26

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Само като му видиш физиономията и ти става ясно,че е от Телавив.

25

По Иван Вазов

преди 1 година

"Изви се ханджар над мръсника,отфръкна глава от снага..."

24

Hamid

преди 1 година

Дай боже

23

Майора

преди 1 година

Вие какво си мислите че ще бъдете вечни и ще управлявате без смяна? Тази вечер видяхме вашето уж променено лице , когато плстени провокатори нападат депутат и , които не мислвт като вас! А какво да кажем за връзките ви с слбанеца Гури и къде похарчихте 9 млд за 9 дни? И защо се оправдавате с войната за двуцифрената инфлация след като в ЕС е едноцифрена и докога ще теглите ноеи заеми , които и внуците ще плащат? А ветото за РС м?

22

Тия

преди 1 година

Им е платено и да ни предложат за пушечно месо. Трябва да бъдат изгонени с камъни.

21

Антипротестър

преди 1 година

Все повече излиза наяве истината за протестиращите от лятото на 2020 и кой ръководеше всичко това. Става въпрос за Майдан. Историята показа до какво довежда това... следва продължение

20

Ще

преди 1 година

Ще мине. Какво сте се разпищолили? Ще се разказвате.

19

Анонимен

преди 1 година

13 Това не е вярно, правителството само се провали. Повече от година опасното за България политическо дуо Василев-Петков, прецедент в световната политика и срам за България, имаше цялата власт, време и ресурс, да проведе реформи, да приеме закони за тях, но не го направи. Нанесе непоправими щети на държавата, направи я огънат, несигурен и непредвидими партньор, послушен на нечии интереси, в неин ущърб. Арестува лидера на опозицията, повтаряйки "кюлчета и пачки", за които не доказа, че са кражба.

18

Анонимен

преди 1 година

Белите якички и любовта и към народа, как може да вярвате на това - та те се имат за елита, а вас ви смятат за роби, събудете се и ще видите, че те не бранят вашите интереси, а само на собствените си създатели които са същите които държат вече и медиито които честно казано от 30 години такова гузолизане не бях виждал.

17

Анонимен

преди 1 година

Абе Лорер я се обади на Бабекяна- може да са му останали малко палатки, яйца, домати - такива работи:)))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 година

Минчев падна заради неадекватната политика на кабинета, на Киро просто. Той просто изпълняваше командите на дуото Петков-Василев. Нодменността, арогантността и поредицата от гафове, в нарушение на интересите и законите на държавата, станаха повод за провала на това марионетно правителство. От тук нататък нищо не може да го спаси. Политиците трябва да проявят отговорност, да преодолеят своя егоизъм, да не правят безпринципни коалиции и да спасят държавата, след новите избори.

15

Анонимен

преди 1 година

А като свършат парите как ще протестирате?

14

Анонимен

преди 1 година

Това ли ви е демокрацията Лорер, платени провокатори да нападат народни представители.

13

Анонимен

преди 1 година

Целта на Бойко беше ГЕРБ да успее с изкуствените си позиви за промяна и тем подобни, да създаде смут в парламента, та да падне правителството и да си дойдат на власт и пак да си продължат с кражбите. Бойко изобщо не е глупав и знаеше, че нашиият народ, който е прооост и лесно за манипулиране нароод, лесно ще успее да се манипулира, и да се обърне срешу ПП, и успя.

12

Анонимен

преди 1 година

Лорер, отидем ли на избори ще трябва да гледаме филма Болен Лидеров 2. Всички знаем вече как завършва..

11

Анонимен

преди 1 година

Ало Лорер ли си какъв си- махай се!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

България не е излъчвала коалиция , а вие продажници , които се сгушихте Корнелия.

9

Оставка

преди 1 година

Оставка!

8

Извънреден коментар

преди 1 година

Човек, който ДЪРПА КОНЦИТЕ на цялата вселена, така е защото е избран от вселената, от създателите на човечеството, както и от други сили, той да бъде, но трябва и всичко да му е добре, смисъл трябва да се оправи у живота, а за да се оправи , значи някакви хора трябва да му помогнат !

7

Анонимен

преди 1 година

ДАНЧО ГЛЕДАЙ СИ ИНОВАЦИИТЕ, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПРОСТОТИИ