62

Гиб Мелсън

преди 2 години

Баджанака е от доста години вече софиянец и ходи на море често в Западна Гърця. Според него в Източна Гърция имало много българи и било гадно, докато в западна Гърция нямало грам българи и морето било много по хубаво и всичко било шест.

61

81

преди 2 години

А балъците, които миналата година накупиха апартаменти по нашето дри сливо черноморие какво ще чинят?Дева и малумниците прости.

60

До 51

преди 2 години

Ти изобщо бил ли си на почивка в Гърция? Никой не лъже, там е в пъти по добре да почиваш, отколкото у нас! Две години ходихме на нашето море, заради тъпия вирус, е повече няма да стъпим там! Няма място за сравнение, в Гърция си е истинска почивка!

59

Сиси

преди 2 години

Прекрасна новина. Това значи, че няма да гледам толкова много гащници и ревливата им, сополива челяд на Свети Влас. Като стадо кроманьонци изглеждат. Той с потник и пластмасова бира, тя с шкембе и бански от две части, нагъва дюнер, чаветата пищят и се тръшкат около сергиите с китайски дрънкулки. Трябва да се върнат почивните станции на заводите и да ходят там. И за тях ще е по-добре и за нас.

58

Зависи

преди 2 години

На гръцкото е по-скъпичко,но който може да откъсне от бюджета ходи там.По-скъсанките се въртят покрай бургаският край,ама гледам в последните 5-10 годинки взеха и те да понахождат по гръцко.Малко доматки и крастачки,малко консерва,и пак си изкарват спокойно.То не може все на едно и също да ходиш.Плажните екстри у нас заедно със паркинга на плажа ти компенсират до 50-70% от престоят в Гърция.Имайки предвид качественото обслужване и прясната морска храна,гръцкият вариант преобладава.И е екскурзия.

57

Кольо

преди 2 години

Един да каже истината от тая гилдия, ми то от години качеството е по-добро у гръцко, а качеството също е пари.

56

Анонимен

преди 2 години

За последно в живота си бях на българското море миналата година. Няма да се мина повече.

55

Анонимен

преди 2 години

В Гърция може да плащате и в рубли и в гевро.

54

Анонимен

преди 2 години

"Вилата в Халкидихи е БЕЗ изхранване, а в Албена - с пълно изхранване." Точно така! Аз и не искам да е с изхранване. Искам да хапваме, където и каквото искаме, все пак сме на почивка.

53

Анонимен

преди 2 години

само бедните учат и работят. от работа богат не се става, става се прегърбен, плешив и болен

52

До 50

преди 2 години

Вилата в Халкидихи е БЕЗ изхранване, а в Албена - с пълно изхранване. Затова ти е "по- евтино " на Халкидики. Няма такъв филм! Всичко в Гърция е По- Скъпо!!!

51

Анонимен

преди 2 години

У гръчко, в таверната е в евра, тука у кръчмата е същата цена у лева. Та кой как си избира. Едно към две, или две към едно, както му уйдисва.

50

Анонимен

преди 2 години

"Само заредете колата си че там 5 лева на литър." Добре, разбрахме. И какво от това, че е 5 лв литъра? И 7 да стане пак там ще отида.

49

Анонимен

преди 2 години

Teя не са българи. Това са от нашите гъркомани, които имат я баба я дядо грък.. и се правят на българи. Роско Плевнята е един такъв марсол дето ни го пробутаха за президент. и си взе хубава българка като го инсталираха във властта. Тези са предатели на българското!

48

АнонимеН

преди 2 години

До реалист АЗ НЕ ПОЧИВАМ КЪДЕТО И ДА Е! СИН ФЛАГ ЗНАЧИ НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ КАКВАТО НАПРАВИХА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ! ИНАЧЕ ДОСТА ПЛАЖОВЕ СА МНОГО ЗЛЕ В БЪЛГАРИЯ ПРИМЕРНО ВАРНА Е С ТЪМНА МЪТНА ВОДА КОЙ ЗНАЕ КАКВО СЕ ИЗЛИВА ТАМ :D

47

Анонимен

преди 2 години

На Слънчев бряг е пълно с ромове и украински фашисти

46

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия прехвалени лъжи за Халкидики, малкидики и т.н.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз не обичам море, защото не обичам да се препичам на слънце, а отивам на планина. Имам вила в Родопите и там ми е добре.

44

Анонимен

преди 2 години

Тука има уникални плажове с много зеленина. Само патканите повтарят за слънчев бряг. Сякаш морето ни свършва с него. Въпреки ,ще там за парти си е супер. Има и куп плажове Тихи, има и за палатки , има и градски за спорт. Време да имаш това е най скъпото .... времето . Дреме ме чадъра, колко бил... като не искашш носиш си чадър.

43

анонимен келеш

преди 2 години

Аз ги харесвам и двете морета:):):)Имам по една капия на Халкидики и Созопол.Уикенд турист съм(Петък/Неделя)всяка седмица,защото и в София има много за бачкане:):):)Общо взето ги редувам дестинациите,но тук в България съм по често,защото е по весело:):):)За тези с фрапетата и безплатните шезлонги в Гърция може и да им излиза по евтино,обаче иначе си е по скъпичко като ходиш по кръчмите и то не по долнопробните:):):)При нас в Пефкохори има и скъпи и евтини,както в България,но в Гърция си е малко