90

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото на "бъдещето", което очаква феодална Русия... 85% от руските предприятия работят със западни компоненти и технологии... Включително всички нефтени и газодобивни компании.

89

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще *** на умрело тези пияници!

88

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

99,бъркаш рускините с еврейките и туркините,тоест украинките,които бягат през глава от Русия. Само ЦСКА Септемврийско Знаме,турско uдuoт.че!

87

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

99,бъркаш рускините с еврейките и туркините,тоест украинките,които бягат през глава от Русия. Само ЦСакА Септемврийско Знаме,турско uдuoт.ще!

86

КОМБАЙН ГАЗИ ТУРЦИ

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН,КОЙТО РАЗМАЗА ДЖУДЖИ ВАШИНГТОНСКИ !

85

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До ТРАКТОР ГАЗИ ТУРЦИ --- Ти се радвай, че рускините са на перманентни визити из Турция, щото пияните им мъже за ... нищо не стават. Понякога правят много хубави заработки и се връщат в Рассия със скъпи падаръчки за хаир на мъжете им. В стилът на рускините е като си направят децата и да зарежат мъжо си и... тогава да видиш кво става - ум да ти зайде. Само да си мъж, а не швестерюга ще си счупиш грехомера из рускините. Азиятски курветинки и то много евтини.

84

Щерев

преди 1 година

Путин няма части за своя вибратор вече.. а те се занимават с глупости..ха.ха

83

Анонимен

преди 1 година

Едните минават отново на електроцентрали с въглища, другите ще правят ЕВРО2 коли с карбуратори, трети имат дефицит на бебешки храни и дамски превръзки... Добре дошли в 21 век.

82

Анонимен

преди 1 година

Всичко неприятно което се пише за Русия е пропаганда. За това и тази тема е пропаганда, само че руските власти искат да пуснат в производство "Волга" и "Победа" само ще им махнат трупчетата.

81

Асан

преди 1 година

Китайците произвеждат всичкоооо :)))

80

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

"Джуджи" е западно некакво име! Предполагам ,че се съотнасяш към дишащият на акомулатори еврейски скелет Байдън. Да,хамериканските имат ядрено оръжие,но то е блокирано от Родолюбивата Руска Армия. От другата страна също има ядрено оръжие Руско,но Руснаците са милостиви ,не към американците евреи,а към животните . Как да ти кажа,Русия те чака да я набиеш,ама си nyтьоо,който още се naассиръ у памперсу ,дето не си го сменявал от около 600 години...датировката на neде.рас.тката турска окупация .

79

Пипи

преди 1 година

Хебехех Нелчето бе брат ковидидиотката. Най-голямата държава с най-големите ресурси от всичко ,не може да си произведе метал или алуминий и да си внесе китайски чипове от съседа . И един мармот завива шоколада в станиол.Кухи либерасти след две години се връща дядо ви Тръмп и ще видите власт след 20г.

78

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа , че има стока и стока. От китай за БГ , от китай за УСА, от китай за Германия и тн.. За качество няма да коментирам знае се . Щом трябва да се прави качествено се прави за държава ..

77

Анонимен

преди 1 година

До 81Погледнете от другата страна на земното кълбо Милиардиииииии от хора само *** може да си мисли че ще засегнат чужди интереси)))))Защо си мислиш, че тези милиарди подкрепят Русия? Освен 3-4държави всички останали осъдиха руската агресия.

76

Седераст

преди 1 година

Работя в голяма компания за внос и дистрибуция на авточасти, имам контакти с не малко европейски, турски и китайски производители и доставчици. Единствено вярно в статията е по-високите цени. Споменава се масло, добра е да отбележим че цените на маслата в Бг се покачика с около 50% от началото на годината. Руснаците в момента купуват части основно от Турция, Дубай и Казахстан. Разбира се от Китай, но от може да се купи сравнително малка гама, основно бързо оборотни стоки в големи обеми.

75

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Китай ще им направи всякакви, хем по евтини..

74

БОЗО

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 Ей жабонедна, ти от кой гьол изпълзя? Общуването с руснаци, за нас, нормалните хора въобще не е проблем, виж общуването на руснаците, с нас, нормалните хора е съвсем друга работа! Половината са зомбирани и освен хайл Путин, нищо друга не могат да кажат, а другата половина са се напикали от страх пред ФСБ!

73

Анонимен

преди 1 година

До Много се смях - Голем виц изпраска, колга. Ноо голем.

72

Анонимен

преди 1 година

До 82Единствената причина поради която Джуджи се дзвери на Запада , е че има ядрено оръжие.Без него, даже Турция няма да се затрудни да окупира Расия, а за САЩ ще е като детска игра.

71

Чугунолеяр

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - Ми то, май и ще започне производство на цели самальоти, на полу- и цели проводници, а защо не и на *** транзисторни приьомници, полу-стерео магнетофони, холодилници ЗИЛ и подобни произведения от "бялата техника". Джуджаците така са замустачени, че в момента и един чифт лачени *** немогат изтипоса. Шоуто продължава, купил съм си виски "Бял катър", цамбурнал съм си льод, сипнал съм си и студена кола и гледам напредъкът на Блатная с кеф и въСхищение. Напред Рассия!