96

gogo

преди 1 година

тая пък yтрепка от къде изкочи

95

Анонимен

преди 1 година

До вчера се е....те заедно днес с плюете, хайде сега пред дома на КРАТУНАТА в село БАНКЯ.

94

На Козяк

преди 1 година

Чудя се само един по един ли ги привикаха на червеното килимче на Козяк... или заедно и двамата.

93

Анонимен

преди 1 година

ВМРО се докоснаха до ГЕРБ и като всички други изгоряха завинаги - питайте Има Такива ***

92

Анонимен

преди 1 година

Един от главните виновници за усложняване на отношенията с РСМ е МВРО-то. С непремерените си изказвания без грам дипломатичност бяха като слон в стъкларски магазин. Това важи особено за този горе и Каракачанов.

91

Анонимен

преди 1 година

К.в.о са изтъргувалиииии. Северна Македония е суверенна страна призната от нас. Б.е всички ли се умопобъркахте??? И става въпрос за започване на преговори по присъединяване....дълъг път ще извървяват занапред. Българите и македонците се разбират и уважават. Вие и подобни на вас се занимавате с омраза и агресия!

90

Ами,да....

преди 1 година

Джамбази ЩО не ходи да плаче и защитава българите в Украйна от руснаците а се плюнчи за македонците.?

89

Ицо

преди 1 година

Коалиционият партниор на ВМРО - ГЕРБ ли има впредвит ачката? Сега ли разбраха че са такива ... айде айде. Хора айде по сериозно. И утре пак ВМРО ще уравялва с тях без проблеми ... ако някой ги вкара в парламента отново.

88

Ами,да....

преди 1 година

ЗА КАКВО Е ТАЯ ТЪПНЯ И МЕРАЦИТЕ ЗА РС-МАКЕДОНИЯ ОТ РУСОФИЛИТЕ КОГАТО РУСНАЦИТЕ ИЗБИВАТ БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА??????

87

Off

преди 1 година

Този малък дрисък какво щ еправи като му изтече мандата в европарламента?

86

Аз промяната

преди 1 година

БРАВО БОРИСОВ ДОКАЗАН ЛИДЕР ДОКАЗАН ДИПЛОМАТ ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК ПОЗДРАВЛЕНИЯ ТОВА Е МИСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ

85

До 101

преди 1 година

Стига с руссоффилски *** за загниващия запад.Отивай да живееш във Волск като не ти харесва тук. Щом казваш, че там е разцвета, какво чакаш?

84

Анонимен

преди 1 година

в крайна сметка за какво се бори Джамбазки, за присъединяване на сев.македония към България ли?... малко ми прилича на путин към Украйна отношението му

83

Анонимен

преди 1 година

Това малко вредно човече, платено от кремъл.Не можем да спъваме СМ вечно за ЕС. Трябва да се договорим. Ако предложението е добро за нас, защо да не го приемем? Питам аз руските платени агенти?

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98Така е, пич. Това е формулата, по която се кукловодите монтират всяка власт по места. Обаче и това е до време, защото геополитическия разлом и ГЛОБАЛЕН и НЕИЗБЕЖЕН ЗА БГ. Западът си заминава, а ние оставаме с Изтока. На кой какво му харесва и не му харесва е съвсем отделен въпрос, просто казвам каква е средносрочната тенденция.

81

Анонимен

преди 1 година

Ветото трябва да падне, нека Европа се оправя с омразата на северомакетата, нека Европа възпитава тая п.а.сми.на от с.е.л.яц.и, и да, смятам, че можем да имаме доверие на Европа, нека тя брани интереса на страната членка, не сме сами на земята, в съюзи сме и е нормално да не се занимаваме само ние с невъзпитаните и недорасли съседи!

80

Ами,да....

преди 1 година

ВЪТРЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА РС-МАКЕДОНИЯ ИЗОБЩО НЕ ВЪЛНУВАТ БЪЛГАРИТЕ-ОСВЕН РУСОФИЛСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ...хахахаха.

79

Анонимен

преди 1 година

Преди месец писах какво ще стане с Македония и получих само минусчета. Сега и за Коце и Джамбаза да ви кажа - ще ги държат за отдушник на парата, но власт няма да видят никога. Ако решат да се ежат, ще излязат снимки и документи:))) Препишете си тези две изречения:))))

78

Македон

преди 1 година

Браво на Бойче Борисовски!

77

МММ

преди 1 година

До До 90 - 89 - Прав си! А Москва тъкмо си ги беше направила! Отвратителен Запад - така да се подиграва с труда на руските развидчици? Тея "Патриотични" организации по Заказу Москве освирепяха в последните 10 дни. Вой страшен! Путин си изка Балканите разкулачени и на нож! С удобни марионетки които да мести като кукли на конци. Защото още му е Ялтенско в главата. И няма да се примири лесно с Балкани в Европа. Така че, надувайте кавала Възрожденци, Родина Мать завьот!