13

Анонимен

преди 1 година

Хм.... А глобалното затопляне?! Забравиха за всичко, заради наглите украинци. Или ще горят еко въглища?! Да им спира газта съвсем Путин, да ги видя тогава какво ще правят. Ще започнат да хвърлят една по една западните държави белия пишкир

12

един

преди 1 година

Русия намалява износа на газ, защото не може да го добие. Водещите западни и американски газодобивни компании като Халибъртън и др. прекратиха дейността си там. Без тези компании никъде в света не може да се добива газ. Скоро недостигът на газ ще се усети и в самата Русия.

11

Анонимен

преди 1 година

Германия и Австрия пускат въглищните централи. Реален резултат от колективнозападните санкции срещу Русия на Президента Путин. Движим се с широки крачки към заветната цел на Зелената сделка.

10

Анонимен

преди 1 година

Щом в разгара на лятото ще бичат яко въглища си представете какво ще е зимата. Тези ще ни уморят. 2 години ни караха да ходим с маски, тази ще ни карат вече с противогази

9

Анонимен

преди 1 година

А в Украйна представяте ли си каква мизерия ще е зимата. Дано съм лош пророк, но мисля, че милиони ще загинат от мизерия и студ и глад. За евроатлантическите ценности!!!

8

Почти

преди 1 година

Цялата поддръжка и важни компоненти на газопреносната система на Русия е западно производство. Всички тези съоръжения в един момент ще спрат да функционират точно заради санкциите .

7

Анонимен

преди 1 година

Големи са лицемери. Вече и с Венецуела преговаряли за петрол, а уж беше диктатор , нелегитимен и какво ли не. хахаха

6

Анонимен

преди 1 година

Значи до вчера ни повтаряха, че е пагубно за планетата да се ползват въглища и ни заплашваха с огромни санкции, а днес вече било добре да се ползват въглищата, щом те го правят. По важно е да съсипваме планетата отколкото да се договаряме с Путин и да не ги поканят на снимки в Киев

5

Анонимен

преди 1 година

Просперитет и високи европейски технологии, а? А ток няма, а? Пък Русия изостанала и още е в каменната ера, пърдон - газовата. Тая зима ще се топлим на дърва, ако има.

4

Анонимен

преди 1 година

Прословутата"Зелена сделка"къде отиде?Пришпорихте пуделите като Киро да се изрепчат на Русия,спряха ни на нас газа а когато вашите доставки намаляха пратихте в небитието зелените сделки и сие производни,лицемери сте вие и то доолни!

3

Анонимен

преди 1 година

Какви въглища в разгара на 21 век. Скоро ще умрем от промяната на климата. Целия бюджет трябва да се изразходва за зелени мощности. Сега е момента като имаме проблем. Ама от това явно не се изкарват толкова големи комисионни. По лесно и печелившо е да се търгува с квоти за изгорели газове, което е пълен абсурд.

2

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах как мислят да постигнат тази газова независимост от Русия. Значи някои държави, които не учавстват в санкциите ще си купуват руска газ, а ние ще прекупуваме тази газ. И ето ви газова независимост от Русия. Ама то не е само газ. Има много ресурси, които се намират само в Русия. Лошо Седларов, лошо. Седни си.

1

Анонимен

преди 1 година

"Германия и Австрия пускат въглищни централи"Мдааа, който няма АЕЦ, сега си блъска главата в стената. Зелената сделка отече в канализацията...