416

Анонимен

преди 1 година

Канапе султан, сол та.ака на радев, тури ножа на всички! Честито трижди гласували балъци!

415

Анонимен

преди 1 година

Слави някой от ИТН,ГЕРБ,ДПС,ВМРО и Възраждане дарявал ли е кърв?Аз съм го правил над 12 пъти.Питам защото съм Македонец и живея в България.Сега гледам БНТ и казват че има недостиг на кръв.Българите пак ли да разчитат на хора като мен и Ромите?

414

Анонимен

преди 1 година

Това е то, да си платена кукла на конци.

413

минчу

преди 1 година

трябваше да паднат няколко зелки на политици в началото на прехода,че то сега - нямат страх ни от бога, ни от народа, за страх от съдебната власт - няма какво да говорим - и тя е част от мафията.*** на зима като свие студ и с тоя глад, па и ковида като ни полази-и господ политиците ни няма да опази

412

Анонимен

преди 1 година

Звездата му изгря като изигра една *** в предаването Ку ку. Очевидно с играта на такава роля добре се справя

411

Анонимен

преди 1 година

Слави смешен и тъжен човек си.

410

Анонимен

преди 1 година

Слави ,Костадинов,Бойко ,Доган имат едно общо качество Това е че са продажници и съсипват държавата.Македония стана оправдание за всеки.Какво става с Македония не е толкова важно.Важно е че въвеждаш България в нова голяма криза.Скоро ще ти видят сметкатя.Ти си самотен,болен и много комплексиран.Не е необходимо всички в България да са като теб.За мен си един просяк и бедняк.Ужасен човек.

409

Анонимен

преди 1 година

Слави има две основни цели за което е получил много пари.Едното е да създаваш омраза с Македония и второто е да съсипеш България.Ти суши създаден лт хората ,които създават ГЕРБ и ДПС.Не е важно дали си се виждал с Доган или не.Важноне каквомправиш.Твоята партия пречеше на това правителствомда работи още в първия ден на коалицията.Може да пишеш каквотомсимпоискаш.Наблюдавам те от начлото на твоето съществуване.Ти си самомедин продажник и ***,нищо друго не си.

408

Насо

преди 1 година

Е видяхме те тебе как се занимаваш с власт....мишкар. Славито се крие зад Тошката и само бълва тъпотии из интернета

407

Анонимен

преди 1 година

Евала Славчо, досега не те харесвах, ама все някой трябва да защити БЪЛГАРИЯ , стига сме пренебрегвали омразата на неблагодарните македонци. Ако за някои живяли в чужбина (канада) , македонския въпрос не е нищо , то за мен е. БЪЛГАРИЯ над всичко.

406

Точка

преди 1 година

Шапка свалям на Слави Трифонов за интервюто днес. ИТН се превръщат в стожер на народа срещу руските коромпирани политици в България.

405

Анонимен

преди 1 година

Трифонов заяви, че безапелационно е "за" България да стане част от еврозоната. Каза още, че не вярва в митове за еврото и категорично смята, че бъдещето на страната ни е в ЕС. По думите му по темата за въвеждането на еврото не е имало разногласия вътре в коалицията. Според Трифонов Русия е заплаха за сигурността на България. Той сравни Путин с Хитлер и е съгласен и с твърдението, че главният прокурор пречи

404

Анонимен

преди 1 година

Слави повтори 5 пъти че Кирил е като Борисов само той командва и че напускат коалицията заради предателската политиката към Македония. Каза че финансите са зле.

403

Анонимен

преди 1 година

Слваи какво си мислиш тук в България живеят само глупави хора? Не е така. Това ,че казваш едно или друго е без значение.Важно е каквомпраиш.Ти казваш,че не си рязвалил правителстовото.Кой го развали? Всички видяхме ,че си ти.Ти си продажник от години.Не ставаш.Данбелв продавал мартенци.Ти съсипваш България.Това е твоят единствена цел.Може да не я осъзнаваш,защото прибираш много пари.Макесония йищо не ти е направила на теб.Ти от години работиш за омраза срещу Македония.Кой ти плаща ти знаеш.

402

Анонимен

преди 1 година

Според Трифонов Русия е заплаха за сигурността на България. Той сравни Путин с Хитлер.

401

Оня

преди 1 година

Славчо най-добре да не се показва извън студиото си. По-намръщен, кисел и самовлюбен политик не сме имали. Ако изобщо може да се нарече политик

400

Анонимен

преди 1 година

Шапка свалям на ИТН

399

Анонимен

преди 1 година

Уважение за Слави Трифонов днес

398

На на най на...

преди 1 година

За политик не ставаш Славче, ти си .... на на най на....

397

Живял-видял

преди 1 година

Най стават за управници Ники Мук, Шнорхела, Пешо Плагиата?!!! Това е нивото на ИТН. Но от хора занимаващи се десетилетия с чалга, долнопробна халтура и омаскаряване на неудобните за мафията политици друго не очакваме.