115

до 121

преди 1 година

До до 117 Съжалявам че Живков ви изкарате виновни за това е не е пострил социализма и ви прогони защото вие сте добри почтени и работливи хора ,уважавани от българите.

114

ГЕРБ

преди 1 година

Щом махате нашите хора от митницата значи предавате Македония ! Оставка!!!

113

до 117

преди 1 година

прав си, братко, аз съм бг турчин, гласуваме масово за ДПС и защо, Асен Василев е прав най-затънтените райони и най-бедните в България са тези, където са избирателите на ДПС - Силистра, Дулово, Разград, Омуртаг, Търговище, Кърджали, Момчилград, Видин и така нататък,. И турците пакк 95 % гласуваме за тях и ГЕРБ, което е едно и също ДПС И ГЕРБ.

112

Анонимен

преди 1 година

Всички 20 от ВМРО на протест.100% от хората на ВМРО

111

aZ-ът

преди 1 година

Българския Национален Интерес - враг номер едно на всеки глобалист либераЗ , прекланящ се пред Рейгън, Джон Уейн , Шорош и целия световен разврат и дегенерация. Либераслъка , нали знаете, че малко ви остава?

110

Анонимен

преди 1 година

продължававайте да гласувате за ГЕРБ и ДПС, аз имах бизнес в Гърция години наред м внасях в Бг - маслини, зехтин, когато нямаше в Бг, още от 90те , стъпих си на краката, помагам на много хора с пари и имам за 3 живота, имоти в София, Сливен, и Гърция в Халкидики на морето, мен не ме мислете, ама не искам да гледам така народът, аз на колко хора съм помогнал дай 2 000 лв, дай 3 000 лв за лечение за това за онова, ама въпросът е ГЕРБ и ДПС с какво ви помогнаха, ужаваеми турци

109

Анонимен

преди 1 година

Не одобрявам такива прояви, но нека и Кирчо усети какво е да ти окупират дома. Очевидно визирам един бивш премиер.

108

Доко

преди 1 година

Този капуш пак се показа. На всички патрЕотични партии все Македония им е в устата. ***, вмро, итн заедно с ДПС ще свалят правителството, щото им развалиха рахата със схемите. При всеки опит за реформа се вади македония от чекмеджето. Същата измислена държава, която е продукт на СеСеСеРе. Същите "възрожденски" *** не дават гък да се каже срещу матушка.

107

Анонимен

преди 1 година

Ако, намажете му парапетите с грес!

106

Анонимен

преди 1 година

Правилно действат ВМРО, трябва само повече постоянство и масовост!

105

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ГЕРБ сме номер 1, пак ще вади лев, в Турция викат на Доган "Г-н Пачкарлъ" , мачка, обира простия българин и още по-простия бг турчин, а Меди Доганов си дъни *** в Сараите, краде , пие, гуляе, ама бг турците гласувате за него , а бачкате по строежите и в селското стопанство и живеете най-зле от всички етноси. Заслужавате си съдбата. Мен не ме бърка, къща в София - перфектна - 2 етажа за 600 000 евро, къща в Сливен за 250 000 евро -пазар 3 етажа, магазин в Сливен и вила в Гърция на морето.

104

aZ-ът

преди 1 година

След като либераслъка лепи закани по вратите на депутатите , не виждам нищо лошо в това на либераЗите да им се даде малко жегичка. Само така.

103

Анонимен

преди 1 година

Общественото мнение е обсебено от инлуенсърите на Со рос, които вече и са на официална държавна властова позиция... Подкрепям ВМРО!

102

Анонимен

преди 1 година

А пиратки ще има ли?

101

Анонимен

преди 1 година

Поctаците в България нямат край! Няма само копейкин и чалгара да се осират!

100

Софийско Поле

преди 1 година

Понеже сме вързали и цъфнали в България, сме тръгнали да оправяме и правата на "малцинствата" в Македония. Евала бе, "патриоти"! Тая проклета Македония само беди носи, две национални катастрофи и още ревем за нея. За какво ни е, какви са ползите? Мразят ни в червата там, какво ще се промени ако променят текст в конституцията си?

99

Анонимен

преди 1 година

Абе днес е ден за мандахерцане на картечарката Льона,Кирето не го търсете там!

98

Koko

преди 1 година

В най- мътните времена от Втората световна насам си махаме правителството заради Македониииияяяяяяя. Оставаме на произвола с кабинет назначен от зеления чорап на Кремъл. Е няма такава държава. След като всички крадливи ..... от прехода са обединени срещу Кирил и ко, какво по- голямо доказателство има за това, че това правителство е българското правителство. Заради България!

97

Анонимен

преди 1 година

ДПС, ГЕРБ, *** и ИТН заедно ще свалят хората, дето се опитват да вкарат ред в държавата, Тиквата допусна 12 години Лукоил да не плаща данъци, направи си частни лабопратории и за 12 години изкара милиарди от тях, контрабандата с Турция е на макс и вие ще върнете Тиквата и ДПС на власт, защото сте прости.

96

НАП

преди 1 година

Съвсем скоро всички ние ще живеем в обновената Османска Империя и няма да има никакви измислени граници, които да ни делят! Така ще се решат тия драми, съвсем бързо безболезнено и най-вече справедливо. Както в предишната Османска империя не го имало тоя въпрос, така и ще бъде!