55

ЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ?

преди 1 година

НАЙ-БОГАТИ СМЕ В ЕВРОПА! ТАКА КАЗА АСЕН - ЩЕ БЛАГОДЕНСТВАМЕ И БЕДНИ НЯМА ДА ИМА! ОНЯ ОТ ЛОСТА НАЛИ ЗА ТОВА РАЗМАХА ЮМРУК, ДА ИЗГОНИ МУТРИТЕ И ДА НИ НАПРАВИ БОГАТИ? А И НИНОВА Е В ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА ИМА И ЕДИН БЕДЕН.

54

IQ 3.14

преди 1 година

До :) всички праведни карат киа, щот "е евтина". киата е новата волга за добронадеждни и ушаци

53

IQ 3.14

преди 1 година

да ви е честита промяната на бънди и янев

52

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това, пък сме първи по ИЗМИРАНЕ))

51

Анонимен

преди 1 година

Учудващо колко много са ни изпреварилили Румънците. А бяха след нас по време на приеманет ни в ЕС. После бяха пред нас а накрая се откъсват с няколко обиколки. Благодарим ти Борисов след толкова осърдни години на "безуслсовен" градеж, се оказва че сме изкопали дъното ... в България корупция нема :)

50

:)

преди 1 година

До КозляковХристо Иванов ми е съсед - чисто нова кола, но КИА да не бие на очи, нови костюми маркови, жената и децата презадоволени. Ама като го питаш откъде пари всичко ще е на лизинг, а депутатските доходи помагат да си го осигури.Америка за България няма левче далавера и от Прокопиев също!!!

49

Бгг

преди 1 година

Вече 15 години в ЕС и само определени хора и фирми имат полза от лицемерния гейсъюз. Необходим е референдум за излизане от ЕС.

48

Инспектор

преди 1 година

Как няма да сме с най нисък БВП , като 1 000 000 не желаят да работят и висят по кафетата и 600 000 нищо правещи охранители бивши полицаи и военни.Работил съм в БАБХ и повечето месо и млеко преработвателни предприятия са с последна техника и изключителна производителност със сравнително добри заплати.

47

голямата лъжа

преди 1 година

До истина Те и литовците даже и по-дълго градят Социализма от нас, ама я ги виж да са у таблицата. Просто твърдението ти издиша, ама яко и малко е глупаво да се одумваш с ланшния снег.

46

истина

преди 1 година

Бедни сми защото 45 години строихме комунизъм, а в западна Европа развиваха икономиката. После 33 години строим социалистически капитализъм, а видни другари станаха работодатели капиталисти. Стадото защитава овчаря.

45

Козляков

преди 1 година

До Анонимен 48 Те си докарват и от САЩ неолибералчетата. Цоцат от няколко НПО-та едновременно, па ти бачкай, като си балама.

44

Как бе

преди 1 година

Нещо са объркали статистиката. Тук склададжията само печели по 3 бона на месец, останалите програмисти се хвалят с пет цифрени заплати месечно 10-15к. Как японците не са хукнали да си чупят краката към България не знам.

43

Анонимен

преди 1 година

На ви сега ЕС, неолибералчета. Доволни ли сте от живота си?

42

До 28

преди 1 година

Познавам доста мениджъри и хора с висока заплата от ранга 5-6к и нагоре, включително и аз.Стигат за добра ипотека да изплащаш, прилична кола от среден клас и спокойствие при плащане на сметки и при планиране на почивка и семейство. Великите 5 бона са средна класа по европейския образец, но ги имат 5-6% от населението и то 95%+ са в големите градове. Не е представителна извадка, че 100 хиляди човека работят на високо ниво или имат успешен бизнес, защото има 6,4 милиона изнемогващи!

41

SS

преди 1 година

В страната текът процеси които не искам да коментирам ! Ще ви кажа само !ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !

40

Анонимен

преди 1 година

Вчера пътувах по магистрала Тракия до морето. Като гледах колко и какви скъпи а и уникални автомобили се движеха там, си помислих .. Изобщо не сме зле в България. А когато стигнах Свети Влас!! Майко Мила бил съм и в Маями, но толкова лукс на колела, лодки, хотели и там няма. Защо изобщо се трепя в САЩ? Тук в България парите бият хората и те се чудят за какво да ги харчат.

39

Петров

преди 1 година

Айде стига бе, всичко живо си накупи апартаменти и за внуците, а реват, че били бедни!

38

Анонимен

преди 1 година

Като падне ЕС ту ще ви светна за сметките на тия некадърници както и на наще такива . Трябва да се смята ;) И ЕС ту и България в икономиката се правят тежки грешки и никой не ги променя . Изхода ще е летален ;) Математиката все пак е точна наука и от членства не се влияе . Освен това трябва зад парите да стоят стоки и услуги за които някой иска да плати а не душмани и държавни ясли . Това си е некадърно управление и на ЕС и на България .

37

Като при соца

преди 1 година

-знаем и човека.Ако сравним пропорционално доходите на обикновените хора и доходите на управляващата прослойка съответно на ЕС и БГ ще видим,че у нас разликата в разпределението на БВП мин/макс е 50-60 пъти,тоест управляващите разпределят несправедливо доходите.Чрез ограбването на обикновените хора управленците имат ниво на живот по западен стандарт,а за другите просто не остава достатъчно.Управленците хем не управляват добре,за да имаме скок в производството,хем грабят повече.

36

Анонимен

преди 1 година

Въпрос до Радио Ереван: -Кога ще бъдем по-добре? . Отговор: -Вие вече бяхте.