14

защо

преди 1 година

"Ние подкрепяме Украйна с все по-тежки оръжия. А от друга страна, Русия също започна да използва много мощни оръжия" Егати наглите руснаци!

13

Георги

преди 1 година

"великата" руска армия всички я видяха какъв кьорфишек е.

12

До 8

преди 1 година

Таню, спри се ве брат

11

До 10

преди 1 година

Врачке, навъртай се с него район , барем те засегне и тебе

10

Анонимен

преди 1 година

Вие с пиратки ли искате да ги целят?

9

Нотист

преди 1 година

Всичко се движи по ноти. Русия започна да се изтощава. Накрая ще хвърли и по някоя атомка, за да бъде унищожена и изравнена със землята. И край на джуджета, снежанки и вся остальняя.

8

Таня

преди 1 година

Много крива им излезе сметката на руснаците. 4 месеца мъка за нищо. Украинците никога няма да се примирят и да заобичат руснаци. Ще обстрелват и ще правят атентати по завзетите територии завинаги. Там нормален живот просто няма да има.

7

Анонимен

преди 1 година

А този финландец,не му ли стан ясно,че колкото повече подкрепят Украйна Натовските " голи членки" каквато сме и ние,то Русия ще вади все по мощни и мощни оръжия? Не е ли по разумно Укрия да се предаде и всичко приключи?? По силни ли се пишат от Русия? -:)

6

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало, такова и почукало, но урките не го знаят това нещо :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Олее Русия ползва опустошителни бомби, за разлика от другите, неопустошителните? Абе щом може и за колко са им големи бомбите да хленчите... Страшно е

4

Анонимен

преди 1 година

Ние подкрепяме Украйна с все по-тежки оръжия, каза Финланския президент - а в същото време запада ревът. Еми ти какво искаш фе мисир. мълчииии, Вова мачка и няма да спре

3

Анонимен

преди 1 година

Такива бомби се използват срещу заводски плъхове скрили се в подземията.

2

Анонимен

преди 1 година

Е, какво мрънкат? Путин им каза че колкото повече оръжие изпращат, толкова повече ще дъни укритата. Те какво си мислеха, че ще пращат тежко въоръжение, а Путин ще нареди да се мине към лъкове и прашки ли?!?

1

Фойерверки

преди 1 година

Така си ги представя Вовата, защото има каво да празнува с тази война - необратимото намаляване на населението в Русия. Тази година се очаква още един милион да го хване липсата, както се случи и миналата, и то според официалната статистика. Няма проблем, ще ги заместят диви имигранти от Средна Азия, които ще имат огромен принос за и без това умрялата руска култура. Впрочем, путински ботчета, защо и вие не се изнесете да запълвате пролуките в своята обезлюдяваща се северна родина?