155

1914

преди 1 година

До 123заповядай

154

Анонимен

преди 1 година

Газ по газопровода щял да тръгне септември, а кирчо ходи да се снима в последния си ден като премиер и без да има никакви заслуги. Пълна Пародия

153

123

преди 1 година

Само копейки в тоя форум, бря. Я се пребройте, Палче надолу, моля.

152

Анонимен

преди 1 година

Разгеле!

151

aZ-ът

преди 1 година

Според мен от настоящотоп праителство най-доволни за БСП и Жан Виденов в частност. Сега никой не може да го обвинявам, че е бил най-краткия и най-смешния премиер.

150

Анонимен

преди 1 година

Петков, защо дизела е 3.72лв? искам обяснение защото ти работиш за нас и не ни давай празните си приказки. Искам 1 2 3 защо е толкова.

149

Анонимен

преди 1 година

Киро, що си в Гърция бе?!

148

aZ-ът

преди 1 година

Плясссссссссссссс..... Пляяяяяяяяссссссссссссс..... Пляяяяяяссссс... Ек кофти дни за либераслъка бря... Аре наесен с песен. И наполовина депутати.

147

Анонимен

преди 1 година

Бат ви Бойко е човека с главно Ч.Само него припознават важните хора в ЕС.

146

Анонимен

преди 1 година

Когато пиша че този парламент е починал никой не вярва. В него не са събрани единомислещи и сплотени хора. Там са събрани далаверажии сметкажии без съвест без морал. Единствената цел им пачките и банковите сметки. Много хора незнаят че администрацията е надута за тези 30 години от родата на власт имащите. Опитайте се да изгоните някой от администрацията. Трудно ще вие защото там всички са навързани като черва с бивши и настоящи величия. Пипнете ли ги ще цвърчат като плъове.

145

Лъжци

преди 1 година

Тия харвадци много, ама много лъжат. Ако напишете в търсачката: Кирил Петков излъгал..... ще видите колко много неща излизат, част от които вече позабравени. В други медии вече има и за другия лъжец - "ЕК опроверга Асен Василев за парите на руското посолство". Аман от лъжци

144

Анонимен

преди 1 година

И сега Кире чемодан,аерогара,самолет и Харвард...и повече да не се и сещате да идвате в България ти и твоята крадлива и некомпетентна групичка...

143

Stamen

преди 1 година

Както казваше един мастит политик от миналото и...настоящето: ЧУДЕСЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!

142

Анонимен

преди 1 година

Изхарчени 10 милярда $ за хъбове и връски с Турция и Гърция но газ откъде. Като няма от Русия ще трябва да се намали Топлофикация София или се търси мазут и ток или почнат да закриват в София. Като няма и гориво за АЕЦ ще трябва да се закрият и още заводи и фирми за да няма режим на ток. Като дойде газ и ток от САЩ тогава ще ги отворят пак.

141

взвд

преди 1 година

връщай мандата и се връщай в канада

140

Анонимен

преди 1 година

Парапет, ти си същият нeнopмaлник като Тиквата! Въпрос на време беше да станеш и престъпник като него. Не че не опита, просто не ти стигна времето. Хайде сега къш!

139

Лена Парапета Гугала

преди 1 година

Киринка, трябва да поговорим за връзката си. Не отива да се занимавам с женен мъж, още повече такъв който не може вече да ми осигури правителствени екскурзии до хубави места. Мисля да изчакам да изборите да видя дали има смисъл да продължаваме. Не ми звъни повече.

138

ре шението

преди 1 година

Велико народно събрание което ще намали дупетатите и ще съкрати 90 % от партиите и ненужни евро дупетати общини кметове и министри. Ще се приеме нова конституция с една народна партия е достатъчна за малка държава като България. Икономисаните пари отиват за нови държавни заводи и заплати и пенсии.

137

Анонимен

преди 1 година

Колко време ще ни трябва, за да се оправим след Про100Кировите идиотии, направо не ми се мисли: ще трябва да възстановяваме газовите си договори, политическите си отношения, икономика, социална политика, .... Години няма да ни стигнат, да разчистим!

136

Винету

преди 1 година

Бегай Кирчоо..., бегай, че сега като те подгони "н.реза" Пеевски ще използваш Гела за коса за други цели! -))))