63

Анонимен

преди 1 година

Сега колко депутати от ПП ще оставят лидера си и ще защитат интересите на България. Кирчо или Лена нарежда на Гюров и той спуска надолу. Така си действат бг партиите. И промяната не прави изключение, колкото и да се правят на различни.

62

Анонимен

преди 1 година

Виц за Кирил Петков. "Ние сме почтени, умни, компетентни, способни, загрижени сме изцяло с добруването на България... Питат го - Е, изобщо ли нямате грехове? И Кирчо скромно отговаря - Само един... Не можеме да спреме да лъжеме..."

61

Симеон Втори

преди 1 година

Възраждане ще ви оправи заедно с Доган само за 800 дни, както Ви оправи първата му версия Волен, Бойко, а преди това и аз, вервайте ми.

60

Анонимен

преди 1 година

Костадинов си има свои интереси. Естествено , че ще гласува да има избори, при положение, че е на гребена на вълната и всички социолози дават , че той ще е големия печеливш от предсрочни избори.

59

Анонимен

преди 1 година

Дам, чатът на Гюров с депутатите от ПП е кулотов. Лъсна поредната лъжа, че там всеки имал мнение и не им се спускат заповеди какво да натискат при гласувания и какво не и какви опорки да защитават.

58

Анонимен

преди 1 година

До Симеон Втори ДПС са яничери и искат разделена България и Македония.

57

Симеон Втори

преди 1 година

Костадинов подкрепи интересите на ДПС и Пеевски като гласува заедно с тях, но иначе е патриот, вервайте ми.

56

Анонимен

преди 1 година

Виждате какво пише Файнейшъл таймс за Петков "Премиер-Реформатор". Гордеем се с теб Кире! Тиквата някога западни издания да са го наричали Реформатор?

55

Анонимен

преди 1 година

Този вестник хитро смесва различни неща и ги поставя под общ знаменател. Освен това се опитва да оказва натиск за вземане на важни решения за страната ни. просто киро си отива, защото не защити интересът на мнозинството от гражданите по тези важни въпроси и се опита да претупа и пробута някакво мъгляво споразумение, което никой не е виждал. Да си оправят транспортните стачки и оня рошавия, а за България има кой да мисли.

54

Анонимен

преди 1 година

Расширяване на България е в интерес на България. Расширяване на ЕС - НЕ! ЕС се опитват да се расширят за сметка на България.

53

:)

преди 1 година

То да беше само политически хаос.....

52

москва

преди 1 година

Докато не изчезнат герб, дпс, итн, възраждане, бсп ...все така ще е

51

пх

преди 1 година

Това каето се случва, е нормален и естествен процес, през който трябва да преминем. Един вид политически Катарзис, който да изчисти 30 годишните ПостКомунистически партийни формации у нас. Няма да е лесен и бърз процес, но това е част от еволюционият път, който трябва да преодолеем!

50

Анонимен

преди 1 година

Гюров .... Зеленски се обади на Кирил да ги подкрепим за ЕС и той го помоли засега да не говорим за оръжията, че ще има нов скандал . . . ХА хахаха Браво Корнелче, още те слушат

49

Тенгри кан

преди 1 година

Боли *** шпура за Евреошнура!;))) Хаос?! О, добре дошъл, си ти! Редът, системност е уви, но кратък миг и шумна слава, след него, идваш ти, о, превелики Хаос - Вечната Забрава! Пламък Огнен там се вие, с чук гръмовен е Ковача, изкови, о, Бъднини, нека осветлиме Здрача.... Ден е вече, нека вашите илюминати, да покажат свойте занаяти!;)))

48

Анонимен

преди 1 година

Само са забравили да напишат, че този "реформатор" е под прякото командване на кака си Корнелия.

47

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Нищо неочаквано, така се случви с държави които се опитват да се раздвоят на изток и на запад. Следва хаос, бедност, инфлация, корупция, заеми, лъжи и простотия.

46

Анонимен

преди 1 година

Да живее царство Чалгария, абсолютна парламентарна маймунархия на три морета! Слава на служебния цар Радо Шишарката и служебната му царица Радка Пиратка!

45

Анонимен

преди 1 година

хаха четохте ли новия чат на Гюров с *** *** тата ... Вика, ще се опитаме да отцепим още депутати, но за македония ще ни ши..т ако не гласуваме . . . Пълна Пародия

44

Анонимен

преди 1 година

Да бъдем точни, Кирето сам си се свали, една година само приказки и никакви действия и се случи точно това, което трябваше да се случи