38

до №33

преди 1 година

Извинявай, но ти на някакви тежки лекарства или просто си потребител на наркотични вещества, че говориш такива глупости? Киро във всяко едно отношение е пълен провал. Пълен. Нито умее да носи на критика, нито умее да съгражда, нито умее да обединява. Някакво смешно провалено мениджърче, според мнението му - управлявало портфолиа за милиарди - възможно е, но само в мечтите му.

37

Анонимен

преди 1 година

Защо отново лъжи с тия проценти ,по скоро е обратното )едва ли някой да искат 3.50 нафта и 2 лв хляб

36

Анонимен

преди 1 година

Абе сега всички по-глупави, ще идат да гласуват за ГЕРБ. Пълна трагедия. Все идно гласуваш з ДПС.

35

Анонимен

преди 1 година

ПП ще спечелят новите избори.

34

Цирк

преди 1 година

Клоунът Първан Симеонов отново се изцепи - 57 % искали пак да ги управляват пладнешките разбойници от Харвард ! Тоя *** докога ще замърсява пространството с никога непозналите си прогнози и пишман изследвания? )По-скоро - с платените си прогнози).

33

Я МИСЛЕТЕ

преди 1 година

НАТО ОТСТЪПВА ПРАВОМОЩИЯТА СИ ЗА ЗАЩИТА НА ЕВРОПА НА БОРИС ДЖОНСЪН!!! С ЕДНА ДУМА КАЗВА: ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ С РУСИЯ, НИЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ!!! КАКЪВ ЕС, КАКВИ 5 ЛЕВА???!!

32

ИЗВАДКА

преди 1 година

ИЗВАДКА ОТ 800 ДУШИ НЕ Е НАРОДЪТ!!!! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ!

31

До киро се справи

преди 1 година

Ти шегуваш ли се намалил вьншният дьлг те изтеглиха -20 милярда за 6 месеца само , кви инвестиции кви -5 лв , не виждаш ли какви цени докараха , намерил газ кой газ руски прес посредници щото не платиха

30

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е прави грешка че не иска да се коалира с ГЕРБ и ДПС. Затова и него скоро ще го "изплюе шайбата" и ще замине в канала като много други преди него. Гледам го тръгнал да вика по площадите че Възраждане била първа политическа сила хахах.. Алооо Коста, я се успокой бе! Без ДПС и ГЕРБ ти власт никога няма да видиш. Опичай си акъла!

29

Анонимен

преди 1 година

Ахмед Доган, Пеевски и Данчо Ментата свалиха това правителство, защото им спряха кранчетата на фирмите, а екзалтирано подкрепят само неграмотни роми, псевдопатриоти, турци и еничари, които са на хранилка от кражбите на ДПС вече над 30 години.

28

Киро се справи

преди 1 година

Киро се справи (по-добре от Боко). Намери газ по време на война, затвори златният гьол на Таки на Капитан Андреево (Таки е голяма дружка и с Боко и със Слави между другото). Увеличи чуждите инвестиции на почти милиард за първите три месеца от годината (при Боко падаха последните 10 години), намали външният дълг със 2 милиарда евро , отпуши преговорите с Македония.

27

Демократ

преди 1 година

Никога повече няма да дам глас за - пп ,дб, герб

26

Анонимен

преди 1 година

Тия ПП даже нямам думи да ги коментира, но в момента, който и друг да дойде на власт, означава да управляват Доган и Пеевски.

25

Анонимен

преди 1 година

Над 80% искат нови избори.

24

Анонимен

преди 1 година

Най добрия вариант е управляваща стабилна коалиция между ГЕРБ, Възраждане и ДПС. Другите да си ходят.

23

Някой си

преди 1 година

Цялата статия са глупости на търкалета! Отива се на избори септември или октомври месец и ГЕРБ са първа политическа сила. Отново ще се прави коалиция с остатъка от ПП / предполагам около 30 депутати ще имат /, партията на генерала и с подкрепата на ДПС. Това е положението. Дали ви харесва или не няма значение! Киро от ПП трябва разбере, че с 60 депутата ще командваш само тъщата си! Време да разберете, че 1000 двадесетгодишни пикльовци, фенове на ПП пред парламента не са представителна извадка!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Е, това е защото живееш в свинеферма.

21

Анонимен

преди 1 година

Закрийте парламента и президентството! Свобода, Равенство и Пряка Демокрация! Да живее Революцията!

20

турска четворка

преди 1 година

Турската четворка (като шведска тройка ама само с мъже и то 4-***) от крадливия Боко , малкия Тошко , неграмотният Карадайъ и кукундрела Копейкин ще успеят ли да направят по-добро правителство? Айде направо на нови избори и поне комплексарите от ИТН да се разкарат.

19

Демократ

преди 1 година

Като е исчерпано доверието се правят избори нали гледаме запада