175

Анонимен

преди 2 години

Месиите на народа ПП, ДБ, ИТН, БСП и мераклиите да ни върнат в мутренските години ГЕРБ и ДПС ще разпуснат парламента Юли месец, за да могат да ходят да си направят на Малдивите ваканцийките и като се върнат след 2 месеца да могат да продължат да си играят театрото граничещо с украинско-маймунски ковид цирк.

174

Ни лук ял…

преди 2 години

Нали ти ни ги натресе. Сега гледаш да се отървеш от тях да не ти тежат, че се оплетоха здраво. Ти ги създаде, ти ще ги убиеш. Какво искаш? Откакто си президент държавата потъва в безпътица. С твоята недиалогичност и жажда за битка и противопоставяне. С ГЕРБ си скаран, с Корнела, с тези от ПП, с ДПС, с Янев чакай, бе, то има ли някой с който да не си?!

173

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти си следващия, шушумиго !! Какво се правиш на ударен, какво увърташ..??? Ти си виновен за цялата катастрофа, която се стовари над тази държава! Ти излезе с юмрука на площада и призова за преврат, ти погази Конституцията, сами и само да ни натресеш тези лъжци и мошеници! какво се правиш на заспала гугутка...????

172

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е точно в Кирчо.Иска да е фюрер.

171

МУРЗИЛКА

преди 2 години

Радев да не се прави на "света вода ненапита",защото проблемите му с правителството дойдха от две неща:Смяна на шефа на Българгаз и нежеланието му да сме по-категорични в помощта за Украйна.От този момент започнаха критиките,присъедини се и вицето му.Проблемът не е в К.Петков,а в невъзможността на ИТН за диалог.Така и не видяхме Славчо да седне на една маса и да дискутира.Той излъчва от мазЪта някакви пасквили,прави се на патриот и пр.Когато си останал в душата комплексар няма как да дискутираш.

170

Анонимен

преди 2 години

За Румен не е важно народа да е добре. За него е важно да прави най-доброто за Русия и САЩ, ако можеше да коленичи едновременно на изток и на запад щеше да живее във вечен екстаз. БСП, ДБ и ПП, уж са русофили и американофили, пък от двете кофи с *** все празната избират.

169

Анонимен

преди 2 години

Не, Румен Радев не е добър човек. Ако беше нямаше да се опитва да унищожи и малкото независимост на България, която това правителство успя да създаде. Вместо това той бърза да предложи отново страната ни на руските си господари, за да продължим с "хубавия" живот, дето го живеехме досега. Следял с огорчение? По-скоро доволно потрива ръце. Тъжно е, че такива хора представляват страната ни.

168

Анонимен

преди 2 години

"Явно е, че масово по света ще се стигне до анархия, безвластие и безпорядък, за да има по-късно и световно правителство" - третото писмо на Александър Пайк към Джузепе Мацини

167

пена

преди 2 години

Творението на Радеф се разпада. Той да си гледа с огорчение, на мен ми е изключително приятно, че това отроче на червената помия загива така зрелищно!

166

Abe

преди 2 години

Всъщност ролята на президента нали е отчасти именно да ги събира и да ги накара да работят заедно в интерес на България. А не да ги насъсква един срещу друг, за да може да си прави служебни правителства и алтернативни партии?

165

На кои от

преди 2 години

Парламента им пука какво ще става с България и че страната ще изпадне отново в политическа криза заради егоизма и безхаберието им? Повечето политици си уредиха 5 цифрените си заплатки месечно, с 5 цифрена заплатка месечно можеш да си позволиш много неща, а тия политици за повече от половин година без особен труд си уредиха животеца

164

Румен Радев е

преди 2 години

добър човек и българин, гледа интересите на България, нито е слуга на Америка, нито на Русия. Клишетата спрямо него са необосновани. Човекът видимо се притеснява от безхаберието на бг политиците, които не стига, че получават заплати, а и не искат да работят! Явно е, че масово по света ще се стигне до анархия, безвластие и безпорядък, за да има по-късно и световно правителство, нашите продажни бг политици (с малко изключения) също съдействат за това!

163

Анонимен

преди 2 години

В коментарите едните го пцуват, че е руснак, други го пцуват, че е американец. Общото между сите е, че некой го не иска от неговите. Хахахахаха.

162

Няма разлика между

преди 2 години

онова правителство и депутати, които многократно отказваха да увеличат пенсията на вдовицата на Христо Ботев, а на свой ред си увеличиха заплатите, предишното правителство на Боко и ГЕРБ и новото Правителство на Кирил Петков. Кирил Петков може да е читав като човек, но другите в коалицията не са. Искра Митев откакто беше председател-ка на Парламента, веднага се гласува за увеличаване на заплатите на депутатите. Само пп "възраждане" са различни в този Парламент.

161

Анонимен

преди 2 години

Американското ***, президент Румен Пандев.

160

Анонимен

преди 2 години

Етническата партия има една цел-да спира работата на НС.

159

Анонимен

преди 2 години

Ти си румба взимай власта до края на мандата

158

Анонимен

преди 2 години

Да почва да търси нови хора . И тоя път да са българи а не евроатлантици . Евроатлантиците ни вкараха във война с Русия и вдигнаха парното с 40 % а инфлацията с 30 % Взеха 9 милиарда заеми а бизнеси фалират от ток . И всички тия пакости ги направиха само за 6 месеца . Да търси нови хора ама да не са евроатлантици.

157

Анонимен

преди 2 години

Квито и да се пишат от БСП, ГЕРБ, ДБ, ДСБ, ИТН, ПП - либерали, социалисти, комунисти, демократи да не си правят илюзии, че някой им се връзва. 80% от тях са тумбаци на хранилка дето като дойде време за гласуване зяпат като пуйки към първия ред да видят дали палеца сочи нагоре или надолу. Абсолютни персони нон-грата, изпълняващи квото им се каже стига да им се сипе в паничката и да се клатят насам-натам за сметка на народа.

156

Анонимен

преди 2 години

Радев, новичкият на Козяк, ще ни пусне ли газа от Русия, или и той не разрешава?