38

Анонимен

преди 1 година

Слави - убиецът на пенсионерите. Ако при тази инфлация не вдигнат пенсиите, Славчо ще бъде прокълнат от милиони бедни души. Как е възможно да оставят възрастните в мизерия? Славчуу, Бог гледа.

37

Анонимен

преди 1 година

Кой пречи да мине бюджета? И защо? Конкретно? За кои работят тези от ГЕРБ и ИТН? Май само за себе си.

36

Анонимен

преди 1 година

Доган от дивана строява чалгаря. После чалгаря от дивана строява зомбитата.

35

Анонимен

преди 1 година

И Карадайъ бил запял на ИТН: "Я елате пиленца при батко"

34

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ПРОМЯНАТА! КИРО НААЕВА ЛЕНА, АСЕН ГЕПИ ЕДИН МИЛИАРД, ДАМАДЖАНАТА НЕ ИЗТРЕЗНЯ, КОРНИ СЕ СКЪСА ДА ПРОДАВА ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА, ДЕСАНТЧИЦИТЕ ОТ ДБ СТАНАХА МОСКОВЦИ, А ПЪТИЩАТА ЩЕ СА С ДУПКИ ОЩЕ 5 ГОДИНИ!

33

Анонимен

преди 1 година

По време на крадливия Бойко всяка пролет в квартала асфалтираха по 1-2 улици и кърпеха дупките. При сегашните тази пролет нямашае никакво асфалтиране и вече няма улично осветления! Тези са лъжци и крадци от световна величина!

32

анонимен келеш

преди 1 година

Деса на 2 заплати:):):)

31

Анонимен

преди 1 година

чалгарите спасиха българите от 10 милиарда заем.И баба може да увеличава така пенсии и заплатите. Тегли 100 милиарда, прави пенсиите по 2 хиляди лева и заплатите по 4 и след 2 години пак 3 хиляди лева за долар. Гечев знае как.

30

анонимен келеш

преди 1 година

Преди няколко години и РРадев така нагласи Деса на софрата:):):)

29

До 28

преди 1 година

Аз съм в пенсия. Хляб и сол ще ядем ако трябва, Кирил да си отива. Няма да се продам за кирливата пенсия. Тези ако останат наесен с пенсията ще си купя един ковчег само и трябва да спя в него с идеалното, че ще изпукаме от студ. Вие сте млади и не знаете какво е режим на тока. Едно време имахме пари ток нямаше през три часа. Сега и ток да има, няма пари за ток. Помня всички правителства. За 6 месеца никой не е опосквал държавата като Кирил и Асен. Тези ни погребаха живи. Не им искам нищо.

28

Пирожков

преди 1 година

320 вагнеровци успешно са демилитаризирани и терминизирани. Местни жители съобщават как са крещели изпод горящите отломки на сградата в която са се скрили, ударена мощно от украинската артилерия.

27

Анонимен

преди 1 година

Няма само да теглите пари на наш гръб и да актуализирате бюджета през 3 месеца. Намерете ги тези 9 млрд.лева които изчезнаха през декември и плащайте пенсиите. Въпросът е къде са тези 9 млрд лева, къде са парите?????

26

Анонимен

преди 1 година

Слави е капиталист и тия работи със социалния живот на българите не го вълнуват. Скрил се е зад ветото,но истината е,че става въпрос за парите,които сега се надяват още по-безскрупулно да приберат.Власт и пари- за какво са му на слави- болен, без семейство,без деца.Съсипаха народа всякакви случайници, пред очите ни ще закрият и държавата. Сметището на европейската империя,с народ от роби,това е новото ни геополитическо място.Какви бяхме като народ и държава,какви станахме.Територия с мух льовци!

25

Анонимен

преди 1 година

Чалгарите прецакаха увеличението на пенсиите от 1 юли.

24

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха като не са поканили Лена се вижда празен стол по време на вечерята. Не го е пуснала скумрията да иде сам. Тръгнали са с големия самолет "Еърбъс", щото Киро е голямата работа, а Радев бил вече отлетял с малкия Фалкон щото не е голямата работа. Така Лена и Киро в 124 местен самолет си играят на филма "Хубава жена" за 26000 лева гориво за самолета. Излитат в 19,20 и за 40 минути в 20.00 ч. са директно на матрака в хотел Хаити. Алиби търсили с вечерята,но ги заловиха в изневяра.

23

Честито

преди 1 година

По случай деня на Русия, в Херсон се явили 23ма желаещи да получат руски паспорт. Всички служители на новата захватническа администрация, а баш шефа им който с гордост си взема новия руски паспорт , преди време обяснява на украински как Украйна не трявба да се дели и трябва да си върнат Крим и Донбас. Айде честито тавариши гледайте го в тубата, а специално новината за броя желаещи идва от ТАСС, така че не фейк както би ви се искало.

22

Анонимен

преди 1 година

Хахаха.... той и миро като гледа киро и ленчет вика: това, че се ... рлед мен, не значи, че съм куколд.

21

Анонимен

преди 1 година

Гьока индианскиа стълб ви чака,Гешев има неотложна работа с вас......45 години грабеж на България.

20

Ясно!

преди 1 година

Безотговорно било ИТН да не гласува бюджета понеже пенсионерите нямало да получат увеличение, ама не е безотговрно, когато Просто Киро не иска да се махне като премиер, въпреки че нито парламента нито народа го искат? Ако е за благото на България е ясно - друг премиер, друг състав на правителството (понеже тези загубиха легитимност) в рамките на този парламент, приемане на бюджет ОТ ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО и разпускане на парламента! Мисля, че така всички милеещи за България ще са съгласни.

19

Анонимен

преди 1 година

А какво означава???