74

До 53

преди 2 години

Те са си настанени а при тези разправии никой няма да се занимава с тях и курортуването ще продължи необезпокоявано година

73

АнонимеН

преди 2 години

ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ И РУМЕН РАДЕВ ДЕТО НЯМА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ НА ИЗБОРИТЕ ЗАМИНАВА В НЕБИТИЕТО АКО ПРОВЕДАТ ИЗБОРИТЕ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ А НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ!

72

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да измие срама от подкрепата си към харвардските мошеници и от месеци се чуди как да бутне правителството. Радев юмрука ни натресе това недоразумение ПППП. Той ни вкара в политическа нестабилност.Сега вижда на къде отива България и бърза негативите да не се изсипят върху главата му. Радев да излезе и да си прибере вересиите от ПъПъПъПъ!

71

Хайде

преди 2 години

Хайде да те довършваме Шмекер! Няма смисъл да те чакаме да обеднеем, утре ще ми пускаш ток само за новините по нова и за г.е.й парада на Христо Иванов. Айде ИЗБоРИ! Избори!!!! Възраждане! Избори! По-бе-да!

70

Статистик

преди 2 години

До края на седмицата сигурно и БСП е аут.

69

Зозо

преди 2 години

...........Коалицията може да продължи да управлява........... Може, ама нанай...... Важното е, че БСП и ДБ отиват в на мечката анцунга :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 2 години

Неизбежни са! Тези хора излъгаха най-безпардонно всички, които се надяваха да се случи нещо хубаво в бълг.политика,по различно от кражби и лъжливи обещания.

67

Анонимен

преди 2 години

Ех, ако имаше как никоя от досегашните партии и политици, да не участват на следващите избори... Не само от последния парламент, ами изобщо.

66

Анонимен

преди 2 години

Слави е човек на Радев. Не се заблуждавайте, че е на Сарая. Радев натисна копчето на Слави. Ще видите скоро защо.

65

Гико

преди 2 години

Славчо нещо много започна да се ли-га-ви!!!! Не можа да направи правителство, после някой друг му е виновен.....има нещо според мен!!!!!! Или вече много е изпращял...Стана работата само на приказки... Когато имаше възможност нищо не направи сега пак недоволен. Май мястото му не е там!!!!

64

чичко милиционер

преди 2 години

До Анонимен освен, че речите на копейкин са прекопирани и преразказани изказвания на гьобелс, по настоящем уважаван в братска страна, няма нищо радикално и крайно във възраждане. нищо, имаме си партия с името на възраждането, вечен длъжник на нап с името на апостола, и да си националист означава да спазваш повелите на интернационала.

63

Do 59

преди 2 години

България не е нито колона на САЩ, нито на Русия нито на ЕС, а е нещо между трите, аре 4 ако добавим и Турция. За това сме прееббб от 4 страни минимум и искаме да угодим на всички.. това е положението

62

Анонимен

преди 2 години

Анархия! Анархия! Цар Радо Шишарката ще абдикира! Царство Чалгария вече няма да е Абсолютна маймунархия!

61

IQ 3.14

преди 2 години

човек като се замисли, парламентарна монархия не било толко зле. лошото е, че дядовците на тия, гласували за чалгата "да видят кво ше стане", са гласували тогава "да видят кво ше стане" #закривай

60

Анонимен

преди 2 години

хайде че бат боги слънцето чака в сянка да спаси България в кавички

59

Анонимен

преди 2 години

Какво пък толкова крайно видяхте във Възраждане?

58

Нинов

преди 2 години

Нинова, хайде и ти! Упс, извинявам се , че забравих че 6 месеца ще са малко да си била министър. Ти ще напуснеш последна. И като си тръгнеш ще те чакат с Гечев. Знаеш защо!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Който и да е партия на влас , Бг е колония на САЩ и изборите нямат смисал.

56

Анонимен

преди 2 години

Янев и Костадинов са против ЕС и евро зоната.

55

Анонимен

преди 2 години

Възраждане дори и първи да са никой няма да иска с тях, дори и БСП и ще трябват поне трима. Ще изчезнат като другата проруска скрита лимока Атака.