16

До 12

преди 2 години

Значи хората с които говориш не трябва да се наричат българи. Това мислене като твоето и на твоите познати показва защо ни управляват такива като ПП. Добре че сте малко . Срам ме е от такива като вас.

15

КИРО ЛЪЖАТА

преди 2 години

Стига бе хора мене ме бяха подготвили орално, да ЛЪЖА народа поне 4 години

14

Ами

преди 2 години

Хайде изривайте ги, стига сте ги търпели !!

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали сте разбрали, но тази сутрин имаше паралелно шоу на бай шиле за "ваксинацията". Много забавно. Иска да си слагаме четвърта доза.

12

Хаххах

преди 2 години

Почват да пускат измислени социолози да говорят, че никой няма интерес от предсрочни избори и че Възраждане няма да имат големи процента. Искам да кажа нещо на този социолог: Не бях гласувал досега, но вече ще гласувам само за Възраждане. Очаквайте голяма активност хахах

11

Проблемът

преди 2 години

Със Македония въобще не вълнува болшинството от хората. Той е изкуствено създаден, за да се оправдават разни политически действия. Той е в главите на политиците и политолозите, но не и на хората. С колкото и хора да говоря, всички казват, че въобще не се интересуват дали Македония ще е в ЕС или не. Интересуват се най-вече от инфлацията

10

Анонимен

преди 2 години

В ПИК има видео как с Лена Гугала се награбват още на стълбището и влизат у апартаменто. Да видим как ще реагира канадската готвачка...

9

Херо Така

преди 2 години

се Оплеска Заедно с Кикорчо и Кокорчо, че дори Дементиралият Алцхаймер Байдън, Я Уволни! време е да Уволним Слугите на САЩ!!

8

бай Тъпчо

преди 2 години

Абе имам един приятел в Пловдив и одеве си приказвахме, та ми каза, че в Столипиново днеска голямо джумбуре щяло да става бе. Цял ден мъкнели каси бира и тави с кебапчета и кюфтета и два дена щели да лупат кючеци. Ами техните медиатори им казали, че щели правителство на малцинството да правят, и сега радост голяма настанала, ама и от Шера и Аджисана имало кандидати, та не са знайла работата, можело и бой да има...

7

буци

преди 2 години

последната една година от управлението на бицу беше адово, ако не беше ковида нямаше да изкара толко време, но ползва страха - затваряне, болести, страх, чували, камиони за трупове.... не забравяйте. А сега си помислете утре ако станете и буци е пак премиер - УЖАС, УЖАС, да не дава Господ!

6

София

преди 2 години

Сирил гледа да кешира демиджа с гласуването на бюджета, както и с издигането на Рашков. А, че има бум на секва престъпност, и че Рашков се доказа като доста неадекватен - нема значение.

5

сина

преди 2 години

най-градивното от модела "Радев", както го наричаш е изчегъртването на банкянската мутра и всички кофи, капаци, жалки и калинки около него. Това изчегъртване е безвъзвратно. Не плачи на нещо, което никога няма да дойде пак. Живота продължава и без буци!

4

Анонимен

преди 2 години

ама оставете го да се налюби момчето бе...

3

Кокор Чо Ун

преди 2 години

А простото сега след като беше премиер, дали ще стане пак канадски гражданин?!

2

Анонимен

преди 2 години

След юмручковия преврат, който ни натресе на главите "изчегъртването" на Борисов и скорострелната ИНФЛАЦИЯ, някой да е видял нещо градивно от "модела Радев"?

1

Пирил Кутков

преди 2 години

Просто Киро Просто в Затвора!