ги вкарва в действие.Хубавото е че за обратното има фото и видео.

168

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа живя царски повече от 30г. на база евтини руски суровини. Но САЩ явно не ги устройва и вляказаха в Украйна, направиха майдан и започнаха да фашизират и нацизират хората и да ги настройват срещу Русия. Въпреки че РФ прие съединението на Германия, Запада е против Русия да защити своето население в бившия СССР и така се започна пропаганда срещу Русия, асимилация на рускоезични и до война. Вината за войната е на Запада на ЕС и на САЩ и НАТО. Русия си взема своето и защитава русите..

167

До Въпрос

преди 1 година

Чрез образованието се изграждат трайни нагласи,които по- късно се употребяват за контрол на нагласите и мисленето на населението.Така се формира униформено мислене и пропагандата работи.

166

анонимен

преди 1 година

Истината е друга-никой не преследва рускоезичното население в Украйна, руският език там се говори свободно. Обратното са опорките на агресора с цел да заблудят лековерните.