69

ББ

преди 1 година

плащах турски поток,плащах,аец оборудване-скрап ама си взехте комисионните с боко,плащахмагистрали и ремонти...безбожни,плащах с...бягството на децата ни в Свободният Свят,плащах прекалено много...време е вие да започнете да плащате за причиненото на Народа и децата ни...путин да вие на помащ,приятели САЩ са тук...ЕС са тук...не сме сами,да не даваме повод на децата ни да се срамуват от нас...като този...алчен е.ич.р...имащ само пари...кървави!!!

68

До Шкода за 35000лв

преди 1 година

Борисов реално има 10 години като министър-председател, ако му сметнеш заплатите 120 по 5 бона, то има поне 600к и може да кара и Ламборгини, ако иска, *** не е в това въпроса.

67

ББ

преди 1 година

ама кого лъжеш?майка ми вземаше пенсия 190 лв.по ваше управления...кави цени кви пет лева,плащах рекет на докторите под масата,плащах на горският рекет за дървата,плащах рекет на чиновника за да ми издаде устоверение,плащах на техника да ми издаде скица,двора ми го водят държавен...кам данъчнъчните си има собственик...баща ми и му плащам данъци от 1963 г.,на плажа ме рекетираха мутрите ви с чадъри,шезлонги,паркинки

66

Анонимен

преди 1 година

Само ПП. Нашата рода категорично ще гласува за ПП.

65

Българин

преди 1 година

Какво ме интересува какви съмнения имаш бе кав*л нещастен. Всички скоро ще виснете пред парламента ...

64

Вече нямам бълхи.

преди 1 година

По принцип имах колебания дали да гласувам за ПП, но след позорните събития от последния месец, вече съм твърдо убеден, че ще ги подкрепя. Даже ще агитирам за тях, защото имат видими резултати и е по-лесно да убедиш хората, че внасят ред в червения хаос.

63

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Братле аз съм заел позиция отдавна и си я отстоявам. Това че съм написал коментара си в тази форма е целенасочено, за да се жегнат малко гербените. Когато използуваш техните опорки в техен ущърб започва екстра пенене, което търся като ефект аз.

62

ББ

преди 1 година

До КОКОРЧО fanbaseсмех а?подценявате службите ни,поради факта,че БГ прокуратурата не работи,фактите и доказателствата отиват в ЕС Прокуратурата...а там прошка няма...заради това беснеят славуци,тикви,пелтеци с къщи на балдъзи и шурай,на лочещи на Капитан Андреево от европийски фондове босове,РСМ и 70 "мъченици" са за отвличане на вниманието на хората от грабежите...докато се псувате и делите те ви ограбват...простое,спрете да се държите като прости,защото не сте,вземете страна!

61

Страшен Бич

преди 1 година

Това да имаш пари за ролс ройс за 2 милиона лева и да не можеш да си го купиш, а да караш шкоди и фолксвагени за пред хората е страшен бич.

60

Анонимен

преди 1 година

Лена трябваше да каже и за платените герб трролове по форумите.Лелите герб от далечните села, които коментират във фейсбук не се брият. Те тролят по убеждение.Липса на акъл, какво да правиш.

59

Добрев?

преди 1 година

Абе бай Х*й, това че имаш съмнения нищо не значи, всеки е невинен до доказване на противното. Ако имаш съмнения - отиваш в прокуратурата, пускаш съответната документация и оставяш на прокурорите да си свършат работата. Така се прави, а не с рев по медиите.

58

Шкода за 35000лв

преди 1 година

Борисов е сниман на Хемус как кара последен модел Touareg за 200 бона. Пак е доста скромно за неговите възможности, но така е с недоказаните доходи, трябва да ги криеш, иначе отиваш в бай Ставри.

57

:)

преди 1 година

Прикриватурата още ли прикриват далаверите с турски поток.

56

ББ

преди 1 година

делян пеевски...пардон добрев...и горивата,12 г удобно грабехте и вземахте от руснаците през златев и Лукойл, не плащаше и стотинка данък,докато българите бяхме грабени,май са ти спрели гледаме плюеш ги или заедно ни манипулирате,с младежкото на гроб вдигахте цените и сеехте паника през социалните,службите ни не спят!"матряла"не спи също...ще ви потърсим...въпрос на време е!путин не е вечен...то и СССР бе..ама нейсе...същото,и този път няма прошка!!!клюкарката на раша и боко...и грижа...у лево

55

слави на служба

преди 1 година

Кирил и Асен трябва да се изчегъртат, за да тръгне България към златен век.

54

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Бате Аско трябва да назначи Лена за МВР и да затвори всички ГЕРБ-ави с гугъл доказателства. Гугъл определено е по-достоверен от прокуратурата.

53

Ментално нестабилен

преди 1 година

Генерал Борисов се връща на бял кон.

52

Анонимен

преди 1 година

Лъсна истината за ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане - политици на заплата при татко путин. За 4000 лв правят каквото им нареди. Лена днес ги разкри. Каза че в гугъл така пишело.

51

Кирчо ви се изсра

преди 1 година

:)

50

Da vi sera

преди 1 година

Дами и господа, това е резултата, когато гербавите не са в бай Ставри.