92

Какво да спорим

преди 1 година

Путин призна защо е нападнал УкрайнаРуският президент си каза, че иска да разшири империята си кто Петър I

91

Анонимен

преди 1 година

Изключително важно е България да спазва санкциите за да може лесна украинската армия да избие окупаторите

90

99.99% мъртъв

преди 1 година

Указа на Лудия Макс Зеленски е всичко на фронта за избиване.От 10годишни до 99 годишни.

89

Анонимен

преди 1 година

Всичко се прави в Китай.

88

Анонимен

преди 1 година

И едните и другите обичат да се пъчат . Видяхме доказателства по хотелите.

87

Осирането

преди 1 година

Украинският експерт по роботизирани системи Едуард Троценко коментира пред Укринформ, че Русия ще се нуждае от поне десетилетие, за да създаде собствено производство на съвременни технологии като цяло.Въпреки войната в Украйна и санкциите от 2014 г., чуждестранните компании са продължили да продават военни компоненти на Русия. Руската армия е получавала доставки от Франция, Германия, Италия, Австрия, България, Чехия, Хърватия, Финландия, Словакия и Испания за най-малко 346 милиона евро до 2020 г.След започването на пълномащабна руска инвазия в Украйна на 24 февруари тази година обаче

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 Сеизмографи са използвани още през 19ти век, другарю.

85

Комплексари

преди 1 година

Пленените руски съвременни военни радиостанции R-168-5UT-2 са с чипове американско производство.Също така повече от хиляда руски танка са модифицирани до 2020 г. в сътрудничество с френския производител на електроника Тале. Същата компания е произвела навигационните системи на 60 руски изтребителя Су-30 СМ.Установките за залпов огън Торнадо използват насочващи компоненти от САЩ, а известната руска система за противовъздушна отбрана ТОР-M2 е оборудвана с компютър, разработен във Великобритания.Дори крилатите ракети 9M727, изстрелвани от комплекса Искандер, използват системи

84

Анонимен

преди 1 година

Войната се води между извънземни .

83

Изостанали

преди 1 година

По време на войната, въоръжените сили на Украйна успяха да елиминират, пленят и проучат значителен брой руски оръжия. Както се оказа, много от тях, сочени за гордостта на нацията, просто не могат да функционират без чуждестранни компоненти.Например цялата електроника и двигателите в руския многофункционален безпилотен комплекс Орлан-10 са вносни. Той е оборудван с чипове от САЩ, японски двигатели, швейцарски навигационни модули и с френски военен термовизор. Интересното е, че има много такива примери.

82

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ МОРАЛ И СКРУПУЛИ! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ НЕ СЕ ИЗБИВАТ ДОСТАТЪЧНО НА ДЕН ОТ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ В УКРАЙНА!

81

Анонимен

преди 1 година

Исторически погледнато Русия страда от мания за величие и там, където Москва не може да постигне реални резултати, тя просто си измисля такива. Една от тези области е въоръжението и военното оборудване

80

Анонимен

преди 1 година

Няма Украйна!!!! ЗА каква Украйна пишат тез човеци

79

1-n

преди 1 година

Въглеродните квоти платени ли са за тоя чадеж? Или въглеродните квоти са само за бай Каиш, който няма как да откаже тази чест.

78

Анонимен

преди 1 година

Украинците подпалиха уникалната и древна църква, построена изцяло от дърво, за да обвинят в това руснаците. Как да им вярва човек? Неволно си спомняш историята за лъжливото овчарче.

77

Току що

преди 1 година

Зеленски подписа указ - всички от 18 до 60 години на фронта. Украйна се готви за мощна контраатака. Предвидено е да се въоръжат 3 милиона украински войници.

76

Анонимен

преди 1 година

Ей така руските агресори"освобождават"-като унищожават икономиката и градовете на цивилните

75

АнонимеН

преди 1 година

И ТОВА ЩЕ ГО ПЛАТИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

74

РЕАЛИСТА

преди 1 година

Накрая като измрът всички *** на фронта и рускините ще останат за нас. На Слънчака че ги пощипваме.

73

Анонимен

преди 1 година

В Харков връчват призовки на всички мъже от 18 до 60 г. направо по улицитеТова обаче не означавало, че автомнично ги пращат на фронта. В същото време Центърът за противодействие на дезинформацията към Съвета за национална сигурност и отбрана в своя Telegram канал заяви, че е законно да се връчва мобилизационна призовка на улицата или на КПП. Получаването по дневния ред обаче не означава мобилизация.По-рано подобни обяснения дадоха от пресслужбата на сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна.