27

Късата памет

преди 2 години

До Анонимен21 Не ме интересува как се живее в САЩ, аз живея в Европа. Европа е най доброто място за живеене. Ние българите сме европейци и не знам защо русофилите говорите само за САЩ. България е най бедната страна в ЕС и въпреки това тука се живее 2-3 по добре от в Русия. За пример средната заплата в Руската федерация е по ниска от минималната в България. С развитите страни Русия не може да се мери въобще.

26

Revolution Superstar

преди 2 години

Аз не знам защо се стига до тук, при положение, че всеки човек може да живее щастливо. Човек трябва да е най-щастлив когато вечер може да заспи спокоен, сутрин като стане да види слънцето жив и здрав! Като живееш разбираш, че животът е най-ценен и ако си го пропилял за глупости е предателство към самия себе си, защото утре може да не дойде... Всичките други неща са преходни, отминават и заминават... Най-ценното нещо е да преживееш всички възрастови групи и най-накрая да си отидеш с достойнство!

25

Анонимен

преди 2 години

Това е най-големия виц! Западът декадентски! Измислен колос на виртуални крака!

24

Пипи

преди 2 години

Да ви *** на всичко зелено ,ясно. Има достатъчно въглища и петрол за 200 години .Заврете си и дигиталните - програмируеми валути дето вие ще ми казвате за какво мога или не да харча .

23

Тюрлюгювеч

преди 2 години

От спекулантска пропаганда и постмодернистко слабоумие. Нищо повече от борбата на Давоския форум на свръхбогатите да натрапят новия феодализъм с малцината хипербогаташи и сивата маса от плебеи, които "няма да притежават нищо, но ще бъдат щастливи от това", хъ-хъ. А няколко десетки хиляди герои ще се нагърбят с ужасно тежкото бреме да притежават всичко, още по хъ-хъ. Само че са си направили сметката без кръчмаря. Такава "икономика" просто ще се срине, като лишат простолюдието от мотивация.

22

Анонимен

преди 2 години

До 765Брато, всичко е планова икономика. Даже в момента )))

21

765

преди 2 години

До Анонимен 17. Това па как го съчини. Запада съществува векове преди СССР. И през 80те се разпадна СССР и източния блок. Фалирахме (ние източния блок) поради невъзожността на еднопалтийния модел и плановата икономика да създадат устойчиво развитие.

20

Анонимен

преди 2 години

До Късата паметПитай Американец от Сиатъл, Сан Франциско, Ню Йорк или Питсбърг как е живял преди 30 години и как е живее сега. Западната система рухна, ядоха, пиха, събориха лошия комунизъм и парите им свършиха. Сменете тая плоча с щастливия Запад и стига сте намесвали Русия в цялата работа като антипод на тъжната западна картинка. 53 процента от американците нямат спестени 1000 долара. В Зимбабве са по-добре със спестяванията.

19

Анонимен

преди 2 години

Според мене проблемите са от конструктивен характер . Технологиите ги има просто трябва да се съчетаят за да излязат сметките .Русия няма интерес да го направи . На запад и да го направят не могат да поддържат по ниски цени на водорода от Китай защото искат зелени олигарси вместо много малки семейни ферми . Тоест водорода дори да бъде направено всичко което трябва пак няма да се произвежда в Европа. И така просто ще се мине от една зависимост в друга. Трябва да падне четвъртия райх.

18

Bogito

преди 2 години

Това са пълни глупости. Зелената сделка и тем подобни са всъщност БОЛШЕВИЗЪМ НА НОВ ГЛАС.

17

Късата памет

преди 2 години

До Уточнение. Аз като бях на 15 години комсомолския секретар същото ми говореше. Как запада западал и комунизма го чакал светло бъдеще. От тогава все слушам от разни руски фенове, колко е зле на запад, а децата на руските ръководители що дирят в лошия запад. Що не си живеят живота примерно в Магадан или Пенза. Поне сменете опорката, че тая е на поне 70 години и всеки който помни или може да чете знае , че е пълна глупост.

16

Анонимен

преди 2 години

Западната система беше създадена за борба със СССР - при комомунизма няма да има пари, при нас ще бъде с пари, но ще има по много от всичко и за всички, и ще потреблявате все повече, и вашите деца ще потребляват повече от вас. 80те години се видя, че това не работи, и започнаха да взимат кредити, ще има много, и за всички, но на кредит. 2021 година тази система окончателно рухна, сега вече ще има все по-малко и по-малко.

15

Анонимен

преди 2 години

Само за протокола, в момента Франция внася ел. енергия.

14

654

преди 2 години

До Анонимен13. Не е зле да кажеш че 5 долара е галон бензин, а инфлацията е 4 - 5 процента, но ти явно знаеш повече от ФЕД и департамента по финанси.

13

Анонимен

преди 2 години

Ми Западът е САЩ. Колониите им в Западна Европа не ги броим, те са васални. Ми не е хегемон Америка вече, никой не ги отразява - Русия сама реши и си взе пая от Украйна, Китай ще си вземе Тайван. Бита карта са.

12

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в Американистан е 20%. Бензиня е 5 долара. Бачкат на 3 работи, за да си плащат сметките.

11

Българин

преди 2 години

По-добро от "декадентския" Запад няма. Как един емигрант в Индия или Русия не познавам

10

Уточнение

преди 2 години

Декадентски Запад означава Упадъчен Запад. И статията не е от Комсомолская правда, а от френски вестник.

9

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Е тоа и той вика фотоволтаиците. Добре че Китайците все още са навити да си тровят природата и работниците, за да може дебелия ейрохейец да се бие в дебеля шкембак и да вика фото-фото. До кога ли обаче.

8

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Тия западняци са най-големите смешници. Аве потници, аре преди да ни давата наклон, да спрете да си сменяте колите на 5 години, и телефоните всяка година, и може да ви повярваме че искате да пазите планентата. Ама като ви гледам фльорците как си обличат дрешката един път и след това я гледаме на втората употреба, нещо не ми се вярва. Само война ще ви вкара в правия път!