219

43у българин

преди 2 години

Ами не си , може да познава животинската омразане си българин или българка . Май си от женски пол , защото само една проста, комплексирана българка може да познава животинската омраза вътре в себе си . Мъж благороден не носи такава змийска омраза . Българите не сме злопаметни отмъстителни , още повече към украинците , но сме справедливи и сме за справедливост . Ако има нещо , което мразим е лъжата и преструвката 39за изгода , а и предателството . Ти си знаеш .

218

СмЕх

преди 2 години

17% от хармериканците искали Путин да им е президент.

217

Слава

преди 2 години

России!

216

Слава на Украйна

преди 2 години

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата трябва да продължи до елиминирането и на последния руски нацист. Всички нормални българи са с вас господин Зеленски! От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро и украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр! Бог е на страната на Украйна срещу злото на руския агресор. Мачкай руските нацисти господин Зеленски, Слава Украйна

215

Не фен на Путин.

преди 2 години

"Какво е обяснението за провала на офанзивата срещу Киев"-- Обяснява ви се 100 пъти до сега но журналистите се правите на хахави. Просто до сега превземането на Киев не е било цел, а просто трик за да се дислоцира украинската войска на север. За да се првземат по-лесно стратегическите територии на юг. Дори и САЩ признаха това че са били преметнати чрез "страшната танкова колона" която се влачеше с дни! Не си правя илюзии обаче, че ще спрете да повтаряте тази удобна глупост. Но балами не останаха

214

Михали

преди 2 години

Пак *** наречена Дойче Веле, която дори не е и немска. @ибана пропаганда от платени @ибани ***. Всички подкрепящи мнението на @винската джендърмерия им пожелавам да си сменят IP -тата , защото иначе не се знае как и кое ще изчезне по-бързо, дали Велето,или тези *** които го четат и им вярват.

213

мисля

преди 2 години

че е обратното , ако мразиш руснаците , ти мразиш и българите и България . И това няма нищо общо с интелигентността , он да има общо с почтеността . Все едно да мразиш майка си , защото не е толкова интелигентна като теб . Да ти кажа без секрет , ако мразиш родината си , ти си загубил някъде душата си . Това е смъртно опасно за теб . Внивамай за душата си , скъпоценната твоя душа , за която сам Бог даде целия свят за да изкупи. Нуждаеш се от Божията милост спешно .

212

Подкрепяш Зеленски

преди 2 години

подкрепяш убийствата на рускоговоряи украинци и деца , тяхната кръв е по ръцете ти . Подкрепяш Украйна , която много-многократно наруши Минските споразумения и обстрелваше и измъчваше руснаците от Донбас , разпъваше по сатанински маниер невинни момченца на кръст , подкрепяш народ от терористи , чиято армия извършва системен геноцид и военни престъпления , крие се зад щит от жени и деца /отвратително/, пази се се да не се причислиш към съучастниците на военнопрестъпниците и агресорите по света .

211

19-ия българин

преди 2 години

"Украинците са свободни...". Българино, ти да не живееш на обратната страна на луната , украинците не са свободен народ . Там където властва фашисткия , мракобесен , сатанински дух , нма свобода , Украинците не са свободни , те от 30-но години ги омайват с учението на сатанистите , че са избрана нация , арийци , които трябва да унищожават славяните , където и да се намират. започват да ги промиват още от детската градина . Каква свобода е фашизма , явно на теб много ти харесва и ти пасва на....

210

хайде Бозо

преди 2 години

боза ненагледна , гледай да свършиш началното училище, не се разсейвай да правиш анализи . порасни , прочети някоя книга , ако до сега не си чел нито една / личи си / , пък тогава може и да попрогледнеш за истината за съб. итията по света и у нас.

209

А Щолц

преди 2 години

А Шолц и други, като чучелото на Хуните, вместо да видят начин агонията да спре като подкрепят достатъчно Украйна, за да може Русия да се отдръпне и Украйна да има свое място в света, се правят на гарги и грачат отстрани. Украйна ще се защити, нека другата страна белким направи някой компромис.

208

Шаманиста Шоюгьу

преди 2 години

То колкото и генерала да се пъне за про-руска реч, все излиза: руснаците не знаят какво правят, руснаците не знаят защо и докога са там, руснаците не знаят каква им е целта. И колкото и месо да хвърлят в месомелачката, пак Русия ще трябва да намери решение което отчита Украинските интереси. Що за *** са Шаманиста Шоюгьу, орехчето Плюъюн, Лъжата Лавров. Ще измират още и още руснаци, без да имат какъвто и да е напредък. Вместо да си гледат на руснаците живота да се подобри, харчат усилия за

207

Анонимен

преди 2 години

Путин е агент за разбиване на Русия. По негово време, Русия има проблеми.

206

Анонимен

преди 2 години

Украинците вече успяват да изтласкат руските фашаги

205

Анонимен

преди 2 години

Янките и англичаните този път са решили да смажат Мopдор и то за дълъг период от време.

204

Aze

преди 2 години

До 207Путин е марионетка? ОК!

203

Анонимен

преди 2 години

Пенсионирания генерал от Бундесвера Райнер Швалб ....... тоя го пенсионираха за проруските му речи, а вие му давате трибуна. Много жалка проруска пропаганда.

202

прав си

преди 2 години

"на калпавата ракета космоса и пречи" хихихи, на калпавата руска армия цивилните граждани и пречат на напредъка, хихихи

201

Анонимен

преди 2 години

Илюзия е да се вярва, че украинската армия ще успее по военен път да изтласка руските войници от цялата територия на страната. ........... то и за хитлеристка Германия така казваха, но с помощта на американската икономика се получи. Сега е същото.

200

Анонимен

преди 2 години

До Гого гого А и аз да се изкендзам по въпроса - офанзивата в украйна върви бавно защото руснаците се опитват да минимализират цивилните жертви ......... направо си е ocpaл до yшите ***. Затова ли "миролюбивите" opки сриват цели градове и отказват хуманитарни коридори?