6

pisi

преди 15 години

Всяко едно от педложенията за символ на БГ-еврото е част от нашата страна. Мадарския коник е едно изключително творение. И е най-малкото срамно и обидно да се пишат такива глупости от рода на "една спукана скала". Явно ти Шива не си го посещавала и нямаш никаква предства какво представлява. Той е национален символ. Обявен е за паметник на световното наследство от ЮНЕСКО.

5

Боби

преди 15 години

Абе ти луда ли си бе? Не казвам, че другите символи не заслужават това "почетно" място, но да кажеш, че това е "спукана скала" или нещо такова - трябва да си много ***/***, за да възприемаш Конника по този начин... Нямаш никакво уважение към българскта история... Аз лично гласувах за кирилицата, но и Мадарския конник също заслужава да бъде на еврото!

4

преди 15 години

И сега ако се погрижат за оцеляването на Мадарския конник цена няма да имат.

3

преди 15 години

Идеята е това да е символа на България, какви рози, какви 5 лева?!?! Мадарският конник е символ на държавността, направен е още през 8-ми век, когато България е била във възход и малко след това е имала граници на 3 морета, това е истинския символ на държавността и независимостта на една държава, велика в миналото, жалка сега ...

2

г-н 10 стинки

преди 15 години

Ти си много зле ***!

1

chiva

преди 15 години

На мен не ми харсесва.Гласувах за розата.Толкова е грозен този конник, на тази спукана скала. че думи нямам. Как и да е...Всичко се ошиба!!!